" Od rana pikietujących odwiedzali politycy opozycji m.in. Ryszard Kalisz i Katarzyna Piekarska. Z pikietującymi spotkała się także prezydent stolicy Hanna Gronkiewicz-Waltz. Zapewniła, że jest gospodarzem miasta i czuwa nad pikietującymi, i nie chce aby odbierane to było w kategoriach politycznych"
Oj przepraszam pomylilo mi sie.To nie ta rzeczywistosc.Z ta rzeczywistoscia mielismy do czynienia
za czasow krwawego rezimu Kaczystowsko-Macierewiczowskiego.
Pamietacie, jak to bylo z okupacja kancelarii premiera Kaczynskiego.Pielegniarki mialy zagluszane telefony komorkowe i przez to nie mogly zadzwonic do pani HGW aby przyniosla im kanapki.To byl dopiero skandal i w ogole ten Kaczynski powinien wtedy odpowiadac przed sadem ,tak jak teraz ci dziennikarze, z paragrafu 193 za zaklocanie pielegniarkom miru domowego.
Wczoraj Fronda pisała o V kolumnie Putina (pomimo, że wśród okupujących była np. Ewa Stankiewicz z Solidarnych 2010, czy Grzegorz Braun a także senator PiS, Mieczysław Gil). Dziś wg. Gazety.pl, nasz kraj dorobił się "Ekstremistów" - a naturalną koleją rzeczy i kwestią czasu, będzie nazywanie ludzi niewygodnych "terrorystami", co w sumie w doniesieniach prasowych z Bliskiego Wschodu jest stosowane zamiennie na zasadzie ekstremista = terrorysta . Kiedyś to już słyszano
Od ubiegłego wtorku górnicy prowadzą działalność terrorystyczną pod ziemią
Mimo silnej presji ze strony organizatorów, ekstremistów z "Solidarnośc
Co do systemu to faktycznie ktoś musi beknąć za to. Co do samych wyborów no cóż za niedługo będą potrzebni obserwatorzy międzynarodowi nawet mężowie zaufania nie pomogą bo też mogą być podstawieni. Czy ktoś orientuje się jakie osoby wchodzą w skład komisji od dołu do góry. Chodzi mi jakie wykonują prace np prywatne stanowiska lub urzędowe to trzeba przeanalizować wcześnie. Przepisy dotyczące przekazywania informacji i kontrola ich. Jeżeli dana partia wystawia osoby do kontroli to takie dane może zebrać przed ogłoszeniem wyników oficialnych. Co do plakatu z wiochy , coś wiecej o tej pacyfikacji i co tam dziennikarze robili. Ja też mogę napisać o JP2 i wkleić na jakiś plakat co wy na to
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.