1 NOK
Oddam dwa bilety na film "Zabić bobra" na jutro o 18:00 do Kina Victoria w Oslo www.facebook.com/events/792263820829870/ i kolejne dwa na film "Jack Strong" wyświetlany w ...
Siema.... ;D Elo zbieramy Ekipę pięknych, młodych, bogatych, szybkich i wściekłych ;D ludzi młodych w przedziale wiekowym od 20 do 30. Jazda w puchu i białe szaleństwo Wyjazd od 15.12 do ...
Witam,tak jak w temacie chętnie zaopiekuję się dzieckiem,również w weekendy.Mieszkam na Arnie ale mogę dojeżdżać również do Bergen czy okolic.Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi,zainteresowane ...
mam 2 miejsca w samochodzie, 19.12.14 oslo -wrocław, przeprawa promowa trelleborg-swinoujscie koszt dla jednej osoby około 900 nok (obiadokoloacja, nocleg, sniadanie ) +500 nok na paliwo. chetnych ...
Słyszałem, że nie wolno używać samochodu służbowego legalnie do celów prywatnych, np w weekend. Czy wie ktoś może czy to mit czy prawda?
szukam nazwy miejscowosci w ktorej znajduje sie wiezienie ,znajduje sie ono jak sie jedzie w kierunku polski.czy ktos moze wie ta miejscowosc nazywa sie prawdopodobnie cos taøgaa czy cos takiego
Witam poszukuje Osoby do pomocy: rozladowywania auta w Post Nord, pare godzin dziennie, Przy okazji prawdopodobnie bedzie mozliwosc pracy Jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt na priw. ...
Paweł Andrzejewski
12-12-2014 00:04
Cześć potrzebuję pomocy !!! transport auta vw passata do Polski .... auto oczywiście na chodzie ale nie mogę go zabrać ze sobą ponieważ brak już biletów na prom ..... jeśli jesteś w stanie mi pomóc ...
czesc wszystkim poszukuje ksiegowej polskiej w oslo najlepiej blisko jerbanetorget majorstua,bardzo prosze o szybka odpowiedz na priv.PILNE
Czy ktos sie orientuje cobedzie dalej? chodzi mi o konto walutowe i wybieranie kasy w NOK Bardzo mi to pasowalo a teraz dostaje wiadomosc ze moge korzystac z konta walutowego tylko przez ...
czesc wszystkim kto jedzie na deske lub narty w ten weekend do SALEN (Szwecja) jade w sobote z Jessheim mam 2 wolne miejsca ja i moich 3 kumpli wynajęliśmy Hyte miejsce sie na pewno znajdzie ...
Witam! Poszukuje osoby lub osób nurkujacych z okolic Andalsnes
Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Mam 24 lata mieszkam 60km od Stolicy PL Warszawy . Coraz częściej zastanawiam się nad swoją przyszłością i powiem szczerze że nie widzę siebie w moim ojczystym ...
Witam , jakies 3 lub 4 miesiace temu zamowilam u niejakiej Katarzyny G. tort ktory byl stary masa miala byc marcepanowa okazalo sie ,ze byl to najtanszy marcepan niewadomego pochodzenia tort byl ...
Witam. Nie moge znaleźć informacji na temat mojego lekarza rodzinnego a mianowicie gdzie on jest. Jestem w Norwegii juz jakiś czas ale nie miałem okazji korzystać Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Daniel Duzynski
10-12-2014 09:40
Oczywiscie zgodze sie ze na Swieta NOK zawsze spada ale zobacz na dolara czy funta (tam jest nas 10 razy wiecej niz w Norwegii) i kurs tych walut nie zmienia sie, a wrecz rosnie. Obecny trend jest ...
może macie ochotę zaktywizować się w naszej fejsbukowej grupie? chcielibyśmy zaprosić Polaków norweskojęzycznych i Norwegów polskojęzycznych na rozmowy, wymianę fajnych linków, wspólną naukę ...
Witam proszę o pomoc , wlasciwe nie ja tylko znajomy znalazł w stargardzie szcz. taką oto firmę ,, co-op.com.pl ,, trochę śmieszne jest dla mnie ta ich oferta ,trzeba sie zapisac na kurs ...
Witam, szukam jak w tytule 1 wolnego miejsca dla znajomego ktory musi do 11.12 dotrzec do Pl. Prosze o kontakt na nr tel.47729000. Cena do dogadania, z gory dziekuje i pozdrawiam
Andrzej Sz
09-12-2014 16:41
witam pytanie jest proste znacie kierownika budowy z uprawnieniami? w akershus i okolicach? ktos juz to tutaj przerabial? moze jakies namiary tu czy priv czy moze na maila? tro3@o2.pl i moze ...
Witam mam pytanie czy mozna rozwiesc sie w Norwegii czy musze jechac do Polski i tam to zrobic? Jezeli jest to mozliwe tutaj to prosze o rady jak sie do tego zabrac z gory dziekuje
Korzystałam już kilka razy z firmy przewozowej z Gryfina zamawiałam części do samochodu ze sklepu który z nimi współpracuje ,koszt paczki do 30kg to 300koron , współpracują również ze sklepem ...
kristin 07
08-12-2014 23:25
kto z warminsko mazurskiego przewozi paczki do Norwegi okolice oslo ?
Witam mam jedno miejsce w aucie i poszukuje osoby ktora chce sie wybrac do polski. Jade 22grudnia na prom 23grudnia karlskrona. Miejsce docelowe gdynia. Podstawowy warunek to osoba posiadajaca ...
witam,czy ktos moze korzystal z tego ? www.facebook.com/pages/Transportnorsk/877310872297671?fref=ts mieli ogloszenie ale nie wiem chyba juz nie ma Czy ogolnie te ogloszenia sa ...
Jak w temacie moze spotkanie gdzies po drodze. A moze na promie. Zawsze milo poznac kogos nowego.(pomijajac wyjatki)
Witam, Poszukuje kogos kto bedzie wracal z Polandii w styczniu w okolice Kristiansund i bedzie dysponowal miejscem w bagazniku na paczke wielkosci roweru. Koszty do uzgodnienia. Pozdrawiam,
Witam wszystkich, Szukam osoby, która zgodziłaby się (miałaby miejsce w samochodzie itp...) zabrać z Kielc do Oslo 4 koła zimowe, oczywiście zapłacę. Więcej info na priv. Pozdrawiam
Taki ze mnie cwaniak, nie ma kozaka na tego cwaniaka....wiec tak to wyszlo, ze wkoncu ktos znalazl dane Imperatorka, grubaska z Skien.....pracownika Fylkesmannen, ktory wczesniej pracowal w Navie ...
Witam mam 2 wolne miejsca do polski na 22 grudnia jadę z Oslo do nysa przez szwecja -trelleborg,potem promem 5 godzin do niemiec -rostock,iwroclaw ,nysa chętnych zapraszam tl 92529101
Interesuje mnie możliwość transporty 28 grudnia ok godziny 18 z Oslo Sandefjord Torp do Oslo Busserminal. W Oslo Busserminal mam kolejnego busa o 21 więc musiałabym tak być na miejscu. Może ktoś ...
We wtorek, 9 grudnia, o godzinie 19.00 w warszawskim kinie Wisła odbędzie się premiera naszej produkcji pt. „Tam, gdzie da się żyć” We wtorek, 9 grudnia, o godzinie 19.00 w warszawskim kinie Wisła ...
cyc cyc
05-12-2014 19:33
Vest Kran ? Nordic Crane Kynningsrud ? Witam wszystkich, poszukuje osoby która pracuję, albo jeszcze lepiej pracowała w którejś Firm? : →Nordic Crane Kynningsrud →Vest Kran Mile ...
szukam pokoju od stycznia okolice lillestrom .pilnie
Witam. Wiem, że temat jest wałkowany w necie, ale wolę się upewnić, bo ile osób tyle opinii. Chodzi o kolejność załatwiania formalności po przyjeździe do Oslo przez osobę, która nie ma jeszcze ...
Witam, Poszukuję osoby która ma wykupioną kabinę dla zwierząt na rejs 20.12.14 r. z Kalskrony do Gdyni o godz.9.00. Okazało się, że musimy zabrać naszego kotka na święta do Polski, a niestety nie ...
witam czy moge jechac firmowym autem do polski, ewentualnie jakie dokumenty beda mi potrzebne?
Gdyby stworzyć podręcznik pedagogiki wstydu, niewątpliwie znalazłaby się w nim złota myśl Donalda Tuska, że „polskość to nienormalność”. Albo innego specjalisty w tej dziedzinie - Władysława ...
cyc cyc
04-12-2014 18:05
Volkswagen Golf 140HK TDI Highline Intro 6G 2009 Prosze uwazac na te oglosene i prosil bym o przyjzenie sie administraci temu ogloszeniu Zapytalem o te auto w ogloseniu , wlasciciel jest niby w ...
witam! Czy ktoś z forumowiczów leci jutro z Oslo Rygge do Rzeszowa? Pilnie potrzebuje przewieźć dokumenty, za opłatą oczywiście. Pozdrawiam
Witam Jadę w środę 03.12/czwartek 04.12 ( kwestia do uzgodnienia) do Polski. Przejazd na trasie Oslo (Asker) - Oświęcim. Mogę również zabrać jakąś paczkę Kulturalnie i bezpiecznie. Zapraszam!
Ewa Adam
02-12-2014 17:07
Witam. Wynajmuję za pół ceny pokój w akademiku od studentki która wyjechała na miesiąc. Dzisiaj się dowiedziałem, że jest to nielegalne (nie jestem studentem) i w razie kontroli mogę dostać dużą ...
Witam. Zapraszam http://www.szpila-radio.pl/ kanały : ogólny , heavy metal, dance, disco polo , oraz czat http://czat-radio-szpila.pl/chat/. Stream do konału heavy metal ...
Witam poszukuje pokoju lub kawalerki do wynajęcia tak do 6.000-6.5000 koron w okolicach Rælingen, Lillestrøm, Strømen.
Czterech Polaków przyznało się do dokonania brutalnego pobicia wykładowcy jednego z uniwersytetów w Londynie. Mężczyźni włamali się do domu Paula Kohlera 11 sierpnia. Podczas przesłuchania przed ...
cyc cyc
02-12-2014 10:00
Gospodarka Norwegii może okazać się jedną z najbardziej narażonych na obecny spadek cen ropy naftowej, gdyż udział sektora wydobywczego w PKB wynosi zdecydowanie ponad 20%. Czytaj wiÄcej na ...
Witam. Potrzebuję pomocy od kogoś kto mieszka lub przejeżdza w okolicach tego miejsca: industriveien 31, 3090 Hof Na jednym z tamtejszych szrotów stoi zabytkowy polski samochód Warszawa. Bardzo ...
cyc cyc
30-11-2014 14:53
witam.. czy ktoś wie gdzie w okolicy stavanger można pojezdzic motorem crossowym ? czy są jakies trasy off roadowe? czy jest jakies lokalne forum tego typu hobby? dzieki za info pozdrawiam
Witam mam prosbe chce sprzedac na Finn.no motocykl na polskiej rejestracji norwegowi czy sie ktos orientuje czy moge?? Interesuje mnie ile kosztuje rejestracja motocykla tutaj na norweskie blachy , ...
Witamdoszły mnie słuchy że dzis pod Krystiansiand odbędzie się bicie rekordu puszczania sztucznych ogni,tylko nie wiadomo od której godziny czy ktoś wie coś na ten temat??
Hej, czy ktoś wie gdzie najbliżej Trondheim jest jakieś centrum handlowe po szwedzkiej stronie. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam.
A wiecie ,ze nasz pan marszalek (ten od lasek -marszalkowskiej i nie tylko) zbulwersowal sie donosem na Polske do instytucji zagranicznych w sprawie przebiegu wyborow. ...
Witam, Poszukuje kogos kto wybiera sie w najblizszym czasie z Polski (dowolne miejsce) do Kristiansund i dysponuje duzym kombi lub autem dostawczym. Bede mial do przewiezienia rower zapakowany w ...
Witam , chciałem spytać czy jest ktoś na forum , lub może znacie kogoś kto jest w stanie wymontować szybę czołowa w samochodzie osobowym (passat b5fl) i osadzić ją od nowa na kleju ??? Szyba jest ...
Witam. Pracuję w Norwegii od ok 1.5 roku. Opłacam mieszkanie, samochód i inne rzeczy. Żyję w związku bez ślubu z partnerką i mamy miesięczne dziecko, kobieta nie pracowała i nie pracuje w norwegii. ...
Dawid Markiewicz
27-11-2014 23:19
Karol Pitek
27-11-2014 18:31