Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wiza do usa (jakie zdjecie) - Norwegia

Czytali temat:
kamil . bernadetka09 (606 niezalogowanych)
8 Postów
Andrzej Wojcik
(anw1973)
Wiking
Witam wszystkich podroznikow.Za tydzien mam rozmowe z konsulem w sprawie wizy do usa i z tad moje pytanie z jakim zdjeciem mam sie tam udac?Przy skladaniu wniosku nie przyjelo mi zdjecia i mam je przyniesc ze soba.Lecz roznie to opisuja.Na stronie ambasady jest napisane ze trzeba zdjecie 5x5 cm,a na forum przeczytalem ze nie ktorzy zaniesli zdjecie formatu paszportowego 3,5x4,5 cm i tez bylo dobre.Czy jest mi ktos w stanie pomoc?Z gory dziekuje.Andrzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Andrzej Wojcik
(anw1973)
Wiking
Za dwie wizy to zaplacilem 2500 nok dlatego szkoda by bylo zeby przepadly.Sentex czy wiesz gdzie takie zdjecie mozna zrobic (np Japan foto czy tym podobne).Moje zdjecie sie nie zaladowalo mojej zony owszem tak ale tez wole dmuchac na zimno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
anw1973 napisał:
Za dwie wizy to zaplacilem 2500 nok dlatego szkoda by bylo zeby przepadly.Sentex czy wiesz gdzie takie zdjecie mozna zrobic (np Japan foto czy tym podobne).Moje zdjecie sie nie zaladowalo mojej zony owszem tak ale tez wole dmuchac na zimno

travel.state.gov/content/visas/english/g...sition-template.html

travel.state.gov/content/visas/english/g...asked-questions.html

Kazdy fotograf ci zrobi, wydrukuj wymagania i mu pokaz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(KLONLXVII)
Wiking
Zacznij od tego,ze to nie zadna 'wiza' tylko promesa wizowa!

Wize to dostaniesz (albo nie!) na lotnisku,w juesej,jak pan urzednik bedzie w dobrym humorze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Andrzej Wojcik
(anw1973)
Wiking
Sentex-zdjecie zrobione,wszystkie uwagi wezme do serca i dzieki za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok