1 NOK
Piszę się ktoś na jednodniowy wypad na stok? np.do Seljord..
Kilka dni temu dokładnie w niedziele złapali naszych rodaków z o,5 tony mięsa , a tu znowy kolejna wpadka ale tym razem litwinów .tj na połnocy Norwegii na Finnmarku na granicy Kautokeino podaje ...
Witam! Poszukuje wszelakich informacji na temat tej firmy oferujacej prace na terenie Norwegii . Nie mogę znalezc niczego w internecie na temat tej firmy mimo że na wielu stronach sa oferty pracy ...
"Bagno Norwegia" - dokladnie taki tytul zakladki(chrom) wyswietla mi sie kiedy otwieram forum na MN Ktos ma niezla zabawe
Jon Doe
05-01-2015 22:03
Witam wszystkich, szukalem i nie znalazlem poniewaz posty z 2012 roku, i nie jestem pewnien. Chcemy przewiesc kotka z polski, tzn kupic i w swieta przywiesc. Kiedys przewozilem psa i pamietam ze ...
Wpomóżmy studenta z Wrocławia walczącego o final konkursu UPC Think BIg. DO wygrania smartwatch, głosujemy na SORTSOUND!. Potrzeba tylko 50 głosów! Dziś ostatni dzień. Głosuj na SORTSOUND. ...
Czesc ostatnio jechalem sobie do domu a stala Policja a przed nimi koles chyba z fotoradarem lub innym urzadzeniem. W momencie mijania "ukrytego' policjanta na urzadzeniu zapalila sie ...
Witam, jakie znacie norweskie strony internetowe z ogłoszeniami typu second hand, kupię - sprzedam?
(Maria Wielbinska) za co cenię Amerykanów? Za wyrżnięcie Indian Północno - Amerykańskich a niedobitki osadzenie w cyrkach i rezerwatach. Za łapanki murzynów w Afryce, aby pracowali, jako ...
karolwo66 napisał: Witam niedawno wyjechalem do Norwegii do pracy przy budowie mostow,,, .Potrzebuje wysylac pieniadze na biezaco dla zony np. 2 ,3 razy w miesiacu ,,znacie dobre sposoby wyslania ...
Cześć, szukam taniego noclegu na około tydzień w podanych przeze mnie okolicach. Słyszałem o względnie tanich hotelach pracowniczych, może coś wiecie?
cyc cyc
03-01-2015 12:26
Witam takie czasy nastaly iz wszyscy na swieta powyjezdzali i niema z kim jechac na jakis dobry stok. Proponuje wyjazd do Hemsedal w sobote, niedziele lub na weekend. Mieszkam w Kongsberg wiec mozna ...
Witam.Czy ktoś wie gdzie można kupic tempertyne żeby usunąć plamy na kozychu .Czy ktoś z was ma jakies doświadczenie z tutejszymi pralniami ? może tam uda mi się usunąć te plamy.
w takiej samej sytuacji .......... Czeskie ministerstwo obrony podarowało Ukrainie ponad 10 tys. sztuk niepotrzebnego własnej armii osobistego ekwipunku żołnierskiego, przede wszystkim zimowego. ...
Witam. Aktualnie pracuję w firmie remontowej, ale mam sporo ofert poza pracą. Czy mogę otworzyć własną firmę i oprócz tego kontynuować pracę w dotychczasowej firmie? Nie chcę tracić stałego miejsca ...
Polski myśliwiec przeciw Polakom? Wpadka brytyjskich nacjonalistów www.facebook.com/britainfirstgb/photos/a...757018136229/?type=1 www.facebook.com/britainfirstgb?fref=nf ...
Cześć, jestem jeszcze młoda, ale pół życia już sobie zaplanowałam Ale od pewnego czasu jedno nie daje mi spokoju. Za dwa lata kończę dopiero gimnazjum, tak wiem Mam zamiar iść na biol-chem może ...
Hej... Znacie dobrego tatuażystę w Oslo lub w okolicy Lorenskog Lillestromm? najlepiej z polski..
Statystyki są nieubłagane i potwierdzają ten tok rozumowania. Liczba zgłoszonych oficjalnie gwałtów w USA, gdzie większość mężczyzn jest obrzezana wynosi 2,1/ na 1000 w roku 2010, ...
hejka,mam pytanie a mianowicie -czy jest możliwość odzyskania norweskiego prawka w norwegi gdy zostało zabrane w polsceza jazde po alkoholu.
Szymon K....
30-12-2014 09:52
że załatwił Ojczyźnie nowe pieniądze na przetargi na autostrady na nowe stadiony i inne dopłaty niech płacą bo nam się należy
Witam, W golfie 5 trzeba wymienic 2 przednie zewnetrzne przeguby. Prolem jest taki ze trzeba to zrobic jak najszybciej. Praktycznie nie da sie nim jechac a strasznie stuka przy skrecie w prawo. ...
Witam! Pilnie poszukuje kosmetyczki ktora usuwa odciski na stopach moze ktos ma jakies namiary? okolice drammen lub asker. Pozdrawiam
Polak potrafi. Jako pierwszy naród na świecie wymyśliliśmy sposób na picie denaturatu, płynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolońskiej. Co więcej, umiemy też prowadzić samochody mając we krwi ilość ...
3obieg.pl/uciekli-z-niemiec-do-bytowa-na-pomorzu-przed-rodakami
Angielskie bohaterstwo Mamy strasznego jeża w ogródku Angielka zadzwoniła pod 999 Brytyjska policja zaapelowała do mieszkańców Wysp o rozsądek w sprawach, w których dzwonią pod numer ...
Witam nazywam się Grzegorz i mam pytanie Planuję wyjechać do Norwegii może w okolicach luty - marzec, i nie bardzo wiem jak się odnaleźć w tym nowym dla mnie świecie. Wyprzedzę niektóre posty po ...
Andreas Photoman
25-12-2014 17:17
Boże narodzenie to czas w ktorym nikt nie powinien byc sam. I z tej okazji zawsze pozostawiamy wolne miejsce przy stole. Jesli jestes osoba samotna i chciałbys poczuć ducha Bożego przy wigilijnym ...
Czy ktoś wie gdzie i o której jest pasterka w bergen ??????
Sylwia D
24-12-2014 01:58
Witam jestem tu nowa ; ) Chcemy z mężem wyjechać do Norwegii dokładniej do Oslo , mamy tam rodzine ale wiadomo na rodzinie to najlepiej na zdjęciu ; ) Wiedz chciałam sie zapytać jak wygląda ...
Sorry - I don't speak Polish but I have a very good caravan to rent out, 500kr/month. I live in it right now and it is a great place to live in, even in the winter. Free to rent from ...
Na początku grudnia wysoki komisarz narodów zjednoczonych ds. uchodźców Antonio Guterres poinformował, że 28 krajów przyjmie ponad 100 tys. syryjskich uchodźców Polska uruchomi projekt, w ramach ...
WITAM.Mam pytanie zwiazane z pobytem dzieci mieszkajacych i zameldowanych w NO czy 3 miesiacemoga przebywac pod opieka tesciowej w innym kraju?.Moj problem polega na tym ze jestem chora i bede miala ...
ciekawostkihistoryczne.pl/2014/12/18/naj...alianckie-lotnictwo/ Na amerykańskich pilotach zawsze można polegać Kiedy latem 1944 roku żołnierze generała Maczka trafili do Normandii, byli ...
Czy polak może dostać azyl w Norwegii? Jestem ofiarą mobbingu w mojej nowej pracy w poprzednich też, grożono mi śmiercią. Czy jest jakaś szansa na azyl?
szukam pracy w norwegi w opiece,hotelu lub na produkcji oraz zakwaterowania pokoju on38 znam angielski uczciwy bez nalogow kawaler
Nie wyjezdzam na swieta Bozego Narodzenia. Jesli masz zwierzatko i wyjezdzasz na swieta, nie masz go z kim zostawic...zaopiekuje sie nim za niewielka oplata. W gre wchodza chomiki, swinki morskie, ...
Ewa Adam
19-12-2014 11:12
W lutym 1944 roku do miejscowości Rudziszki, położonej na skraju Puszczy Rudnickiej na Wileńszczyźnie, przyjechało sześciu mężczyzn. Byli to noszący cywilne ubrania młodzi Polacy. Każdy z nich miał ...
Pokrywam wszystkie Twoje koszty. Wyjazd ok południa w piątek przez Danię Niemcy Małopolska Zainteresowane osoby PW Jeżeli znajdzie się kierowca to pojadę drugim autem. Będą wolne miejsca jeżeli ...
Dominika P
18-12-2014 21:44
Witam, Na święta przylatuję do Bergen. Może ktoś w tym czasie ma wolny pokój do wynajęcia? Właściwie to nie jestem bardzo wymagający, tak więc i kawałek podłogi mi wystarczy. pozdrawiam, g
cyc cyc
17-12-2014 22:46
Witam mam pytanie i chce podkreslic ze bardzo mi zalezy na jakichkolwiek wskazowkach.Dwa tygodnie temu moj chlopak mial wypadek samochodowy.Jadac dozwolona predkoscia w stanie trzezwosci na duzym ...
Witam wszystkich. W Norwegii kupowalem juz 2 samochody ale chcialbym sie poradzic Was w tej sytuacji. Pare dni temu kupilem auto. Bylo w nim pare defektow ale wszystko jest juz opanowane. Chcialem ...
Witam, chcialbym sie dowiedziec jakie sa mozliwosci taniego latania do Polski liniami lotniczymi Wizzair. Wiadomo bilety czasami sa bardzo tanie jednak jak ktos regularnie chce latac np. co tydzien, ...
Witam ma do was prozbe konczy mi sie chorobowe ze szpitala po zlamaniu reki ,dalej jest nie sprawna czy ktos wie gdzie mam sie udac jak nie mam stalego numeru z gory dziekuje
Szukam namiaru na hurtownie w Norwegii akcesoriów do składania mebli, takiej, jak np. w Polsce z blatami, okuciami, frontami do mebli na wymiar w okolicach Oslo albo Bergen. Możliwa współpraca przy ...
Witam wszystkich. Niedługo bo już w kwietniu chce jechać do Norwegii pracować Od małego pracowałem z ojcem przy remontach i wykończeniach niestety wszystko na czarno i nie mam żadnych papierów ...
Witam. Czy wybiera się ktoś na lotnisko w Bergen( 16.12.2014) z Bømlo/ Stordu lub okolic około 4/5 nad ranem i ma wolne miejsce?
Witam dziś rozmawiałem z dziewczyną z organizacji Greenpeace i czy nie mógłbym porozmawiać na Temat > www.greenpeace.org/norway/no/ Głownie chodzi o duże łódki nie chodzi tu o* bols * Co ...
Witajcie, czy ktos z Was zna moze podstawe prawna informacji, ze alimenty w Norwegii odliczane sa od podatku? Dziekuje za pomoc. Pozdr.