1 NOK
Witam , nazywam się Mateusz mam 23 lata jestem byłym żołnierzem zawodowym w 6 brygadzie Powietrznodesantowej , szukam pracy za granicą poniewaz zachorowała mi Mama i musiałem porzucić prace w wojsku ...
witam wszystkich mam pytanie moze komus uda mi sie pomoc czy ktos wie czy czas dojazdu samochodem do pracy liczy sie to do godzin pracy?nigdzie nie moge uzyskac informacji na moje pytanie
Cześć, od dwóch lat przygotowuję się do wyjazdu do Norwegii, uczyłem się jezyka solidnie przez 2 lata, odłożone mam 10000 zł, niestety nie mam żadnej szkoły.. Chciałbym wyjechać do Kristiansand, czy ...
mam jedno pytanko chce przywiez tu dzieci do Norwegi....jedno chodzi do trzeciej klasy ps.a drugie do pirwszej gimnazjum jakie sa tu zamieniki...czy kontuacjia jest dalsza jak w Polsce
Witam, jak wygląda kwestia ubezpieczenia auta w Norwegii? Czy są to duże kwoty?
Witam mam do Was pytanie może ktoś mi pomoże. Mam w planach zaciągnąć kredyt w Polsce, ale czy jest to możliwe gdy pracuje w Norwegii? muszę dostarczyć jakieś papiery czy coś że pracuję tam? ...
Cześć z ciekawości patrzyłem pogodę w Stavanger i Bergen i widze że codziennie jest wiatr po 40-50 km/h. Czy rzeczywiście tak jest? Pamiętam jak u nas było 50km/h to ledwo można było ujść
chciała bym przestrzec kobiety przed jednym facetem uwarzajacym sie za wszystko wiedzacym wspaniałym meszczyzna panem Piotrem Wilczynskim wielki budowlaniec znak szczególny jedna brew biała druga ...
Dominika P
22-02-2015 22:17
Potrzebuje chętnego z busem do zabrania z okolic Malopolski parę okien do Bergen. Jesli ma ktoś tak wielkie auto i leci w miarę pusto do prosze o kontakt.
Witam mam takie zapytanie które chyba dotyczy całej Norwegii. Zamieszkuje tereny Oppland ,często chodze po gorach,ale żeby dotrzeć do szlakow dojerzdzam samochodem,gdzie wielokrotnie spotykam się z ...
*** UWAGA na Przewoźnika " NATA TRANS " Daniel i Natalia KLEIN z GDAŃSKA - OSZUŚCI I ZŁODZIEJE , nie oddają przesyłek ,przywłaszczając je , spora ilość osób pokrzywdzonych . Szukamy ...
Co by nie myśleć i mówić na głos, za lub przeciw. To ten Pan jest Królem i Władcą Norwegii. I właśnie dzisiaj ma Urodziny. WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO Z OKAZJI DNIA DZISIEJSZEGO!. Leve og ...
Witam.Czy ktoś chodzi na siłownię na ensjo? Pozdrawiam
Witajcie mam pytanie odnosnie zwolnienia lekarskiego. Pracuje od 5ciu miesiecy, na 70% etatu. Placone mam tylko za godziny, ktore wypracuje, a sa one nieregularne, ustalane w postaci grafiku. ...
Witam czy może ktoś się orientuje ile będzie wynosić podatek (cło) za chevroleta Captive rok 2008 przebieg 80000 km ?
Witam, mam pytanie, czy ma znaczenie jeśli będę odbijał karty meldunkowe raz w sobotę a innym razem w niedziele.
Marek Krzysztof
21-02-2015 08:38
Witam Poszukuję w Stavanger lub w okolicach miejsc w których odbywa się polski kurs tańca , może być nawet i balet , lub coś zwiazane z wokalem , szkoła wokalu , nauka. Jeśli ktoś miałby jakieś ...
Witam jestem tu nowy... poszukuje pracy w Norwegi na stanowisku pomocnik budowlany ewentualnie pracownik fizyczny....czy znalazby sie ktos tu tak dobry i mogł cos o tym powiedziec ewentualnie dać ...
Witam wszystkich Forumowiczów! Od zawsze chciałem pracować w Norwegii. Pracowałem w Anglii, Holandii i rzecz jasna w Polsce, ale zawsze chciałbym pracować w Norwegii i tam też żyć. Do meritum ...
siemano chciałbym sie dowiedziec, bo kolega stracil prawko, narazie na 3 tyg, bo został zABRAny do szpitala i na krew, na badanie obecnosci cannabis, i obawia sie ze cos mu wykarze bo palił dzien ...
chodzi mi o zdanie wielokrotnie publicznie wypowiadane przez marszałka Polski i Naczelnika Państwa dokładnie to nie rozumiem pierwszej części zdania, bo to po przecinku to rozumiem może ktoś ...
Witam.Czy są osoby które chciałyby razem wspólnie chodzic na treningi na siłownie w Oslo?
Cześć szukam osób chętnych do gry w squasha w Oslo, zawsze będzie miło pograć z kimś ze swojego kraju Jest naprawdę gdzie pograć tutaj Czekam na chetnych do wspólnej gry.
Witam , ktos sie orientuje gdzie mozna wystartowac w zawodach Kicboxingu w Norwegii . Albo jak możecie to podajcie jakies strony z kalendarzem zawodów na 2015 rok
Hej ! Trzy tygodnie temu dostałąm mandat w Norwegii , przekroczenie prędkości o 37 km/h. Mandat wynosi 10,400 ... Chcę go rozłożyć na raty , ale nie wiem co i jak. Potrzebuje żeby ktoś mi wyjaśnił ...
Adam Sikorski
19-02-2015 07:30
Polska jest krajem RELATYWNIE bezpiecznym. Nie ma powodów, aby tworzyć klimat bezpośredniego zagrożenia Polski. Polska jest krajem relatywnie bezpiecznym - powiedział Bronisław Komorowski ...
Witam was. Chciałabym się dowiedzieć kto pomaga w załatwieniu emerytury norweskiej, czy są jakieś instytucje które pomagają Polakom w tym? Chodzi mi o pozbieranie wszystkich dokumentów itd. Pozdrawiam
www.sfora.pl/swiat/Zobacz-seksowne-Zydow...iuszki-g76004-202940
Taki tekst reklamowy pojawil sie na MN. Czy ktos wie co to znaczy po polsku ??? Moze Kasia -tlumacz rozwikla te zagadke ? Czy to znaczy, ze mozna wyciagac jakies wnioski przez telefon ? I na jaki ...
Witam Czy ktoś się może orientuje gdzie w Oslo można kupić świeże mleko, ewentualnie namiar na jaką farmę czy coś w tym stylu?
Po 4 etapach TdS prowadzi zasluzenie Marit Bjørgen, przed H. Weng i T. Johaug. Kowalczyk niestety na 8 pozycji i juz chyba nie odrobi straty do niezawodnej Bjørgen. Gratulacje do wspanialych ...
czy ktos wie jak usunac ten jebany pasek b nie mozna normalnie czytac na tej stronie....
R. C.
16-02-2015 23:12
Też mam zainstalowany AdBlock Dzięki temu nie muszę oglądać śmieci.
Jeżeli będzie się ktoś wybierał do Polski na wypoczynek polecam wyjazd w Bieszczady,np zalew Soliński, Cisna, Ustrzyki górne i dolne Można odwiedzić też stadninę koni ...
Witam jak w temacie najlepiej samsung s3 lub cos podobnegoa pisac na pw dzieki
▶ ▷ Solar System.028.Enceladus Show on InsomniaFm : Solar System / Every 2nd Monday of the month at 20:00 CET this podcast are full of deep & dark progressive stuff starting as NIGHTSESSION - ...
Witam wszystkich życzliwych rodaków. Proszę o odpowiedź na pytanie zadane w temacie. Interesuje Mnie każde miasto do którego można dolecieć z górnej połówki Polski. Jakbyście mogli dodać coś o ...
czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa aplikowania o wize turystyczna do usa w norweskiej ambasadzie us ? czy jako tylko mieszkaniec norwegie nie obywatel z karta pobytu moge tutaj ubiegac sie o ...
Szukam transportu do Bergen pod koniec lutego- początek marca.
Norbert Pacan
15-02-2015 23:49
Witam. Czy orientuje się ktoś, czy jest w Oslo lub gdzieś w pobliżu jakaś polska restauracja,bar itp.?
Witam Interesuje mnie jakie są najpopularniejsze portale ogłoszeniowe w skandynawii Chodzi mi o te których używają Norwegowie, Szwedzi Finowie - niekoniecznie te popularne wśród Polaków w ...
Witam wszystkim powiedzcie mi jak wygląda tutaj temet z jazdą samochodem na polskich rejestracjach??? nie mam norweskiej umowy
fakty.interia.pl/ciekawostki/news-odpowi...n-singla,nId,1672402 dziś Dzień Singla
szukam fryzjera męskiego z Jessheim, okolic.
Witam czy ktos moze polecić sprawdzonego fryzjera dla psa , Ullensaker .
Witam szukam kogos kto dobrze dziara. jakis salon lub prywatna osoba. Dzieki z gory
dla wszystkim moich kochanych czytelników Serdeczne Buziaki, dużo zdrowia i cierpliwości
Witam.jedzie ktoś dziś w stronę gdańska lub okolic?? Chętnie bym się zabrał i dobrze zapłacił.
Siema, ktoś z was próbował sie bawić w kuchnie pakisów ? Pytam sie bo jak tak wchodze do ich sklepów to tam tych przypraw, fasolek, sosików i innych rzeczy od groma a że byłem ostatnio u jednego ...
pawel piotr
13-02-2015 22:32
Siema dziarga ktos moze w oslo kto mnie normalnie skasuje za dziare ?
Witam.gdzie są jakieś imprezy polskie w Oslo?
na ekrany polskich kin wchodzi dzieło rodzimych twórców polecam obejrzeć i wesprzeć kulturę polską
Witam, mam 17lat zamierzam zrobić w Pl w wakacje prawko na skuter Kat. AM i moje pytanko czy mogę latać na tym prawku skuterem w NO??
Varig oppholdsrett jakie dokumenty sa potrzebne zeby to uzyskac
Od czterch tygodni czekam na przesyłkę z Polski.Ślad, jak w większości przypadków urywa się w WER Warszawa z informacją,że została wysłana.A przesyłki jak nie było tak nie ma.Już zbyt długo to ...
Szacuje się, że po wojnie do Stanów Zjednoczonych przyjechało 10 tysięcy nazistów. Zidentyfikowano 137 osób. Skazano i odesłano około 60 z nich Czytaj więcej na ...
Kiedy przychodzil årsgift pocztą za samochod? w lutym czy marcu bo juz nie pamietam ?
Szukam pracy....Doświadczenie w pracy na magazynie,przy prostych remontach,malowaniu,praca na recepcji hotelowej,kelner, mile widziana każda Praca fizyczna...sprzątanie,prace magazynowe, praca ...
Michał P
12-02-2015 19:11
Witam, wraz z paczka znajomych (6 osób) wybieramy się w kwietniu do Oslo, taki mały wypad. Bilety już zarezerwowane, pozostaje tylko kwestia noclegów, czy możecie polecić jakieś tanie noclegi w ...
witam czy ktoś się orientuje ile może kosztować w Renseriet wypranie kurtki puchowej?