Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

sprzedam spacerówkę quini bus 3 rózowo pomarańczow - Norwegia

Czytali temat:
BEATA MARUSZEWSKA (566 niezalogowanych)
13 Posty

(patryszia222)
Wiking
Witam mam w Norwegi do sprzedania spacerówkę qunni bus 3 jest rózowo pomarańczowa,wózek był używany,na gogle można sprawdzic jak wygląda wózeczek i jego opis a ja moge wyslać fotki wózka na e-mayla chętnym.jedyny minus chamulec z przodu sie popsuł i nie mozna ustawic kółek na wpros więc są ruchome ale jak najbardziej jest to do zrobienia mala wada a w tych wózeczkach przewanie sie one psują cena to 1000kr w polsce kosztuje on 700zł używany.Zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
patryszia222 napisał:
Witam mam w Norwegi do sprzedania spacerówkę qunni bus 3 jest rózowo pomarańczowa,wózek był używany,na gogle można sprawdzic jak wygląda wózeczek i jego opis a ja moge wyslać fotki wózka na e-mayla chętnym.jedyny minus chamulec z przodu sie popsuł i nie mozna ustawic kółek na wpros więc są ruchome ale jak najbardziej jest to do zrobienia mala wada a w tych wózeczkach przewanie sie one psują cena to 1000kr w polsce kosztuje on 700zł używany.Zapraszam

Quinny buzz 3 - tak brzmi nazwa wozka tepaku. Jezeli cos oferujesz to chociaz napisz poprawnie.
Najlepiej wypierdol zniszczony wozek i nie rob z ludzi dziadow a sobie obciachu pazerna mendo.

Ew. napisz oferte w suahili - oni chetnie sie zglosza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
"nie mozna ustawic kółek na wpros ......"

Fajnie, czyli mozna jezdzic tylko w kolko ?!
To chyba opcja dla tych, co nie chca sie za bardzo oddalac od domu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(patryszia222)
Wiking
patologie nawet tu można spotkać żal!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
patryszia222 napisał:
patologie nawet tu można spotkać żal!!!

Chyba zainspirowala cie "kamizelka" Prusa. Tam tez byl handlarz starzyzna, ale mial wiecej klasy od ciebie. O jakies 4 klasy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
kat ko
(dioniza01)
Nowicjusz
Pomyśl dziewczyno...wolałabyś kupić zepsuty wózek z informacją,że te modele często się psują czy sprawny wózek..(nawet naprawiony)...????..chyba wybór jest prosty!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(patryszia222)
Wiking
pustaki!!!!w tych modelach często się psuje chamulec z przodu więc jak w dupie byliście gówno widzieliście to nie komentować buraki ze wśi!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
Tu zawsze tak przjemnie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
[quote]b]patryszia222 napisał:[/b]
pustaki!!!!w tych modelach często się psuje chamulec z przodu więc jak w dupie byliście gówno widzieliście to nie komentować buraki ze [color=#FF0000]wśi![/color]/quote]

Wroc do szkoly wsiorko, bo z ortografia kulejesz mimo edytora. Jak to mowia " Cham bedzie chamem na wieki wiekow amen"
Jak się żyje w mieście, wypadałby wiele rzeczy wiedzieć...czy Ja wiem?

To o tobie:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
kat ko
(dioniza01)
Nowicjusz
Łoj... ktoś się zdenerwował!!!?????No tak, niektórzy nie znoszą prawdy ani słów krytyki.Dlaczego więc panna nazywa nas burakami ze wsi???Czyżby jakaś zakompleksiona wieśniaczka z Buraczkowa Małego???Pozdrawiam i szczęścia życzę w WIELKIM MIEŚCIE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok