Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

fotoradary pomorzcie - Norwegia

Czytali temat:
piotr langa Karolaa karolka darek mazur Jerzy Ślusarczyk (1308 niezalogowanych)
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
czy wie ktoś jak to wygląda ze zdjęciami z fotoradarow i przepływem informacji międzynarodowej dostałem zdjecie i to maly problem jest akurat ale nie mam dokumentów gdzies przepadl mi portfel i teraz nie wiem co zrobić byłem na p[olicji to mi powiedzieli ze nie maja jak mnie sprawdzić czy wie ktoś cos na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
OLAVVV napisał:
[quote]czy wie ktoś jak to wygląda ze zdjęciami z fotoradarow i przepływem informacji międzynarodowej dostałem zdjecie i to maly problem jest akurat ale nie mam dokumentów gdzies przepadl mi portfel i teraz nie wiem co zrobić byłem na p[olicji to mi powiedzieli ze nie maja jak mnie sprawdzić czy wie ktoś cos na ten temat[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
o to ze nie mam dokumentów zadnych czekam za listem z rachunkim do zaplaty i jeśli będę musial isc z tym wszystkim na policje to lipa bo nie mam dokumentow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jaki przepływ informacji miedzynarodowej? zrobił ci zdjęcie fotoradar więc zapłać i po sprawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
jo a punkty gdzie przyjebia na kartke??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
potam poważnie ludzie pierwszy raz dostałem tu mandat jak szef podal moje dane i przyjdzie rachunek to co tylko isc zaplacic nie będą chcieli jak w Polsce dukumentow żeby na nie punkty wpisac??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OLAVVV napisał:
jo a punkty gdzie przyjebia na kartke??
Jak dostaniesz przekaz z mandatem do zapłacenia to idziesz na pocztę lub do banku PŁACISZ i to wszystko !!! .
---
Kto tobie naopowiadał bzdur z tymi punktami ? .
---
Masz Polskie prawko czy też norweskie ? .
---
Dostałeś jakieś pismo o przynanych punktach Karnych ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Zależy o ile przekoczyłeś limit.
Bo może tak być, że nie tylko trzeba będzie zapłacić, ale i odsiedzieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Zdjecia wygladaja bardzo ladnie!
Sa dobrej,cyfrowej jakosci,wyrazne i w kilku wariantach!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
prawko mam polskie i w tym jest ten problem pozatym nie dostałem zadnego pisma o punktach ale jestem z polski przyzwyczajony ze jak i mandat to i punkty. wiec co tylko rachunek i koniec sprawa zamknieta??dziwne to dla mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok