- Oslo, Oslo, Norwegia
- Bergen, Vestland, Norwegia
- Jessheim, Akershus, Norwegia
- Stavanger, Rogaland, Norwegia
- Kristiansand, Agder, Norwegia
- Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
- Trondheim, Trøndelag, Norwegia
- Brønnøysund, Nordland, Norwegia
- Mo i Rana, Nordland, Norwegia
- Bodø, Nordland, Norwegia
- Sandnes, Rogaland, Norwegia
- Fredrikstad, Østfold, Norwegia
- Drammen, Buskerud, Norwegia
1 NOK
-
Czat Ai
-
ogłoszenia
-
Praca
-
Forum
-
Usługi
Zaloguj się
Możesz zabrać w bagażu podręcznym...kiełbasę,mięso w każdej postaci,sery żółte,kaszanki,salcesony,parówki,słoneczniki,pasztety,warzywa(oprócz ziemniaków,nie wolno ich do Norwegi wwozić,ze względu na choroby)..I mrożonki,ważne,zamrożony musi być,bigos,gołąbki itd. Nie możesz zabrać mimo,że akurat ten typ lubisz np ..musztardy,majonezu,chrzanu,keczupu,ogórków kiszonych,kapusty kiszonej.To są te rzeczy,które ciężko dostać na miejscu.Z serkami topionymi jest różnie,zależy na kogo trafisz.
Witam
Ja zawsze przewożę mięso w bagażu podręcznym i nigdy problemu z tym nie miałam, więc bez obaw.
Pozdrawiam