Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1787 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ale po co ?? piszesz o tym na forum

jedź i się nie rozpisuj !! wszystko w temacie !!

ja wyjechałem pierwszy raz w takiej dobie że telefony komórkowe miały tylko wyświetlacze czarno-białe i mogłeś nimi wysyłać co najwyżej sms_a albo rozmawiać

nie było dużego dostępu do internetu i nikt jeszcze nie słyszał o czymś takim jak MN

komu to potrzebne ?? ten cały twój wyjazd ??

każdy robi jak uważa --- życie nie jest sumą tylko zysków -- są także straty i na to trzeba tez być nastawionym

rób jak uważasz tylko nie pisz nic więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
jasta102 napisał:
Proponuję Australię, ewentualnie Nową Zelandię
jak już uparłaś się na północ, to Canada

księżyc też jest ok. narzekanie i wybrzydzanie jest modzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
powiatowy myśliciel napisał:
ale po co ?? piszesz o tym na forum

jedź i się nie rozpisuj !! wszystko w temacie !!

ja wyjechałem pierwszy raz w takiej dobie że telefony komórkowe miały tylko wyświetlacze czarno-białe i mogłeś nimi wysyłać co najwyżej sms_a albo rozmawiać

nie było dużego dostępu do internetu i nikt jeszcze nie słyszał o czymś takim jak MN

komu to potrzebne ?? ten cały twój wyjazd ??

każdy robi jak uważa --- życie nie jest sumą tylko zysków -- są także straty i na to trzeba tez być nastawionym

rób jak uważasz tylko nie pisz nic więcej

brawo a myślałam, że forum jest od pisania. No ale wiem że głównie od krytykowania i kręcenia nosem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
sorki ale to Ty wszedłeś w ten wątek. Jeśli nie chcesz zmień temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ja już napisałem --- więc na co czekasz !! jedź !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wd1211 napisał:
(...)Nie jestem zainteresowana wyjazdem typowo "pod zarobek", czy też ucieczką z kraju. Oboje z mężem mamy raczej dobrą pracę, dom i nie tylko. Chcę się osiedlić na stałe z moją rodzinką (...)

wd1211 napisał:
(...)A w Polsce tak jest cudownie, że aż pieję z zachwytu. Każde3 miejsce jest dobre jeśli umiesz 1) pracowac, 2) rozmawia z ludźmi, 3) masz wsparcie w najbliższych osobach
(...)
A jak Ci źle to po prostu wróc do kraju.

chyba kazda kobieta jest niezdecydowana i zmienia zdanie co 30sekund.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:
wd1211 napisał:
(...)Nie jestem zainteresowana wyjazdem typowo "pod zarobek", czy też ucieczką z kraju. Oboje z mężem mamy raczej dobrą pracę, dom i nie tylko. Chcę się osiedlić na stałe z moją rodzinką (...)

wd1211 napisał:
(...)A w Polsce tak jest cudownie, że aż pieję z zachwytu. Każde3 miejsce jest dobre jeśli umiesz 1) pracowac, 2) rozmawia z ludźmi, 3) masz wsparcie w najbliższych osobach
(...)
A jak Ci źle to po prostu wróc do kraju.

chyba kazda kobieta jest niezdecydowana i zmienia zdanie co 30sekund.....

bo za nami, samicami, ciężko nadążyć czasem współczuje facetom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Na stronach MN znajdziesz dużo pożytecznych informacji, np. ta dotycząca pracy www.mojanorwegia.pl/praca_w_norwegii/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
co nie znaczy, że może byc lepiej. Są różne powody przenoszenia się z miejsca na miejsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
robbiepl robbiepl
(robbiepl)
Wiking
Ojojoj.... to naprawdę to forum, dawno tu nie byłem .... mmhm polecam ci dla odmiany fora anglo języczne gdzie ludzie są entuzjastyczni, w naturze polaków jest to coś ... pozdrawiam i głowa do góry. ha! & nikomu,a przede wszystkim żadnemu misiowi z 'forum' nie pozwól odebrać sobie wizji i marzeń pielęgnuj je w sobie jak piękny kwiat... Pamiętaj jedynie, że każdy z nas ma inną percepcję i co innego orzec może patrząc na to 'samo' ? ...
swoją drogą zabawne, że choć tak podobni do siebie krzątając się w przestrzeni 86400 sec jedni odnajdują to coś w sobie, wokół siebie są prawdziwie bogaci inni nie. mhmh

pzdr r
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok