1 NOK
Witam, czy ktoś wie gdzie zabierają odholowane samochody w Bergen. Dzięki za info.
Hajka wszystkim. Jak pewnie wiecie mamy w Polsce pewne problemy z wyborami. Wobec czego jestem ciekaw... Jak wyglądają wybory w Norwegii? Czy jest tak jak u nas: idzie sie do lokalu, pokazuje ID ...
Witam. Chciałem zapytać się szanownych użytkowników, czy przypadkiem nie mają informacji dotyczących payslip. Mój pracodawca nie chce wystawić(wydać) payslip za przepracowane miesiące. Moje ...
Witam. Przeprowadziłem się 3 miesiące temu z rodziną do Norwegii. Dysponuje "pewnym" kapitałem. Poszukuje wspólnika z pomysłem do otwarcia wspólnego przedsiębiorstwa. Mieszkam w ...
Można zwiedzić przez internet muzeum www.bobrka.pl/pl/kopalnia/
Szukam transportu z Nordfjord-u (Måløy,Nordfjordeid,Volda) na Slask. Wyjazd miedzy 13 a 20 grudnia.
( )
25-11-2014 22:12
Witam tak jak w tytule chciałbym dowiedzieć się jakie są ceny za położenie papy podkładowej jak i termozgrzewalnej oraz jakie za położenie membrany łazienkowej Za wszelkie informacje z góry ...
Witam wszystkich podroznikow.Za tydzien mam rozmowe z konsulem w sprawie wizy do usa i z tad moje pytanie z jakim zdjeciem mam sie tam udac?Przy skladaniu wniosku nie przyjelo mi zdjecia i mam je ...
witam pracuje 7 mies w no chciałem zapytac bo w styczniu mi sie chyba skonczy praca i mam d number bo pracowalem u prywatnej osoby legalnie. czy bede miał problemy chcac isc od stycznia na dagpenger ...
Jak w temacie, interesują mnie opinie rodaków w Norwegii na temat sytuacji w Polsce.
cyc cyc
25-11-2014 08:20
chciałem zapytac o ten dzien bo słyszałem ze takie cos jest w No w jakich sklepach to obowiazuje i na czym polega do ilu % sa obnizki??
Chciałem przypomnieć o zapominanym zespole Queen akurat dziś z okazji śmierci Freddego troszkę informacji o nim pl.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury i dla przykładu
Witam potrzebuje pomocy od dwóch miesięcy pobieram dagpenger ,od póltora miesiąca jetem chora i dostaję chorobowe z Nav,czy ktoś się orientuje jaka wysokość jest wtedy sykemeldingu , czy to jest ta ...
Agnieszka Poniecka
24-11-2014 10:50
Może by tak i w Polsce, poeksperymentować z rządzącymi spoza Naszej Społeczności Kulturowej. Klaus Iohannis jest pierwszym w historii politykiem pochodzenia niemieckiego, który ...
Witam Wszystkich!!!! Mój pierwszy post:ktoś mi powie jakie sa procedury kupna samochodu w Norwegii i sprowadzenia do Polski oraz rejestracji w PL??
Witam ! Planuję autostopową podróż do Norwegii tylko z plecakiem (już trochę świata tym sposobem zjechałem także bez krytyki proszę ) i mam prośbę do was. Czy ktoś z was mieszkających w Oslo zna ...
Paweł P
22-11-2014 16:01
Jak w temacie. Moje pytanie brzmi : Czy ktoś wie, gdzie znajdę skup euro palet w Norwegii? Mam ich dość sporo i chcialbym je sprzedac. Nie chodzi mi raczej o prywatne osoby, tylko o duze firmy, ktore ...
Jestem zatrudniony w norweskiej firmię, pracuję w rotacji, czy ktoś mi podpowie za ile dni płaci chorobowe pracodawca i jak jest to liczone godzinowo. Czy w chorobowe są też wliczane soboty i ...
Ile jest zasilku rodzinnego na dziecko 2 letnie ktore nie chodzi do przedczkola, bardzo dziekuje za podpowiedz.
Kto wie? Moja corka zam.w Polsce moze jechac moim norweskim autem do Polski na 2-3 tyg.? Problem jest ,ze ja nie moge jechac.
Witajcie Chcialbym z tuningowac motor w bmw znalazlem na tym foru te ogloszenie -www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/motoryzac...cznik+-+kluczyk.html czy moze ktos kozystal juz z uslog tego p. ...
Witam mam pytanie z jakich kart korzystacie visa czy mastercard i dlaczego? To jest jakas roznica?
Hej kochani. Jedzie moze ktos z Was na dniach z Kristiansand do Poznania albo przejezdza ? Chodzi mi o mala pomoc w odebraniu karty bankomatowej z Norwegii i dostarczenie jej do Polski konkretnie do ...
Szukam polskiego fryzjera , zakładu fryzjerskiego w Mandal, Lyngdal i okolice . Thx z góry.
Hej, chętnie odkupie podręcznik i ćwiczenia Ny i Norge
Radek Dobrzykowski
18-11-2014 18:23
WITAM POSZUKUJE LOGOPEDY LUB LOGOPEDKI NAJLEPIEJ KRISTIANSAND LUB OKOLICE
SEBASTIAN NN
18-11-2014 17:48
Jak wygląda podróż z psem promem do Norwegii http://www.stenaline.pl/inne-linie . Jak się płynie do Szwecji to trzeba mieć specjalną kabinę z toaletą, ale do Norwegii z Frederikshavn do Oslo to chyba ...
Hej poszukuję notariusza w miejscowości Stranda . Czy ktoś może mi pomóc?
"Polacy cieszą się przychylnym i gościnnym przyjęciem ze strony społeczeństwa i władz norweskich". " Więcej na: ...
Tragedia w Australii Więcej czytaj na: wiadomosci.onet.pl/swiat/tragedia-w-aust...kiego-alkoholu/l41cf A niektórzy mówią iż Polacy, to genetyczni alkoholicy.
wysłałem żonie paczkę a w niej kaszka mleczno ryżowa dla dziecka 5 szt,trochę leków,no i papierosy w ilości 160szt i co,dostała zawiadomienie zgłoszenia się na toll efekt 860kr kary
Zapraszam do zapoznania się z profilem facebookowym o norweskiej piłce nożnej www.facebook.com/pilkarskanorwegia
Czesc Kochani Jesli ktos nie ma jak dojechac z lotniska z katowic pyrzowic do wadowic... przez np.Chrzanow to bede miala wolne miejsca w aucie. Lot z Sandefjord Torp do Katowic 24.12 ...
j. w. potrzebuje przetłumaczyć tekst około kartki A4. Próbowałem prosić norwegów ale nikt się nie pomógł. Jest to dla mnie bardo ważne. Kontakt proszę na priv albo 966 74 568.
Antoni Perez
17-11-2014 11:40
Norwescy urzędnicy i pracownicy spółek państwowych w ubiegłym roku przelecieli samolotami podróżując służbowo ponad 608 milionów kilometrów. Odpowiada to niemal ...
Witam jak wygląda podział majątkowy w Norwegi?Prosze o pomoc..
mam pytanie czy ktos zna ta firme przewozowa? chce z niej skorzystać pierwszy raz i przydala by sie jakas opinia www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/tr...nsport+pl-no-pl.html
Qmulus Krakow
16-11-2014 18:41
Witam. mam kilka pytań odnosnie posiadania auta w norwegii.Sprawa wyglada nastepująco jestem w norwegii od czerwca, pracuje i mam juz numer personalny jak i zgłoszona przeprowadzke do norwegii oraz ...
Gdzie w Norwegii robi się takowy przegląd i jakie są jego koszta . Za info z góry dziękuję .
Chciałbym wciągnąć tych z was, którzy mieli okazje przezczytać ostatnio coś inspirującego w podzielenie się tym co spostrzegli. Mam na myśli samodoskonalenie pod każdym wzgledem od nauki tańca po ...
Daniel Marta
15-11-2014 15:42
Witam wszystkich, jak w tytule nocleg na 7-dni dla dwóch osób Oslo lub okolice. kontakt: +47.91292050 Pozdrawiam.
Siostra wysłała mi prezent z wielkiej brytani, za pierwszym razem przyszedł normalnie teraz musiałem zapłacić cło. Nie była to elektronika ani tytoń czy alkohol. Pytanie brzmi od czego zależny, ...
Witam czy ktos sie orientuje jak wyglada rozłakowe w Norwegi jesli: ja pracuje w Norwegi mam staly meldunek z zona i dziecmi w Polsce lecz aktualnie zona przebywa w Angli tam mieszkamy czy jesli loty ...
Dostałem mandat za przekroczenie predkości,czy jest możliwość zapłacenia go na raty,czy ktos może mi podpowiedzieć. pozdrawiam Marek!!!!!!!!
POSZUKUJĘ KOGOŚ NA ZASTĘPSTWO OD 15-26 GRUDNIA. tel 46242063
Witam! Do wszystkich Pań Czy któraś z Pań mogła by polecić jakiegoś dobrego polskiego ginekologa w Oslo? Będę wdzięczna za informacje Dziękuję
Witam was wszystkich , mam male pytanko - czy zna ktos z was jakis polski pub lub knajpke ? Prosze o nazwe i adres . Dziekuje i pozdrawiam Ula
Witam Znalazłem przypadkowo gazety z roku 1860. Sa napisane jak sądze w jezyku duńskim a tytuł gazety to "Ilustreret Tidende" i jest jak chyba tygodnikiem.Mam numery od stycznia 1860 roku ...
WITAM DROGIE MAMY Z DZIEĆMI Mam nietypową sprawę do mama otóż czy któraś z mama leci do Polski z GARDERMOEN do KRAKOWA norwegianem, na początku albo w połowie grudnia??? Ponieważ lecę z moim ...
Witam , czy ktoś mógłby udzielić mi informacji na temat wynajmu lokalu na imprezę okolicznościową w Drammen , Hokksund, Vikersund jak i okolicach tych miast? . Zaznaczam , iż nie musi być duza
andzelika olszewska
14-11-2014 13:56
Witajcie, mieszkam w Polsce z synem, a mój mąż pracuje w Norwegii. W zeszłym tygodniu wykryto u mnie nowotwór złośliwy piersi. Chciałam zapytać, czy mojemu mężowi, który jest zatrudniony u ...
witam. mam pytanie. zna ktoś może jakiegoś polskiego przewoźnika z Larviku? szukam transportu na Torp Sandefjord 17.12.2014 dla 3 osób.
W celu udokumentowania stałego pobytu w Norwegii potrzebuję stosowne zaświadczenie dla urzędu w Polsce. Może ktoś miał podobną sytuację i podpowie mi jaki dokument jest właściwy i skąd go uzyskać.
Jadąc ze znajomymi w góry minąłem rowerzystę z turystycznym dobytkiem. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo to szlak turystyczny i rowerzystów latem co nie miara. Ale tam w górach już śnieg. ...
wynajme pokoj dla 1 osoby lub pary w przytulnym mieszkanku w centrum Hamar, mieszkanie w pelni umeblowane ( 2 pokoje, salon, kuchnia, lazienka. przedpokoj) blisko przestanek autobusowy, nowe ...
Hej hej, Swoje pytanie kieruję głównie do osób które mieszkają w Norwegii i używają e-papierosów. Z tego co mi wiadomo tu nie ma sklepów z e-papierosami. Znalazłam kilka sklepów internetowych i ...
Mam wielki problem z Nav.zmienil sie moj status finansowy ale nadal pracuje.jestem tu z dzieckiem i nie poradze sobie z czynszem.bylam kilka razy w nav i kazdy z petentow mowil co innego.jeden ze ...
Witam! Mam takie pytanie będę leciał do polski norwegianem. Mam juz kupiony bilet i do stałem potwierdzenie rezerwacji na emeil a tam jest napisane ze wymagają paszport od każdego podróżującego ...
witam szukam transportu motocykla z papierami na pl blachach w grudniu mieszkam 45 km od oslo i szukam transportu do Polski do województwa świetokrzyskiego jezeli ktos poleci lub ktos jedzie busem w ...