1 NOK
Jak w temacie. Szukam kogoś dobrego w okolicach Stavanger. Pozdrawiam
tak tylko pytam, bo pojawiają się na forum głosy od polskich biznesmenów, że Polki to brudasy i tylko sobie przez telefon pogaduszki uskuteczniają i paznokcie oglądają zamiast sprzątać, kiedy im za ...
Witam Szukam Polskiej kosmetyczki na terenie Stavanger,Sandnes, ktòra usuwa laserowo owlosienie-głòwnie wąsik. Z gòry dziękuję. Pozdrawiam
Witam.kto ma ochotę wybrać się na imprezę w weekend w Oslo?
LUTY z Projektem UNDER Emotikon heart 06.02 : ▶▶▷ UNDER ▶ NORTHSIDERS ◁◄◄ Klub Buffet 12.02: ▶▶▷ UNDER ► TŁUSTE BITY ◁◄◄ Atlantic Gdynia 14.02: ▶▶▷ UNDER:IMPORT ► DJ.SZUM[RDKillers]//WAWA ◁◄◄ Klub ...
Potrzebuje kupić dla mnie trochę polskich towarów w Oslo głownie PIWO. Ma ktoś jakiś namiar na dostawy na wskazany adres?
Witam Szukam informacji o połączeniu pomiędzy lotniskiem Oslo Sandefjord Torp a Oslo-Gardermoen. Znalazłem już podpowiedź, ale chciałbym się poradzić osób, które może pzrebyły tę trasę. ...
cyc cyc
23-01-2015 16:37
Krzysiek Nowaczek
22-01-2015 18:53
Czy ktoś orientuje się od kiedy dokładnie zaczynają się ferie zimowe w Oslo. Pozdrawiam
Witam serdecznie szukam wspólnika do otwarcia biznesu w Norwegii . Czy jest ktoś zainteresowany ? Proszę tylko poważne oferty . Pozdrawiam
adrian osinski
21-01-2015 20:24
chetnie bym sie wprosil na imprezke zeby sie zapoznac z kim pozdrawiam..
Witajcie, niedawno zalogowałem się na portalu dlatego że mam podjąć pracę na północy w mieście Alta. Czy ktoś zna te rejony i może mi napisać jak tam jest? Jak z mieszkaniem? Jak z internetem? ...
Czy może ktoś z was był na Outlecie w Vestby ? Chodzi mi o towar jaki tam jest, ceny, no i czy warto tam jechać
Arkadiusz Lawendowski
21-01-2015 17:54
Witam.szukam osoby która ma dostęp do czegoś mocniejszego niż suplementy.. Pozdrawiam
Co sądzicie o koronie norweskiej? Spadnie do 0,40 groszy wkrótce? Czy pójdzie w górę. Obecnie kurs wynosi około 0,47 i spada błyskawicznie podobnie jak rubel.
położenie Polska ma najlepsze położenie w Europie Afryka ma najlepsze położenie na świecie bogactwa naturalne Polska ma najwięcej w Europie Afryka ma wszystko gleby Polska ma bardzo dobre w ...
Vivid :)
20-01-2015 16:47
Witam. Bardzo proszę o pomoc jak wypełnić ten wniosek www.skatteetaten.no/upload/Skjemaer/2014/RF-1102B.pdf www.skatteetaten.no/upload/Skjemaer/2014/RF-1102E.pdf
Moja bratanica ma bardzo długie włosy, które zapuszczała prawie 10 lat. Chce je teraz ściąć i zastanawiam się czy w Norwegii podobnie jak w Polsce są salony które skupują włosy? Czy ktoś wie coś ...
Witam wszystkich serdecznie. Czy może ktoś z was orientuje się co to jest certyfikat ADK dla kierowcy..... Kurcze szukałem w necie i nie mogłem znaleźć. Może słabo szukałem... Za pomoc z góry ...
Witam Jak sprawdzic do kiedy mam ważny EU-kontrol ? kiedys wysylalem sms na numer 2282 : o tresci Reg......... a teraz już mi to nie chodzi ?
Zenek Brzezinski
19-01-2015 17:41
Witam. Otóż tak jak temat ukazuje chciałbym dowiedzieć się co nieco na temat pracy w Norwegii gdyż na wakacje chciałbym wyjechać tam do pracy. I teraz nieszczęsne pytania Czy są jakieś agencje ...
Witam serdecznie wielu z was ... Techników pracowało wcześniej w kraju i mają jakieś zdanie i widzą różnice.. mam kilka pytań do techników dentystycznych pracujących w Norwegii czy jest ...
Mieszkamy w Norwegi od 4 lat tu nam sie urodzilo dziecko drugie a w zeszlym roku moja zona ulegla jakiemus fredowi ( chodzi ze chodzi do niego co drugi dzien ) i wraca ... Ile tosztuje sprawa ...
hahha taaa juz to widze przyjemne z pozytecznym jeszcze kase za to mozna otrzymac... Wydaje sie ze admin narabany jeszcze spi... przeciez chyba nie mozna reklamowac sie na forum!!!
Drodzy. Piszę z nietypową, choć bardzo ważną i osobistą dla mnie sprawą. Pełna smutku, ale i nadziei, że jest Ktoś, kto mógłby mi jeszcze pomóc. W sprawie liczy się czas. Mam na imię Monika. Mam 41 ...
Witam, czy ktoś z Was orientuje się może co należy zrobić gdy policja skonfiskowała tablice rejestracyjne z powodu niezapłaconego ubezpieczenia. Jakie kroki należy wykonać by je odzyskać. Bardzo ...
hEJKA Poznam mlode mamy .... na pogaduchy , zabawy z dziecmi , kawke , spacerki , wspolne kinder bale .....Mieszkam w Åmot to okolice Buskerud ,Vikerssund,Geitchus ...Mam dwie pociechy ... w wieku ...
Chciał bym się zapytać na jakim serwerze umieszczona jest ta forum. Bo strasznie zamula w przeciwieństwie do innych stron z których korzystam.
R. C.
17-01-2015 18:09
Witam, mam pytanko, macie może namiar na jakiś club, dyskotekę w Oslo, Bergen, Trondheim lub innym mieście, W której jest opcja zorganizowania dobrej ,,polskiej" imprezy z udziałem dobrych ...
W zwiazku z propozycja utworzenia mszy sw. w miejscowosci Ski szukamy chetnych, ktorzy chcieliby poprzec nasza inicjatywe. Prosimy osoby z Ski, Langhus, Vestby, Ås, Ytre Enebakk i innych pobliskich ...
skonczyl mi sie kontrakt vikar a pracodawca irak sciemnia ze wciaz jest wazny i niechce wystawic nowego w tej chwili jestem na zwolnieniu i powinienem napsac pismo wyslac na emeil o prozbe zeby ...
Czy jedzie/leci ktoś w najbliższych dniach z Oslo do Katowic. Mam przesyłkę do przekazania koperta formatu a5. Płatność z góry.
Dwoch polakow pozazdroscilo tubylcom ich zdrowia i postanowili propagowac zdrowe odzywianie wsrod swych krajan. Z braku doswiadczenia w tej dziedzinie rozpoczeli swa dzialalnosc skromnie. Polska ...
Jon Doe
14-01-2015 09:05
Brytyjski europoseł Nigel Farage, przewodniczący Partii Niepodległości Zjednoczonego Królestwa (UKIP), podczas przemówienia w Parlamencie Europejskim ostro zaatakował Donalda Tuska. Zarzucił ...
Na granicy krolestwa ze Svergie zostala zatrzymana kolejna proba przemytu. Dwoch polskich obywateli w sile wieku probowalo przemycac narkotyczne tabletki oraz bron niepalna. W samochodzie byla ...
znowu zamkneli sasiednie forum. niedlugo to drugie pewnie tez zamkna .kazdy ucieka jak zobaczy jakie panuje tam kumoterstwo administracj
Zachęcam Was do kupna najnowszego zimowego numeru Monitor Magazine, a znajdziecie w nim w dziale PODRÓŻE mój fotoreportaż z wyprawy na LOFOTY. Moich zdjęć szukajcie od 83 strony, a gdy już obejrzycie ...
Witam wszystkich serdecznie. Czy ktoś z was może wie jak odebrać nagrodę w tą grę zdrapkę "1 Million". Nagroda jest niewielka ale nie wiem jak ją odebrać. Za pomoc z góry dziękuję. ...
