Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(698 niezalogowanych)
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
factorytka napisał:
[quote]Optimus napisał:
[quote]factorytka napisał:
[quote]Optimus napisał:
Ghalia napisał:
.
Istotnie moja wina. Spostrzeglas przecinek - powinszowac Pewnie czekasz na moje potkniecia po tym jak wytykam twoja ignorancje. Ty chetnie rzucasz opiniami bez sprawdzenia - vide: watek o kredycie w Millenium

Dziękuję

A propo wątku o kredytach wróć tam i doczytaj o co laska pytała i jakiej odpowiedzi udzieliłam. Zresztą ameryki nie odkryłam, każdy kredyt jest złodziejski, szukać zatem należy mniejszego zła albo dobrego doradcy. Ale to chyba nie miejsce na takie pyskówki.

Doczytalem i nie widze niczego co zmienia sens twojego posta. Napisalas, ze nie mozna w millenium splacic kredytu przed czasem - link ktory zamiescilem temu zaprzeczo ergo napisalas nieprawde. Manipulacja faktami i chaotczne oskarzanie bankow o nieuczciwosc nie zmienia faktu, ze napisalas nieprawde a co najmniej nierzetelna informacje. W swoich postach operujesz ogolnikami. Dodatkowo zaslyszane opinie przedstawiasz jako aksjomaty tymczasem takie informacje warto najpierw zweryfikowac, poniewaz wprowadzasz inych w blad.

Co do ostatniego punktu - To gdzie jest miejsce na pyskowki jesli nie na forum? Ktore z definicji do tego sluzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
Optimus ma troche racji. Nie ignorancja ale chyba góre wzieło lenistwo i fakt ze pracujemy sami, ja moge sobie pogadac do mopa a moj chłop do młota. Bank, czasem skatt i sklep, ot wszystkie miejsca w których można się popisać znajomością nowych słówek. Ja uczęszczam na kurs od 2mc (czekałam na to rok czasu) ale nie jestem do końca zadowolona.
Tym niemniej dziękuję za podanie źrodel, wychodzi na to że nie jest najgorzej. Już popadałam w czarną rozpacz bo jeden mówi ze ma 250, inny ze na dzień dobry przy kładzeniu płytek dostał 200/t... chyba przerost formy nad treścią albo chęć popisania się..ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ghalia napisał:Tym niemniej dziękuję za podanie źrodel, wychodzi na to że nie jest najgorzej. Już popadałam w czarną rozpacz bo jeden mówi ze ma 250, inny ze na dzień dobry przy kładzeniu płytek dostał 200/t... chyba przerost formy nad treścią albo chęć popisania się..ehh
Pewnie , że tyle ma ... , tylko zapomniał powiedzieć , że od Metra kwadratowego na gotowo ... / przygotowanie podłoża , płytki , wykończenie ... średnio 1,5 - 2,0 godziny , na metr 2... , na dziko bez podatku i ubezpieczenia ...
Ja również , kładę płytki na dziko , jak mam chęć , jednak z polecenia Norwegów i metr kwadratowy na gotowo , kosztuje od 300Nok do 450Nok ...Robocizna bez materiału , w zależności jaki materiał i skomplikowany projekt .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok