Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

potrzebny transport sandefjord-notodden, 02.02.12 - Norwegia

Czytali temat:
Tomasz M (366 niezalogowanych)
7 Postów

(sarnosia)
Wiking
poszukuje transportu dla dwóch osób dorosłych i malucha z lotniska w sandefjord do notodden, ewentualnie z porsgrunn lub skien, samolot przylatuje o 17:30, ewentualnie jakies informację jak moge się dostać z rodzina do notodden, z góry dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(sarnosia)
Wiking
sorry, chodzi o 1 stycznia 2012
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(sarnosia)
Wiking
kurcze, nie wiem co ze mną dzisiaj, przylatujemy 02 stycznia 2012, grrrrrrrrrrrr szkoda, że nie można swoich postów usuwać, a może można???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Na przeciw drzwi wyjściowych z lotniska ( nie obrotowych) jest przystanek autobusowy (pierwszy po linii prostej od wejścia) z autobusami telemarksexpressen, kursuje przez larvik, porsgrunn, skien, bo i seljord, bilet ok 300-350NOK za jedną osobę dorosłą, mogę coś tam pomóc, pisz na priva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
factorytka napisał:
Na przeciw drzwi wyjściowych z lotniska ( nie obrotowych) jest przystanek autobusowy (pierwszy po linii prostej od wejścia) z autobusami telemarksexpressen, kursuje przez larvik, porsgrunn, skien, bo i seljord, bilet ok 300-350NOK za jedną osobę dorosłą, mogę coś tam pomóc, pisz na priva

ta tylko że koleżanka przyleciała wczoraj albo i przedwczoraj.

No chyba że przylatuje za miesiąc, ale sam już nie wiem............?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(sarnosia)
Wiking
w rzeczy samej, przyleciała wczoraj i nawet przy pomocy dwóch autobusów i dwóch pociągów oraz taksówki dostała się gdzie chciała... teraz rozpoczynam eksplorację Notodden a w weekend wybieramy się do Kongsberg, przejeżdżaliśmy tamtędy i wydawało sie absolutnie piękne! nie mniej dziękuje za pomoc, zawsze to miłe, kiedy człowiek się dowiaduje, że ktoś się dla niego wysilił, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
a w tytule data 02.02.2012
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów