1 NOK
cyc cyc
11-03-2015 20:07
czyzby dziadek jazwinskiego to dlatego jasta ma odstajace uszy
Witam, Kupię 2 opony zimowe o wymiarach 215 lub 205/45 R17. Okolice Oslo, Akershus/ Drammen.
PIOTR MARCINKOWSKI
11-03-2015 19:37
dla Pana ktory mnie pytal dzis za ile zawioze mu na lawecie jego rozbity samochod NA NORWESKICH TABLICACH do Polski W wielkim skrocie co was czeka przy sprowadzeniu waszego rozbitego ...
Witam Pewno temat nowych w Norwegii przeleciał już przez forum kilkaset razy, ale ja bym bardzo prosiła kogoś o konkretne podejście do sprawy i napisanie tak na chłopski rozum od czego trzeba ...
Poszukuję opon do samochodu w okolicy Oslo wymiary 225/45 R17
Od dluzszego czasu obserowlalem to forum i portal jako osobnik z zewnatrz. Od niedawna jestm zarejestrowanym uzytownikiem. Skoro tyle Pan wrzuca tutaj tyle rozneglizowanych zdjecia to mozna ...
Czy ja mam jakiś błąd wyświetlania czy ryanair nie ma lotów na kwiecien do Krakowa i Warszawy?
Witam. Poszukuję kogoś kto jedzie do Polski samochodem i mógłby przywieść zamowione przezemnie meble stół do salonu oraz komodę pod telewizor. Mogę dojechać po te rzeczy do Oslo. Kontakt priv.
Ula Karwan
10-03-2015 13:34
A kto powiedział że za darmo? Nie wspomniałam o tym w poście
Witam serdecznie. Mam pytanie odnosnie strajku pilotow lini norwegian. Czy lecial ktos moze do polski ostatnio ta linia i czy bylo wszystko w porzadku czy tez byly dlugie opoznienia itp. Mam nadzieje ...
Ireneusz Ko.
09-03-2015 19:50
Witam Wszystkich! Wiem, że jest marzec i jestem trochę spóźniony. Bardzo chciałbym zakupić kalendarz Moja Norwegia na 2015 rok. Widzę, że jest wyprzedany a bardzo zależy mi na jednym egzemplarzu. ...
Witam rozchorowałem sie w piatek ( kaszel,ból głowy gorączka, katar) i do teraz nie widze jakiejkolwiek poprawy chciałbym sie udac do lekarza aby przepisal mi jakies lekarstwa i wystawil zwolnienie ...
Tomek Agile
08-03-2015 22:59
Siemanko Potrzebuje jakiś namiarów na norweskie firmy które potrzebują operatorów cnc bądź ślusarzy. Dzięki.
Witam! Mieszkam w Norwegii od mniej więcej 6 miesięcy i wciąz zaskakuje mnie ona każdego dnia. A szczególnie i przede wszystkim wtedy, gdy jestem w najnormalniejszych sytuacjach. Miedzy innymi wtedy, ...
Pożar w Gulskogen w 2008 - Poszukiwany kontakt z osobami które przeżyły NRK (Narodowa telewizja norweska) kreci film dokumentalny o tragicznym pożarze w Gulskogen/Drammen w 2008, gdzie zginęło ...
Czy są osoby które uczęszczają w Oslo na siłownię? Pozdrawiam
Witam. Szukam chętnych do rozpoczęcia życia w Norwegii. Niby w grupie raźniej . Planuję wyjazd w połowie br. Zapraszam i pozdrawiam
Pawel Gie
08-03-2015 17:54
Witam...moze ktos mi moze powiedziec jak wyglada sprzedaz dom z kredytem obecnie dom jest o 500 tys drozszy,,,,i chciałbym na nim zarobic
Witam wszystkich,mam dla was do zaproponowania wyprawy na ryby,pod namioty i na hytte,co kto woli.Posiadam dwie lodzie wiec jest czym poplywac,posaiadam echosady firmy Garmina wiec zawsze idzie jakas ...
Oddam parę platek i 5 gupików: (w Stavanger, Hillevag). - jak najszybciej.
Witam. Od pewnego czasu próbuje znaleźć makaron żytni lub orkiszowy ale bez skutecznie. Może ktoś wie gdzie można go kupić albo jak się nazywa. Najlepiej okolice Sarpsborg,Fredrikstad lub Szwecja. ...
Czy ktoś orientuje się czy jeżdżąc rowerem w Norwegii kask na głowę jest obowiązkowy czy można jeździć bez ???
szukam osób chętnych na 1,2 dniowe wypady w góry okolice stavanger. pozdrawiam
ze spuszczoną głową, powoli leci orzeł z niemieckiej niewoli wszędzie dookoła ruskie wojska a nad orłem złota wiosna Polska wpolityce.pl/spoleczenstwo/235991-niemcy...-przydomowa-atrakcje
Witam czy może ktoś z was sprzedał dom w Norwegi z kredytem???,,,
Kobieta i 2 mezczyzni aresztowani za brutalny napad z bronia. Obrabowani i pobici, to starsze malzenstwo z dzielnicy Vinderen w Oslo. ...
Prośba o o polecenie dobrego klub w Gdańsku gdzie można wyskoczyć w sobotnią noc i nie żałować. Jeśli nie Gdańsk to może Gdynia lub Sopot. Z góry dziękówa!!!
Czy na wsiach widać sporo ferm kurczaków?
Joanna Kuchnicka
05-03-2015 14:03
Witam. Razem z mężem wyjeżdżamy 30 marca do Polski, dlatego oferujemy 1 bądź 2 wolne miejsca w samochodzie. Podróż: Stord-Stavanger-Hirtshals-Złocieniec (ewentualnie Stargard Szczeciński lub ...
Farmy rybne to wylęgarnie chorób i pasożytów. Jest to spowodowane przez ogromne zagęszczenie ryb i karmienie ich jak najtańszym kosztem aby rosły jak największe i w jak najkrótszym czasie. Ryby ...
Witam. Czy zna ktos godna polecenia polska agencje pracy. Np rekrutujaca w logistyce magazynie. Moze ktos pracuje przez taka agencje.
27 powodów, przez które nigdy nie powinieneś odwiedzić Polski www.buzzfeed.com/annaneyman/27-reasons-y...it-poland#.nc3NeErx7 www.sadistic.pl/27-powodow-przez-ktore-n...c-polsk-vt347818.htm
Witam serdecznie. Jak w temacie . Poszukuję lewego lustra do vw t4. Może ktoś zna jakiś szrot w Oslo. Proszę o informacje
Ciekawy film o polskiej emigracji: " Tam gdzie da się żyć" W wolnej chwili do obejrzenia.
"Niestety, ten film jest niedostępny w Niemczech, ponieważ może zawierać muzykę, w przypadku której organizacja GEMA nie przyznała YouTube odpowiednich praw.
Witam. Mam pytanie odnośnie Tromso. Czy ktoś może mi polecić jakieś atrakcje w tym mieście, gdzie warto iść i co zobaczyć?
Kupie Her på Berget ksiazke i cwiczenia. Jutro jestem w Oslo i moge odebrac, pisac na priv lub w odfpowiedziach (z proponowana cena) i numerem telefonu
czy ktos miał problemy z odrzuceniem przez norweski urzad autoryzacji swojego zawodu? jestem po szkole 2 letniej fizjoterapii i nie mam licencjatu;moge złozyc tzw.klage ale nie wiem co i jak;
Witam. Zapraszam na wspólny wyjazd do Hemsedal na snowboard lub narty 22.03 niedziela - 29.03 niedziela. cena za cały tydzien pobytu w apartamenice oddalonym 200m od wyciągu 1250nok od osoby. ( ...
witam, jak to jest miec firme w pl a pracowac w norwegi, jak fakture wypisywac? podatki gdzie placic? znajomy sie mnie pytal czy mu zrobie dach w garazu a on ma firme to pewnie by sie chcial z tego ...
Witam, wielkimi krokami zbliża się dzień w którym wyruszę do pracy w firmie kuzyna w Drammen, i żeby być w 100% przygotowany, chciałbym się zapytać jakie dokumenty z Polski potrzebne mi są do ...
Maryjusz Koniakowski
02-03-2015 20:49
Witam. Mam wiele pytań i proszę o pomoc... Mieszkam w Norwegii mam stałą prace i chcę ściągnąć tu swoją żonę i tu moje pytanie co dalej jak załatwić jej pozwolenie na poby? coś tam wiem ale za mało ...
Moze żle się wyraziłam o pomocy w nauczaniu, szukam korepetytora z angielskiego i matematyki dla syna druga klasa gimnazjum , najchętniej okulice Jessheim.(Ullensaker)
Witam , szukam kogos do pomocy w odrabianiu lekcji w drugiej klasie gimnazjum ( angielski i matematyka ), najchetniej z okolic Jessheim.
Dzienne spożycie antydepresantów na 1000 osób. front.dadaviz.com/media/viz_images/europ...98193.08-9594234.png
Witam! Uwaga na Damiana Kleszczewskiego(Sandnes). Gosciu mial mi sciagnac czesc do samochodu, pobral zaliczke i slad po nim zaginal. Czekam juz 3 tygodnie. Probowalam dzwonic na oba numery, ...
Witam, Mamm do skrocenia 4 zaslony z ikei. Ktos moze z tym pomoc? (sandvika, ewentualnie dowioze) pozdrawiam Tomasz
Witam wszystkich norwegowiczów! Chciałbym was prosić o przysługę - jestem osobą, która zabiera się do wyjazdu do Norwegii po raz pierwszy. Możecie mi polecić jakąś stronę, miejsce, to, jak i gdzie ...
Witam, Musze dosc pilnie wymienic korone na PLN, sprawa dotyczy kwoty 400 000 NOK. Obecnie jak wiadomo kurs jest kiepski ale czy znacie jakies miejsca gdzie za taka kwote moga dac lepszy kurs, ...
Tadek Perepeczko
27-02-2015 11:17
dlatego powstala gnIda i po to daja oskara
witam nie wiem czy to odpowiednia miejsce ale chcialem zapytac czy ktos sie moze orientuje jak wyglada sytuacja w norwegii odnosnie zatrudniania polskich kapitanow zeglugi wielkiej czy ktos sie ...
Ile należy się dodatku do godz. Np. Podczas spawania-prefabrykowania rur (ISO ? Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam
hej Proszę o pomoc: Znacie taka firmę "bergen.fu.enn.olsen"? Główna siedziba w Oslo? Zajmuje sie podobno reklama. Proszę
Cześć. Zamierzam otworzyć mały gabinet Masażu w Norwegii. ( Vest Agder) I tu zaczynają się schody. Możecie mi powiedzieć jakie są średnie ceny za masaż? Jakie zabiegi są modne w Norwegii ? Czy ...
dwa miesiące temu przyjechałam do męża do Norwegii mąż ma stałą prace ja chcę się sterać o pozwolenie o pobyt i tu pytanie jakich dokumentów potrzebuję? gdzie muszę się udać na początek ? z góry ...