Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Albert92 ........... r/d (11528 niezalogowanych)
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
ivka111 napisał:
ciekawski napisał:
ivka111 napisał:
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.

Anula to tak naciagane ze masakra..nie mow mi ze cos jej wyslalas?!! moze Kasia nie ma zadnych dziecie nawet..

szkoda ze w taki sposob wykorzystuje sie dobre serce innych.. nast. razem gdy ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy ciezko bedzie znowu zaufac i uwierzyc tej osobie..

Gratulacje "Kasiu" kawal chuja z Ciebie!!!

zajrzalam przed praca a tu takie jaja ,ze hej
ivka dajesz kobito równo miłego 1 grudnia życzę wszystkim

Lenka jak przeczytala w twoim poscie ze masz sobie wsadzic pieluchy czy tam chusteczki w d... to myslalam ze padne wiec nie ma co sie litowac nad klamliwymi ludzmi ..

wzajemnie milego 1 grudnia wszytkim dnia.. dzisiaj jest Røykvarslerens dag czyli co? wesolego dnia czujki dymnej wszystkim zycze hahaha

Oj ty to jednak madra dziewczyna jestes....
Røykvarslerens dag jest to dzien w ktorym przypomina sie o wymianie bateri w alarmach przeciwpozarowych czy jak napisalas w czujkach dymnych.
No ale ty pewnie czegos takiego w "domu" nie masz,bo po co?

Ty Sztywny kolesiu ja wiem co to jest! ty za to nie masz pojecia co to jest poczucie humoru!!!
Ty zapewne gniezdzisz sie w pokoju jednoosobowym z 4 kolegami a czujke wykreciles bo sie od fajek aktywuje... stad tez wiesz co to jest!! wo" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >wwww...

SMIECH!!!!

www.aftenbladet.no/lokalt/stavanger/--Fl...kk-tapt-2901614.html

moze ten artykul ruszy twoj malutki mozdzek...
Szczegolnie to zdanie :Verken politi eller brannvesen hørte brannalarm da de kom til stedet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
aga31 napisał:
Tez mysle,ze sie zdekoncentrowali przez te wygrane 2 sety i wiedze,ze jada na Olimpiade. No coz,z Brazylia sie nie udalo. Ale to nie wazne

He he, słychać głosy, że Polacy umówili się z Brazylijczykami na taki wynik, bo oba zespoły dokładnie taki wynik urządzał /Brazylia też jedzie do Londynu po jutrzejszym niewątpliwie wygranym meczu z Japan/.

W sumie...nie takie ustawki już w sporcie przechodziły ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ciekawski-przejezdzalem tam przed 7 rano,/mieli szczescie ze buda murowana,reszta bez komentarza.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
kryss napisał:

jasiek zeofil !

Krzysiu, chyba zoofil

....o zoo-technice nie słyszałeś
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
anna m.-oj tam czepiasz sie drobiazgow,ale emotikonek przedni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
kryss napisał:
anna m.-oj tam czepiasz sie drobiazgow

emotikonek przedni

...jak mniemam, pochodzi on ze źródeł Kowalski's family..

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
ciekawski napisał:
ivka111 napisał:
ciekawski napisał:
ivka111 napisał:
lena003 napisał:
ivka111 napisał:
Anna82 napisał:
Tak sie strasznie wkurzasz dociekasz itd.... kazdy ma swoj rozum i zrobi jak chce albo pomoze albo nie.

Anula to tak naciagane ze masakra..nie mow mi ze cos jej wyslalas?!! moze Kasia nie ma zadnych dziecie nawet..

szkoda ze w taki sposob wykorzystuje sie dobre serce innych.. nast. razem gdy ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy ciezko bedzie znowu zaufac i uwierzyc tej osobie..

Gratulacje "Kasiu" kawal chuja z Ciebie!!!

zajrzalam przed praca a tu takie jaja ,ze hej
ivka dajesz kobito równo miłego 1 grudnia życzę wszystkim

Lenka jak przeczytala w twoim poscie ze masz sobie wsadzic pieluchy czy tam chusteczki w d... to myslalam ze padne wiec nie ma co sie litowac nad klamliwymi ludzmi ..

wzajemnie milego 1 grudnia wszytkim dnia.. dzisiaj jest Røykvarslerens dag czyli co? wesolego dnia czujki dymnej wszystkim zycze hahaha

Oj ty to jednak madra dziewczyna jestes....
Røykvarslerens dag jest to dzien w ktorym przypomina sie o wymianie bateri w alarmach przeciwpozarowych czy jak napisalas w czujkach dymnych.
No ale ty pewnie czegos takiego w "domu" nie masz,bo po co?

Ty Sztywny kolesiu ja wiem co to jest! ty za to nie masz pojecia co to jest poczucie humoru!!!
Ty zapewne gniezdzisz sie w pokoju jednoosobowym z 4 kolegami a czujke wykreciles bo sie od fajek aktywuje... stad tez wiesz co to jest!! wo" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >wwww...

SMIECH!!!!

www.aftenbladet.no/lokalt/stavanger/--Fl...kk-tapt-2901614.html

moze ten artykul ruszy twoj malutki mozdzek...
Szczegolnie to zdanie :Verken politi eller brannvesen hørte brannalarm da de kom til stedet.

Przetlumaczyles sobie na google tylko jedno zdanie?

Koles po co mi ten artykul? ty przeczytaj sobie sam co piszesz.. co ma mi ten artykul ruszyc??? kurwa ja wiem co to jest czujka dymu frajerze.. po co mi to wysylasz????

I szczegolnie to zdanie ktore sobie przetlumaczyles w googlach mnie zupelnie nie rusza. o co ci chodzi????!
Ja napisalam ze 1 grudzien to Røykvarslerens dag a ty sobie swoj swiat do tego nakreciles!!!cala historie w glowie!!!!

Na tym forum masa facetow nie potrafi myslec i czytac ze zrozumieniem...!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja sie nie zgodze z kolezanką : )
ja tam rozumiem, a przynajmniej te twoje.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
ja sie nie zgodze z kolezanką : )
ja tam rozumiem, a przynajmniej te twoje.....

No! To chociaż jeden (nie licząc takiego różowego, na baterie)...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
smietnik jak w polsce, na srane, na rzygane, byle nie na temat, jak zwykle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok