@kinia15c Ja akurat mam inne zdanie na temat alkoholu oraz jestem przekonany iz giermanski proletariusz konsumuje go w taki sam nieodpowiedzialny sposob jak Slowianski proletariusz. Alkohol mozna spozywac z klasa lub tez bez i w dodatku codziennie. Ja lubie etanol weekendami oraz na urlopie i nigdy sobie go odmawial nie bede jesli nie ma ku temu powodu (aka jazda samochodem).
Chociaz czasami nieodpowiedzialna konsumpcja alkoholu przez proletariuszy wprowadza troche humoru do zycia a nawet rozbawia
Jesli chodzi o bledy gramatyczne to coz trudno nigdy niezastanawialem sie nad tym jak pisze. I nie bede pracowal nad dziedzina ktora mnie nieinteresuje oraz nie uwazam iz wnosi cos szczegolnego do spoleczenstwa i polityki poza dawaniem coniektorym mozliwosci duzej radosci spowodowanej znalezieniem u kogos bledu gramatycznego/ortograficznego

Po coz odbierac tym osoba odrobine szczescia. O ile tresc przekazu jest zrozumiala to wszystko jest ok, mnie nieraza nawet najwieksze bledy ortograficzne/gramatyczne jakie inni popelniaja a czasami nawet wprowadzaja odrobine humoru (aka posty Jasia Smietany na onecie szczegolnie te o sporcie i "pilkarnikach"

).