Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

sprzedaż motocykla na polskich blachach w norwegi - Norwegia

Czytali temat:
ANDY A. przemek brach kaka maka Dominik Myćka (833 niezalogowanych)
27 Postów
ŁUKASZ dzieniekks
(dziuniek1932)
Wiking
Witam mam prosbe chce sprzedac na Finn.no motocykl na polskiej rejestracji norwegowi czy sie ktos orientuje czy moge?? Interesuje mnie ile kosztuje rejestracja motocykla tutaj na norweskie blachy , zeby nie walnac głupiej ceny tylko sprzedac taniej niz sa takie na Finn.

Prosze o pomoc !!!! jezeli ktos takie cos robil prosze o informacje jaki jest koszt w no przerejestrowania motocykla na norweskie blachy tlumaczenia i te sprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Trzymaj www.toll.no/templates_TAD/RegistrationTa...9&epslanguage=no

Pod tym linkiem znjadziesz kalkulator, w ktorym obliczysz przyblizony koszt oplat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
Hej,jak masz odpowiedniego najaranego klienta to niech on wszystko zalatwi.Tak bylo w moim przypadku,pogonilem swoj motocykl tutaj. Dalem ogloszenie na Finn ,klient przylecial na drugi dzien samolotem z polnocnej czesci Norwegii ,pojechalismy do TOOL i ja tylko podpisalem umowe a on wszystko oplacil,nawet mva.Wszystko trwalo w Oslo tool moze 20 min.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok