Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka rasto dolix Monika Wachnik Jasio Y (2707 niezalogowanych)
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
buniusia79 napisał:Kamień Jedenasty napisał:Dlatego Po przyjeździe do Norwegi , będę starał się jak najmniej mieć kontaktów z Polonią .Nie zwlekaj, zacznij już dziś, na przykład od usunięcia swojego konta na portalu polonijnym MN,
Jesteś bardzo nieuprzejma !.
Czyżby zadziałała zasada >uderz w stół , a nożyce same się odezwą <
Ponadto :
-Co Innego , mieć bezpośredni kontakt z osobą nieznajomą w realu .
-A całkiem co innego , jest prowadzenie Otwartej Dyskusji z osobami nieznajomymi , na Portalu społecznościowym typu >MN< .

Tutaj , Ludzie wbrew pozorom , są bardziej otwarci niż w realu , a jeżeli ktoś ma jakieś minimalne doświadczenie i DUŻO CZASU , to jest w stanie wyłapać , kto na Forum jest Człowiekiem , a kto tylko rasową SZUJĄ .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(annaø)
Wiking
jasta102 napisał:
załóżcie sobie Kółko Byłych Funkcjonariuszy

wiesz troche racji maja,te profile z golymi dupami nie sa mile......ale Ci ,ktorzy je ocaniaja i napalaja sie zenada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
qantan napisał:
Hilton który to Twój profil tu??Tobie również wszystkiego naj..naj w nowym roku pozdrawiam.

Nie rozumiem dlaczego w tym watku (idiotyczynm poniekad) zwracasz sie konkretnie do mnie? Nawet nie zabralam tu glosu, dopiero dzs, po 5 dniach tu weszam zobaczyc.
Sugerujesz ze mam kilka kont ze zdjeciami atrakcyjnych lasek i za pomoca tych kont robie sobie jaja z napalonych samcow?
Blad.
Nie potrzebuje miec fikcyjnych kont i fikcyjnych zdjec ani robic sobie zartow z facetow.
Nie interesuje mnie, ze ktos sobie zaklada fake konto, w koncu to sila internetu, mozna w nim byc kim si chce.
Od dawna wiadomo ze macho z netu to pryszczaty onansta, a seksy blondyna to zakomleksiona stara panna.
Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
cezary cezar
(cezary25cezary)
Nowicjusz
Kamień Jedenasty napisał:
buniusia79 napisał:Kamień Jedenasty napisał:Dlatego Po przyjeździe do Norwegi , będę starał się jak najmniej mieć kontaktów z Polonią .Nie zwlekaj, zacznij już dziś, na przykład od usunięcia swojego konta na portalu polonijnym MN,
Jesteś bardzo nieuprzejma !.
Czyżby zadziałała zasada >uderz w stół , a nożyce same się odezwą <
Ponadto :
-Co Innego , mieć bezpośredni kontakt z osobą nieznajomą w realu .
-A całkiem co innego , jest prowadzenie Otwartej Dyskusji z osobami nieznajomymi , na Portalu społecznościowym typu >MN< .

Tutaj , Ludzie wbrew pozorom , są bardziej otwarci niż w realu , a jeżeli ktoś ma jakieś minimalne doświadczenie i DUŻO CZASU , to jest w stanie wyłapać , kto na Forum jest Człowiekiem , a kto tylko rasową SZUJĄ .

oj gabriel... widzę nowe konto, stare przyzwyczajenia. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
kamień jedenasty....czy Ty myślisz, że w realu spotkasz innych ludzi niż tych z forum.? Mylisz się.
W realu nie każdy wbije Ci kamień prosto w serce, raczej w plecy
Ja jestem nie miła jeśli sytuacja wymaga, ogólnie jestem pomocna rodakom i bardzo miła dla świata, serio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
buniusia a to piwo co żłopiesz na zdjęciu to chmielowe, czy na żółci bydlęcej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
buniusia a to piwo co żłopiesz na zdjęciu to chmielowe, czy na żółci bydlęcej?

To na zdjęciu to Irish coffee, najlepsza w pubie Newport w Cork
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok