Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Autostopem do Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(759 niezalogowanych)
7 Postów
Paweł P
(Dziksu)
Wiking
Witam ! Planuję autostopową podróż do Norwegii tylko z plecakiem (już trochę świata tym sposobem zjechałem także bez krytyki proszę ) i mam prośbę do was. Czy ktoś z was mieszkających w Oslo zna adresy schronisk dla bezdomnych/domów pomocy społecznej lub tym podobnych instytucji w których ewentualnie można szukać pomocy (nocleg/ciepły posiłek/szukanie pracy) ? Bardzo dobrze władam językiem Angielskim, trochę gorzej językiem Polskim. Wiem że to za mało ale Norweskiego będę się uczył na miejscu. Poprosiłbym o info na priv.

Będę wdzięczny za wszelkie informacje

Pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dziksu napisał:
Witam ! Planuję autostopową podróż do Norwegii tylko z plecakiem (już trochę świata tym sposobem zjechałem także bez krytyki proszę ) i mam prośbę do was. Czy ktoś z was mieszkających w Oslo zna adresy schronisk dla bezdomnych/domów pomocy społecznej lub tym podobnych instytucji w których ewentualnie można szukać pomocy (nocleg/ciepły posiłek/szukanie pracy) ? Bardzo dobrze władam językiem Angielskim, trochę gorzej językiem Polskim. Wiem że to za mało ale Norweskiego będę się uczył na miejscu. Poprosiłbym o info na priv.

Będę wdzięczny za wszelkie informacje

Pozdrawiam !

Chcesz zwiedzac, czy szukac pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
anglik podszywajacy sie pod Polaka bedzie wstyd robil
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł P
(Dziksu)
Wiking
Karol:

Do pracy, ale na pewno też trochę pozwiedzam.

Cyc Cyc:
Tak jest ! Tym sposobem przejmę władzę nad światem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
to sie kupy nie trzyma, podroz z plecakim nocowanie w noclegowniach szukanie pracy i nauka norweskiego? z dupy wziety temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł P
(Dziksu)
Wiking
Gościu. Nie będę wywlekał przed Tobą szczegółów mojego pomysłu. Pytam o informacje, a nie o Twoją opinię. Także żryj gruz !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł P
(Dziksu)
Wiking
Jeszcze może mam mu piątkę przybić ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
pewnie slyszal ze tu w schroniskach to mozna dostac darmowe dzialki kompotu bo tylko sami narkomani tam sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Paweł P
(Dziksu)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez