Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11528 niezalogowanych)
65 Postów

(limonka)
Początkujący
Czy wiadomo coś czy Mikołaj dotarł do dzieci założycielki postu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
limonka napisał:
Czy wiadomo coś czy Mikołaj dotarł do dzieci założycielki postu?
'
Do jakich dzieci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
rozumiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Moja paczka wyjechała dziś z mojego domu, w piątek opuści Norwegię, a potem Pocztą Polską jeszcze parę dni. Mam nadzieję, że jednak dotrze na święta lub zaraz po.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(limonka)
Początkujący
a to ja myślałam, że to była akcja Mikołajkowa tj 6.12, a tu widzę, że się przeciągnęły zbiory
Gama28 obojętnie kiedy dotrze, ważne by dotarła tam gdzie jej serio potrzebują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
limonka napisał:
a to ja myślałam, że to była akcja Mikołajkowa tj 6.12, a tu widzę, że się przeciągnęły zbiory
Gama28 obojętnie kiedy dotrze, ważne by dotarła tam gdzie jej serio potrzebują

O ile faktycznie potrzebują ... a nie nabijają się w kułak z Polskich Emigrantów , którzy dla zagłuszenia wydumanej winy zrobią prawie wszystko , co nie jest za bardzo kosztowne ,by zagłuszyć ...DOMNIEMANĄ WINĘ ...
---
Niemniej , każdy robi tylko to , co akurat uważa za słuszne i konieczne .!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej działać, niż siedzieć i kalkulować czy i komu się to opłaca, co ktoś z tym zrobi itd... Szkoda czasu, bo tym sposobem odrzucono by wszystkie prośby o pomoc. Mi nie ubyło, Kasi może odrobinę przybędzie. Potraktuję tę sprawę, jak przyjęcie wigilijnego niepodziewanego gościa na wieczerzę (choć świąt nie obchodzę). Reszta pewnie skupiłaby się na ocenie, czy jest aby na pewno potrzebujący, bezdomny, przypadkowy, głodny i przede wszystkim: czy masą dobrych uczynków zasłużył sobie na jakąkolwiek pomoc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gama28 napisał:
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej działać, niż siedzieć i kalkulować czy i komu się to opłaca, co ktoś z tym zrobi itd... Szkoda czasu, bo tym sposobem odrzucono by wszystkie prośby o pomoc. Mi nie ubyło, Kasi może odrobinę przybędzie. Potraktuję tę sprawę, jak przyjęcie wigilijnego niepodziewanego gościa na wieczerzę (choć świąt nie obchodzę). Reszta pewnie skupiłaby się na ocenie, czy jest aby na pewno potrzebujący, bezdomny, przypadkowy, głodny i przede wszystkim: czy masą dobrych uczynków zasłużył sobie na jakąkolwiek pomoc...

MOŻE I MASZ RACJĘ...
---
Ponieważ , być może , nie widziałaś co akurat , obdarowani robili z darowanymi IM akurat dobrami ... !
---
Ja Osobiście , jestem w tym temacie , wypalony doszczętnie ...
---
Niemniej pozdrawiam serdecznie ... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Do Greka to jeszcze daleko autorce postu........

biznes.onet.pl/grecja-bezdzietny-eks-pol...4968429,1,news-detal

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pomagacze

nie zapomnijcie o butach dla norwegow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok