Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(1125 niezalogowanych)
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
romanczejarek napisał:
Jasna napisał:
Ewangelią mi pojechał.. ja i owszem lubie fantasy, ale wolę autorów współczesnych

zacytowany fragment doskonale oddaje pewne zachowania, ale widzę że nie chcesz odpowiedzieć lub nie masz nic do powiedzenia

Juz ze wczesniejszym poście jasno powiedzialam ze jakakolwiek byłaby intencja Owsiaka i tych którzy zapełniają puszki, nie ma ona znaczenia w ostatecznym rozrachunku.

Zycie i zdrowie uratowanych dzieciaków nie ma ceny!
Nawet jeśli Owsiak i ofiarodawcy robią to co robią by ich podziwiano, chwalono ( i co tam jeszcze w tej ew. pisało) to i tak CHWAŁA im za to!!

Ze juz nie wspomnę, ze tekscik tej ew. jest tak skonstruowany by na tace dawać co sie ma.. a na inne cele nie przeznaczac... Kościół jest zawsze w potrzebie..
- ale to temat do innej bajki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Jasna napisał:
romanczejarek napisał:
Jasna napisał:
Ewangelią mi pojechał.. ja i owszem lubie fantasy, ale wolę autorów współczesnych

zacytowany fragment doskonale oddaje pewne zachowania, ale widzę że nie chcesz odpowiedzieć lub nie masz nic do powiedzenia

Juz ze wczesniejszym poście jasno powiedzialam ze jakakolwiek byłaby intencja Owsiaka i tych którzy zapełniają puszki, nie ma ona znaczenia w ostatecznym rozrachunku.

Zycie i zdrowie uratowanych dzieciaków nie ma ceny!
Nawet jeśli Owsiak i ofiarodawcy robią to co robią by ich podziwiano, chwalono ( i co tam jeszcze w tej ew. pisało) to i tak CHWAŁA im za to!!

Ze juz nie wspomnę, ze tekscik tej ew. jest tak skonstruowany by na tace dawać co sie ma.. a na inne cele nie przeznaczac... Kościół jest zawsze w potrzebie..
- ale to temat do innej bajki.

Wiec skad te krzyki kiedy podnosza skladke zdrowotna w ZUS? Potraktujmy to jako akcje charytatywna dla ratowania zdrowia wszystkich i tyle. Sam trzy krotnie uczestniczylem w WOSP aktywnie,cel zbozny ale czy tedy droga? Mysle ze oto chodzi krytykom tej akcji tylko. Oczywiscie pomijam krytyki w stylu Owsiak to zlodziej itp.
A moze jeszcze inaczej- kazdy raz w roku ot tak sam od siebie wysle dowolnemu szpitalowi tyle ile moze czy potrzebujemy zorganizowanych akcji zeby pomagac?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok