Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy w norwegi - Norwegia

Czytali temat:
(275 niezalogowanych)
4 Posty

(irek1977)
Wiking
Zaplace za pomoc w znalezieniu pracy w norwegi 0048 721 705 308 LUB indeco1@vp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie wiem tylko po co te zdjęcie mebli w twoim ogłoszeniu ?

chyba chcesz się pochwalić że masz meble w kuchni --- ja mówię WOW !

i chyba na tyle ..............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w tej kuchni nie ma nic do jedzenia
daje tym do myślenia, że jest głodny
dobrze, że szuka pracy, a nie podaje adresu, aby wysyłać wspomożenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(irek1977)
Wiking
nie takimi meblami się zajmuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
irek1977 napisał:
nie takimi meblami się zajmuje

A jakimi skoro nie takimi? Warto zadbac o interpunkcje. Dodatkowo powinienes napisac w jaki sposob sie zajmujesz. Czy je produkujesz, montujesz czy tylko wycierasz z kurzu. Jezeli wysylasz oferte, zapytanie- zadbaj zeby byla precyzyjna a unikniesz nieporozumien i sarkastycznych komentarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marcin Czaja
(czajnikm)
Wiking
Witam
Nazywam się Marcin mam 30 lat i poszukuje pracy w rejonie Oslo. Aktualnie jestem w Polsce. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi. Nie mam doświadczenia w budowlance ale mogę sprzątać w tym mam doświadczenie. W Polsce pracowałem w branży handlowej jako sprzedawca jako kierownik, przy wykładaniu towaru. Ostatnia moja praca polegała na kontroli załadunku towaru na paletach na tiry. Jestem uczciwy i sumienny ciężka praca nie jest mi obca. Zależy mi bardzo na podjęciu pracy właśnie tam ze względu na dobre zarobki. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pracy w norwegi.
Dane kontaktowe :
czajnikm@poczta.onet.pl
tel +48 509-305-355
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok