Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(213 niezalogowanych)
8 Postów

(minik89)
Wiking
Cześć mam na imie Dominik i obecnie jestem w Norwegi od 4 miesiecy. Podejme jaka kolwiek prace w okolicach larvika mam 23 lata i ucze sie samodzielnie jezyka jestem energiczna, komunikatywna uśmiechnieta osoba posiadajaca kurs na wozki widlowe. Z gory dziekuje i prosze o kontak tel:46555221 e-mail: dominik893@op.pl POZDRAWIAM SERDECZNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
minik89 napisał:
Cześć mam na imie Dominik i obecnie jestem w Norwegi od 4 miesiecy. Podejme jaka kolwiek prace w okolicach larvika mam 23 lata i ucze sie samodzielnie jezyka jestem energiczna, komunikatywna uśmiechnieta osoba posiadajaca kurs na wozki widlowe. Z gory dziekuje i prosze o kontak tel:46555221 e-mail: dominik893@op.pl POZDRAWIAM SERDECZNIE

Masz problemy z okresleniem tozsamosci czy to literowki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
minik89 napisał:

Masz problemy z okresleniem tozsamosci czy to literowki?

He, he! Dominik z Larvika, czy Dominika z Larvik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(minik89)
Wiking
hehe no faktycznie pisalem to na szybko i bez zastanoweienia jestem Dominik i przepraszam za błąd.. pozdrawiam i dalej czekam na jakaś oferte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok