1 NOK
Witam. Czy orientuje się ktoś, czy jest w Oslo lub gdzieś w pobliżu jakaś polska restauracja,bar itp.?
Witam Interesuje mnie jakie są najpopularniejsze portale ogłoszeniowe w skandynawii Chodzi mi o te których używają Norwegowie, Szwedzi Finowie - niekoniecznie te popularne wśród Polaków w ...
Witam wszystkim powiedzcie mi jak wygląda tutaj temet z jazdą samochodem na polskich rejestracjach??? nie mam norweskiej umowy
fakty.interia.pl/ciekawostki/news-odpowi...n-singla,nId,1672402 dziś Dzień Singla
szukam fryzjera męskiego z Jessheim, okolic.
Witam czy ktos moze polecić sprawdzonego fryzjera dla psa , Ullensaker .
Witam szukam kogos kto dobrze dziara. jakis salon lub prywatna osoba. Dzieki z gory
dla wszystkim moich kochanych czytelników Serdeczne Buziaki, dużo zdrowia i cierpliwości
Witam.jedzie ktoś dziś w stronę gdańska lub okolic?? Chętnie bym się zabrał i dobrze zapłacił.
Siema, ktoś z was próbował sie bawić w kuchnie pakisów ? Pytam sie bo jak tak wchodze do ich sklepów to tam tych przypraw, fasolek, sosików i innych rzeczy od groma a że byłem ostatnio u jednego ...
pawel piotr
13-02-2015 22:32
Siema dziarga ktos moze w oslo kto mnie normalnie skasuje za dziare ?
Witam.gdzie są jakieś imprezy polskie w Oslo?
na ekrany polskich kin wchodzi dzieło rodzimych twórców polecam obejrzeć i wesprzeć kulturę polską
Witam, mam 17lat zamierzam zrobić w Pl w wakacje prawko na skuter Kat. AM i moje pytanko czy mogę latać na tym prawku skuterem w NO??
Varig oppholdsrett jakie dokumenty sa potrzebne zeby to uzyskac
Od czterch tygodni czekam na przesyłkę z Polski.Ślad, jak w większości przypadków urywa się w WER Warszawa z informacją,że została wysłana.A przesyłki jak nie było tak nie ma.Już zbyt długo to ...
Szacuje się, że po wojnie do Stanów Zjednoczonych przyjechało 10 tysięcy nazistów. Zidentyfikowano 137 osób. Skazano i odesłano około 60 z nich Czytaj więcej na ...
Kiedy przychodzil årsgift pocztą za samochod? w lutym czy marcu bo juz nie pamietam ?
Szukam pracy....Doświadczenie w pracy na magazynie,przy prostych remontach,malowaniu,praca na recepcji hotelowej,kelner, mile widziana każda Praca fizyczna...sprzątanie,prace magazynowe, praca ...
Michał P
12-02-2015 19:11
Witam, wraz z paczka znajomych (6 osób) wybieramy się w kwietniu do Oslo, taki mały wypad. Bilety już zarezerwowane, pozostaje tylko kwestia noclegów, czy możecie polecić jakieś tanie noclegi w ...
witam czy ktoś się orientuje ile może kosztować w Renseriet wypranie kurtki puchowej?
Witam, jesli ktos mial by ochote wybrac sie na stok w Kongsberg w ktorys dzien miedzy 11-15.02 to zapraszam serdecznie. Zainteresowanych prosze o kontakt a napewno sie dogadamy. Pozdrawiam i ...
Slawek Slawko
11-02-2015 14:23
Zamiast wiecznych sporow na temat polskich obozow, ruskich, zydow i ukraincow proponuje odprezajacy temat. Jak wiadomo, jestesmy stworzeniami sexualnymi i czesto o sexie myslimy. Nie wiem, ...
Witam! Mam mały problem z feriepenge za rok 2014, pracowałem do lipca 2014, zarobiłem brutto okolo 150 tys kr, ostatnio kontaktowalem sie z moim bylym pracodawcą aby dowiedziec sie kiedy wyplaci mi ...
Blokują ci kaucję na karcie naogol od 500 zł lub zostawisz gotówkę jako kaucję. Przed zebraniem auta obejdziesz z pracownikiem dookola samochód gdzie spiszecie jakieś uszkodzenia zewnętrzne. Zwróć ...
Witam. Mam zamiar przewieść z Polski do Norwegi E.P. przez lotnisko w Poznaniu ( Wizzair linie lotnicze) Czy mogę go przewieść bez żadnych problemów w bagażu podręcznym ? Ewentualnie tym co ...
Szukam osób,których dzieci są cheerliderkami oczywiści tu w Norwegii.Może jest ktoś z polaków w klubie ECT Eagles???
Witam wszystkich Chciał bym zapytać jakie sa koszty rejestracji i procedury zakupu samochodu na czerwonych tablicach . Jak wrócić takim autem , jakie sa dodatkowe koszty tablic rejestracyjnych ? ...
co ten norweg to ja nie wiem fakty.interia.pl/raport-zamieszki-na-ukr...altyckie,nId,1618112 jakies teorie spiskowe
czy ktoś coś słyszał o siatkówce dla kobiet w osła ,sandvice lub asker?
jakąś szkołę?
cyc cyc
09-02-2015 20:46
Świetna przerobka wideo, sytuacji ktora panuje w PL [video type=youtube][/video]
Orientuje się ktoś z forumowiczów jak wygląda sprowadzenie yachtu do Norwegii ? Jakie koszty z tytułu importu trzeba ponieść ? Czy wygląda to podobnie jak z samochodem ? Za dpowiedzi w stylu zadzwon ...
Witam byl ktos na Spitsbergen jakie koszty i jak z hotelami
Hej. Pytanie techniczne dotyczące czerwonych blach w norweskim samochodzie. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Jak się sprawa ma kupując taki samochód? EU posiada. Jak się sprawa tyczy jeśli chodzi i ...
Kim Kolwiek
08-02-2015 10:13
Szukam pracy w Norwegi nie znam języka ale znam się na budowlance praktyka 20 lat proszę o pomoc odwdzięczę się
Witam.Mam ktoś ochotę wyskoczyć na imprezę w weekend?
Witam, coś takiego rzuciło mi się w oczy. Tekst po litewsku i norwesku. Dnia 7.02.2015 o godz. 16.00 przed Stortinget w Oslo odbiędzie się demonstracja przeciwko Barnevernet. Można by się ...
Witam! Mam problem mąż pracuje w Norwegii legalnie jest ubezpieczony i my jako członkowie rodziny też tzn ja i synowie mamy w Polsce ubezpieczenie norweskie druk E-106 teraz jedziemy na ferie do męża ...
Cześć. Studiuję budownictwo na Politechnice Gdańskiej i szukam kogoś kto doradziłby mi w sprawach pracy/praktyk zawodowych w Norwegii. W wakacje będę po 3 roku studiów i mam aspiracje wyjazdu po ...
Witam, wraz z dziewczyną chcemy wspólnie wyjechać do Norwegii, szukamy drugiej chętnej pary w wieku około 25/36 aby razem wyjechać, wynająć wspólnie mieszkanie i szukać pracy. My planujemy ...
Qmulus Krakow
04-02-2015 07:55
witam mam pytanie czy po EU kontrol auto przeszło bez błędów muszę sam powiadamiać Statens vegvesen czy mechanik sam ich powiadamia o przebytej kontroli dzięki za odpowiedz
Jesli ktos chce skorzystac z uslug fryzjerki ,ktora sie oglasza na Moja Norwegia , to nie polecam , chyba ze zerowka na pale, albo ktos lubi chodzic w kominiarce.
Witam. Posiadam uprawnienia na obsługe wózków widłowych ale potrzebuje je mieć na plastikowej karcie. Wie może ktoś na jaki adres i jakie dokumenty należy wysłać do Oslo aby uzyskać kartę z ...
Hej.szukam osób do wspólnych wypadów na siłownię w Oslo
Witam, mam zamiar wyjechać do Norwegii, zapewne na stałe, jednak moim chorym uzależnieniem jest tenis ziemny. W jakiej cenie +/- są korty w Norwegii, wiadomo że to zależy od miasta itd. ale może ...
Witam, razem z chłopakiem chcielibyśmy wyjechać do pracy w Norwegii. Czy ktoś mógłby podać namiary na sprawdzoną agencję pracy? Pozdrawiam
Hej mam wielka prośbę! mam jutro rozmowę kwalifikacyjna w norweskiej firmie sprzątającej, rozmowa ma sie odbyć w języku norweskim, a ja nie nam pojęcia o co mogą pytać
Witam Zna ktoś może jakąś dużą hodowlę zwierząt gospodarkich (bydło, konie, świnie, drób, owce itd) w okolicach Tonsberg? Mam na myśli albo jakąs oborę na min.50 krów, albo stadnine około 30 koni, ...
Patrycja Pakuła
02-02-2015 12:50
Awantura na pokładzie samolotu linii Norwegian. Maszyna lądowała w Warszawie Jak powiedziała WP Dagmara Bielec-Janas, rzeczniczka Komendanta Nadwiślańskiego Oddziału Straży Granicznej, od ...
Witajcie. Mam pytanie. Czy Norwegowie jak potrzebują logo, wizytówek, ulotek itd. - wszystkiego co się drukuje, bądź zaprojektowania stron www idą od razu do lokalnych studio reklamy, studio ...
Witam. mam pytanie,czy moze ktos staral sie o norweska autoryzacje dyplomu farmaceuty. Udalo mi sie narazie uzyskac licencje, moze ktos mial podobna sytuacje?
Ponawiam temat W zwiazku z propozycja utworzenia mszy sw. w miejscowosci Ski szukamy chetnych, ktorzy chcieliby poprzec nasza inicjatywe. Prosimy osoby z Ski, Langhus, Vestby, Ås, Ytre Enebakk i ...
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/nocna-proba-s...stwowych-udaremniona
Cześć. Na mojejnorwegii jestem nowa, aczkolwiek od dłuższego czasu obserwuje ją w sieci. Administratorzy podsunęli mi pomysł by zgłosić się do Was o pomoc Razem z narzeczonym zamieszkaliśmy w ...