1 NOK
Co wy z portalu facebooka robicie?
Jon Doe
21-04-2015 16:32
Karol.Ky napisał: Co wy z portalu facebooka robicie? a masz:
Witam Chciałam się zapytać czy ktoś korzystał z usług tej firmy i czy mógłby wyrazić swoją opinię na ich temat. Dziękuję
Witam, czy ktoś może polecić mi firmę zajmującą się praniem dywanów, wykładzin itp. Może wiecie jak kształtują się ceny czy to za metry, czy za całość. Dziękuję za informacje.
Odkupię bilet Oslo - Kraków na 1 maj !!!
Witam Zaczne od poczatku. W listopadzie 2014 roku jadac samochodem na polskiej rejstracji pani wjechala mi w tylek. Ewidentnie bylo to jej wina nie zauwazyla ze jest swiatlo czerwone. Od razu ...
Witam ciepło, Studiuję na Uniwersytecie w Voldzie i w ramach zajęć postanowiłyśmy z koleżankami zrobić coś dobrego dla naszych rodaków i polepszyć poziom bezpieczeństwa w miejscu pracy. Bardzo ...
Mieszkam w Sandnes ze znajomym jestesmy od soboty, od dzisiaj zaczynamy szukac pracy. Ja jestem fryzjerem a kolega jest operatorem wozkow widlowych mamy doswiadczenie, ale tak naprawde podejmiemy sie ...
Witam.Kto wie jak dlugo mozna jezdzic kupiony nie dawno autem na starym poprzedniego wlasciciela ubezpieczeniu?O ile to jeszcze istnieje. On wszystko zalatwil mam juz papiery na moje nazwisko 1i2 ...
witam wszytkich mam takie pytanko ok 2 tygodnie temu dokladnie 2 kwietnia kupiłem auto( oczywiscie używane ) od osoby prywatnej oczywiście na umowie pisze ze wszystko jest ok , w ostatnią środę ...
witam szukam mechanika z okloic narvik dzieki za info pozdrawiam
Aftenposten zamiescilo na swoich stronach wywiad z Polakiem roku Magdalena Kamøy: www.osloby.no/Jeg-tok-med-en-kurv-jordbar-7982424.html
Hej wszystkim! Zastanawiam sie, studiuje ktos moze w Oslo? Koncze 3 rok pedagogiki resocjalizacyjnej w Warszawie i nie wiem co dalej. Czy robic magistra w Polsce i w tym czasie chodzic na kurs j. ...
Dorota Zamiara
18-04-2015 20:39
Witam! Potrzebuje znaleźć kogoś kto leci jutro, pojutrze albo w poniedziałek do Polski do Gdańska albo gdzieś indziej. Mam sprawę w sądzie o alimenty i do wtorku jest składanie dokumentów (muszą ...
Witam Planuję po studiach zamieszkać w norwegii. Czy Norwegowie traktują nas, Polaków jako obcych? Macie takie odczucia?
Mam pytanie, jesli ktos zna sie na rzeczy w temacie mojego tytulu prosze o podpowiedzi. Teorie chyba znam ale nie wiem jak to w praktyce wyglada. Tzn np udokumentowanie dlaczego pracownik nie moze ...
Witam serdecznie, Studiuję na Uniwersytecie w Voldzie i w ramach zajęć przeprowadzam badania dotyczące poczucia bezpieczeństwa w miejscu pracy. Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety, to ...
Najnowsze badania pokazują, że paracetamol może redukować nie tylko ból, ale też zdolność odczuwania emocji. nauka.newsweek.pl/skutki-uboczne-paracet...tykuly,361085,1.html
Witam Czy ktoś z was posiada i chciałby odsprzedać, spotkał się, lub wie gdzie można kupić (oprócz internetu za długi czas oczekiwania) dodam że byłem w księgarniach i niestety nie mają ...
Witam. Mam jedno wolne miejsce w samochodzie na 25 badz 26 kwietnia. Haugesund-stavanger-kristiansand-hirtshals- poznan- pomorze- warszawa.700-800 kr
Witam wszystkich! Zwracam się do polskich emigrantów w Norwegii którzy przynajmniej raz powrócili do Polski z prośbą o wypełnienie mojej ankiety dot. powrotnego szoku kulturowego. Ankieta dostępna ...
Hejka Czy wie ktos gdzie mozna w Kristiansand kupic liquid do e papierosów ? Ewentualnie jesli ktos ma wieksza ilosc to odkupie
Witam. Zna ktoś, korzystał ktoś, polecicie kogoś? Potrzebuje przesłać paczkę z PL do NO... Z góry dzięki za info
Kim Kolwiek
15-04-2015 09:07
jedzie ktos autem z polski do oslo, albo przejezdza przez oslo. Szukam kogos kto mi przywiezie kilka palet mleka, jaj, miesa itp rzeczy. Co do ceny dogadamy sie, pisac na priv
www.polishexpress.co.uk/fantastyczna-akc...ac-ataki-na-polakow/ Polacy ocalili Europę od Islamu pod Wiedniem, walczyli z nami ramię w ramię w czasie wojny i z pewnością staną po naszej stronie w ...
Witam serdecznie, Studiuję na Uniwersytecie w Voldzie i w ramach zajęć przeprowadzam badania dotyczące poczucia bezpieczeństwa w miejscu pracy. Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety, to ...
Witam, poszukuje kursu angielskiego ESKK dla sredniozaawansowanych oraz dla zaawansowanych. Moze chcialby sie ktos wymienic. Posiadam przerozne kursy angielskiego i norweskiego.
Mam do Was pytanie Jak moge sie dostac z lotniska w Stavanger na dworzec??? Wiem że są tam autobusy ale czy one tam dojeżdżają czy nie??? Z góry dziękuje za pomoc
marek przydzial
14-04-2015 12:45
Abp Marek Jędraszewski w 5. rocznicę katastrofy smoleńskiej mówił w homilii, że "niewytłumaczalne jest zawieszenie działania praw dynamiki Newtona". Zakonnik o. Krzysztof Mądel odpowiedział ...
Szukam taniego parkingu lub miejsca gdzie mozna pozostawic samochód na 3 tygodnie. Parkingi przy lotnisku to min, Kr 1100 czy znajdę coś taniej ?
Witam serdecznie Jestem studentem z Polski studiującym na Uniwersytecie w Voldzie w ramach programu wymiany Erasmus+. W ramach zajęć muszę zrobić badanie ankietowe wśród Polaków mieszkających w ...
Witam, szukam kogoś kto pracuje jako kucharz w Norwegii, potrzebuje niezobowiązującego kontaktu. Aktualnie sam szukam pracy na tym stanowisku w Norwegii i mam trochę pytań. Pozdrawiam
Ponownie proszę o informację, czy ktoś z Was orientuje się o tzw. sklepach charytatywnych czy loppemarkedach, jeżeli dobrze piszę - w Bergen, dziekuję
renata grabowska
13-04-2015 18:46
witam ma pytanie czy ktoś się orientuje czy w Norwegi jest może coś takiego jak zimny bufet a inaczej garmażerka i jaki koszt pozdrawiam
w końcu się wydało
Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej migracji Polaków za granicę. Będzie to wielka pomoc dla mnie w pisaniu pracy licencjackiej. Z góry dziękuję za pomoc. ...
jaki prezydent, taki chołd
wybieram się do Norwegii do pracy i problemem mojego wyjazdu są zwierzaki. mam psa i 2 koty . powiedzcie jak wyglada kwestia przywiezienia zwierząt z polski? co z rejestracją, opłatami jak to ...
pawel piotr
12-04-2015 13:08
Czy ktoś już zabierał ze sobą wózek dziecięcy 3w1(ok20kg) norwegianem? Jak to wygląda cenowo, czy jest to traktowane jako bagaż rejestrowany, czy specjalny? pozdrawiam
Witam poszukuje mieszkania lub pokoju (zakwaterowania) do wynajecia dla jednej osoby w okolicy Halden za wszelkie propozycje bardzo dziekuje
Witam Jak usunac post zamieszczony na forum?
Potrzebuję miejsce na camper w Bergen na 1 m-c. Plac o wymiarach 3x6m w poziomie. Czekam na oferty Paweł 477 24 294
Witam, otrzymałam propozycje pomocy przy sprzątaniu, moją działką ma być pranie , suszenie i prasowanie ręczników i pościeli- kompleksowo (zabieram brudne - oddaje czyste), moje są środki piorące, ...
to nie słowa polskiej modelki do arabskiego szejka to odczytane na nowo zdania z Tu 154 który spadł pod Smoleńskiem z polskim Panem Prezydentem a miał je wypowiadać dowódca polskiego lotnictwa do ...
Mieszkam w bergen sentrum,kocham sport,szukam chętnych do biegania,gry w siatkówkę,piłkę nożną,po pracy.Chętnie po wysiłku wyjdę chętnie do pub,spędzić miło czas.pozdrawiwm spirtowców.piszcie.
Z powodu choroby nie mogę iść na koncert, może ktoś chciałby dostać ode mnie bilet? Bilet zostanie wysłany na maila. Koncert zaczyna się o 21.30, lokal otwierają o 20.00. Więcej info na priv.
Kams Bams
10-04-2015 16:45
Hej! Bardzo proszę Was o pomoc w wypełnieniu ankiety potrzebnej do pracy licencjackiej! docs.google.com/forms/d/1qblNvppy3UQahRg...--xK2gMeWEw/viewform
Witam szukam kogoś z Alty i co jest na miejscu teraz, Pilnie. Będę o 20 tej na necie.
Czy do 25.04.2015 r. ktoś wraca pustym busem w okolice Pomorza Srodkowego?Jeżeli tak to proszę o kontakt /46267530.
Witam Ma może ktoś pożyczyć lub odsprzedać opakowanie rexetin?
www.nrk.no/ho/smuglerbil-stappfull-av-ol-1.12301945 Czy ktos z Was jeszcze sie dziwi, ze coraz gorzej? Wstyd! Siara totalna! Dopiero 2, 3 dni temu czytalem o polakach co kradna norweskie tablice ...
pawel piotr
10-04-2015 08:05
Cześć, W końcu padło i na mnie planuję wyjazd do pracy. Początkowo znajomi ciągnęli mnie do Wielkiej Brytanii, jednak w obecnym momencie jestem bardziej przekonany do Szwecji, jak sądzicie ciężko ...
Witam. Od niedawna mieszkam razem z synkiem w Drammen. Pilnie poszukuję pracy w magazynie, na produkcji, w sklepie. Może ktoś wie gdzie w pobliżu są fabryki, magazyny, może ktoś wie gdzie są wolne ...
Hello hello.. poszukuję tutaj dwóch dziewczyn które dziś wracały z Drammen do Oslo właśnie w audi A3 ciemnym z numerem rejestracyjnym WOT czy ktoś zna? pozdrowionka
niezalezna.pl/65888-msz-likwiduje-komisj...bedzie-miala-problem
Witam Mam tu w norge polski samochod i fotoradar zrobil mi zdjecie.czy mandat przyjdzie do polski ??
Witam wszystkich czy ktoś może polecić profesjonalną fryzjerkę z okolic Bergen? Proszę o kontakt Pozdrawiam