Arkadiusz Lawendowski
12-01-2015 20:54
Hej, Gdzie znajde taniego dentyste do zalozenia korony ceramicznej w okolicy Oslo?
witam.czy na przysposobione dziecko nie adoptowane należy się zasiłek rodzinny w Norwegi. przysposobiłem 2 dzieci mojej żony i nie wiem czy należy się zasiłek czy nie.
Rezydent Houseradio został wytypowany artystą tygodnia w audycji " Artist of the week " na antenie międzynarodowego radia Frisky . W lutym i lipcu 2014 d-feens dostał zaproszenie ...
SŁUCHAJĄC MUZYKI RATUJESZ ŻYCIE ! https://www.facebook.com/events/174419726074554 Didżeje Polskiej sceny klubowej po raz kolejny w szczytnym celu! "TO DZIECKO JEST DLA ŚWIATA ...
NEW EPISODE OF: d-feens - Quieting.06 @ STROM.KRAFT Radio Show on STROM:KRAFT : Quieting by d-feens Every 3rd wednesday 21:00CET at Electronic Channel 60 minutes monthly show with tracks from ...
Kolejna odsłona projektu UNDER tym razem odbędzie się w nowym Klubogaleri Bunkier // GDAŃSK - miejsce z niebywalym klimatym ulokowane w samym sercu Gdańskiej starowki . A glowna postacia wieczoru ...
Chetnie zabiore dwie dziewczyny do Trysil ktore maja ochote poszalec na nartach (bez zadnych zobowiazan).Wyjazd z Oslo 15.01 okolo godz 8.
niko hejtfild
12-01-2015 10:53
Witam Szukam osoby prywatnej lub fimy która przewiezie mi meble i materiały budowlane ze Szczecina do Alty ( Finnmark ) , tak za około 2 tygodnie .
Cześć, Na rozmowie o pracę (oczywiście w Norwegii) mam przedstawić potwierdzenie dotychczasowego zatrudnienia z Polski. Jak przygotować takie coś?
kolejny muślim został pojmany .... Trzy miesiące spędzi w areszcie 35-letni mieszkaniec Rzeszowa, który trzy lata temu poważnie ranił siekierą sprzedawcę w sklepie na rzeszowskim osiedlu ...
Witam Postanowiłam napisać Wam drobną radę - nie płaćcie tym cudakom z multinor za zrobienie cevauki. Niestety nie powala. Postanowiłam mieć "profesjonalne" CV i się do nich zgłosiłam. ...
cyc cyc
10-01-2015 22:38
Witam, pilnie poszukuję pokoju do wynajęcia w Stavanger i najbliższych okolicach. Mile widziane miejsce parkingowe w pobliżu mieszkania. Mam 55 lat, jestem spokojnym i bezproblemowym człowiekiem, ...
Szukam osoby lub firmy do przewiezienia mebli i rzeczy z Norwegii do Białegostoku. Mój nr tel.+47 465 54 396 ..pozdrawiam.
cyc cyc
09-01-2015 17:58
gdzie 2 sie bije.... wezcie i wybijcie sie miedzy soba fakty.interia.pl/raport-zamach-w-paryzu/...block=facts_news_big Netanjahu wzywa do "wielkiej ofensywy" przeciwko ...
Dwoch polaków mieszkających i pracujących na Północy Norwegii pobiło chyba nowy rekord w przewozie mięsa w niedziele tj 04 .01.2015 . www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article10510538.ece ...
ciekawe jak w norwegi albo we Francji
Drodzy wedkarze oto wasza szansa na polaczenie przyjemnego z pozytecznym Firma Marin Harvest placi 500 koron za kazdego zlowionego lososia krory uciekl z jednej z klatek w rejonie Høysteinen in ...
Czy ktoś może korzysta z lekarza w Jessheim , Jamroży Konrad Martin poszukuje opinii na jego temat , ponieważ chciałabym sie do niego przepisać .
Agnieszka Poniecka
08-01-2015 19:26
Mam pytanko jadę w lutym do NO autem typu SUV + przyczepa razem DMC to 4,5t jak jest z tymi nowymi przepisami na punktach poboru opłat co trzeba wykupić i gdzie bo granicę przekraczam w Svinesund ...
Doszłam ostatnio do wniosku, że najlepiej zainwestować, kupując mieszkanie pod wynajem we Wrocławiu. Ceny najmu są tam wysokie, no i dużo młodych ludzi, często pracujących, więc potrzebujących też ...