Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak stracic prawo jazdy - Norwegia

Czytali temat:
Mateusz Cz (719 niezalogowanych)
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
www.side3.no/article3726208.ece

Kontroler Vegvesen nigdy wczesniej nie widział samochodu w tak zlym stanie, jak ten passat z polska rejstracja. Samochod ten zostal zatrzymany do kontroli w Jessheim, w zeszłym tygodniu, w czasie opadow sniegu .

Samochodowi brakowalo hamulcow z lewej strony zarowno z przodu jak i z tylu.

Kierowcy zabrano prawo jazdy i zarekwirowano tablice rejstracyjne oraz poinformowano o wykroczeniu policje.

Inspektor uwaza, ze mezczyzna dobrze zdawal sobie spraw, ze samochod jest nieprawny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Moze po prostu mlody chlopak byl i malo jeszcze w zyciu widzial!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
ogólnie tu jest łatwo stracić prawko, nie trzeba dużo przegiąć i już jest problem akurat chłopak miał pecha ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
KonkoN napisał:
ogólnie tu jest łatwo stracić prawko, nie trzeba dużo przegiąć i już jest problem akurat chłopak miał pecha ...

No biedny on
Rzechem bez hamulcow sie poruszal, ale to zwykly pech byl, to wcale nie byl idiota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może takie wydarzenie należy zamieszczać w dziale
Polak potrafi
folksfakenem bez hamulców dojechać po śniegu z Polszy do Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Niedobrzy norwescy kontrolerzy zamiast podstawić nowego passata biednemu polakowi to jeszcze go ukarali Hańba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
NOREK napisał:
Niedobrzy norwescy kontrolerzy zamiast podstawić nowego passata biednemu polakowi to jeszcze go ukarali Hańba.

czasem mam wrazenie, ze to jasta pod nowym nikiem.....
a moze ty jestes jego synek, tak samo pierdolniety jak tatus ?
Nie popieram jezdzenia szrotami, ale smiech mnie ogarnia, jak czytam kiedy sapiesz np: na Justyne....
Nie taka ta Polska chujowa jak norki ja malują....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
KonkoN napisał:

Miał pecha???
Człowieku, jakimi katergoriami Ty myślisz?
Zastanowiłeś się nad tym, że przez swoją głupotę, mógł zabić innych uczestników dróg, że nie wspomnę już o nim samym?
Skąd się biorą tacy bezmyślni ludzie....może ktoś jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
govi2 znasz takie pojęcie jak ironia ?? czytając na tym portalu co wyrabiają Polacy w NO można chyba sobie na to pozwolić ... chociaż z racji zbliżających się Świąt ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
desperat
ale co sie dziwic totalna nedza w kraju ,praca tylko dla kolesow
a hamulce byly sprawne jak wyjezdzal a przez 5000km moglu sie zuzyc i nie zauwazyl
ze go sciaga do rowu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok