Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tiesto Tiesto (2430 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Joseph napisał:
BiZi napisał:
giovi2 napisał:
Taką oto wiadomość otrzymałam na prywatną skrzynkę:

Wiadomość od : Derci
9 Listopad 2013, 01:29
Usuń wiadomość
Przenieś do archiwum
Dobry wieczor, przepraszam, ze pytam, czy bylby Pani zainteresowana zatrudniem mezczyzny jako służącego? pytam poniewaz szukam pracy za bardzo male pieniadze, to nie jest zart.

hmm poszukuje kogos do podcierania dupy mojemu pieskowi.....

masz własnego policjanta?

taaak, mieli promocje na komendzie , dostalem gratis do mandatu za predkosc , taki prawdziwy .... z drogowki !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(beatricze893)
Wiking
1 Grudzień 2013, 23:51

Zobacz oryginał
Witam Pani Beato, mam pytanie czy moglbym byc Pani gosposiem, sprzatalbym pral, prasowal, gotowal, w zamian za wyzywienie, pisze powaznie

Przegiecie napisalam do gościa ze nie dzieki...a on nachalny jak cholera i jeszcze mi naublizal. ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(beatricze893)
Wiking
2 Grudzień 2013, 00:11
Zobacz oryginał
Zobacz oryginał
to ty ty sluchaj kurwo w burdelu to ty pracujesz za talerz zupy, to ty uwazaj na slowa bo cie znajde i ci mode obije, jestes szmata jebana w ryj przez bezdomne psy, jestes dziwka smierdzaca gnojem, chodz do nogi kurwo i liz mi buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spierdalaj i to ja zegnam ciebie suko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosciu jakis niedowartosciowany chyba ....masakra.. !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Albo cie zna,po prostu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
beatricze893 napisał:
1 Grudzień 2013, 23:51

Zobacz oryginał
Witam Pani Beato, mam pytanie czy moglbym byc Pani gosposiem, sprzatalbym pral, prasowal, gotowal, w zamian za wyzywienie, pisze powaznie

Przegiecie napisalam do gościa ze nie dzieki...a on nachalny jak cholera i jeszcze mi naublizal. ....
hmmm ciekawe ile wpierdala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok