Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1296 niezalogowanych)
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
minik89 napisał:
Dziekuje za pomoc .
Numeru id nie mam. Zreszta juz nie bede go raczej zalatwiac bo jesli do poowy lutego nie znajde jakiejs pracy to wracam do polski.

Jeżeli nie posiadasz swojego numeru personalnego , to nikt ciebie nie przyjmie do pracy legalnie .
Dlatego nie masz co szukać pracy na własną rękę po Norweskich Pracodawcach , a w szczególności tam gdzie są taśmy produkcyjne . To nie czas wakacji , gdzie można jako turysta na trzy miesiące popracować dorywczo bez przeszkolenia stanowiskowego .
Źle zrobiłeś iż pracy nie szukałeś z Polski przez znanego pośrednika , który załatwia wszystkie legalne dokumenty pobytowe .
Nadal nie podałeś jaki masz zawód i doświadczenie .
Posiadanie uprawnień na wózek , to nie zawód tylko dodatek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
alka79 napisał:
jak zwykle bardzo pomocna jesteś. Chłopaku jak szukasz pomocy to nie pytaj i nie proś Polaków żaden za granicą Ci nie pomoże, chyba że za kasę niestety Polak dla Polaka jak wrzód na dupie.
prędzej Ci obcy pomoże niż rodak.
pozdrawiam i powodzenia życzę

Bardzo niegrzecznie odpowiadasz .
Kobieta stara się jak może uświadomić facetowi , że jego postępowanie , jest jak najbardziej nielogiczne .

Jeżeli nie znasz aktualnych realiów na terenie Norwegi , to proszę nie zabieraj głosu , a tym bardziej nie obrażaj uczestników którzy starają się cokolwiek przekazać innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
No właśnie jest przykład w twoim wydaniu naszej polskiej solidarności. Skrytykowac. A co ze złotą radą??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Widzę że mam do czynienia z kimś ok. Prosze podpowiedz mi jakieś sensowne pośrednictwa lub strony, bo już tyle ofert powysyłałam z różnych stron i nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(minik89)
Wiking
Po pierwsze do poszukiwania pracy niepotrzebny mi numer personalny, jesli bym dostal pracy to dostaje go potem od reki a przy składaniu cv nikt sie oniego nie pyta. Po drugie nie jest zbyt pomocna chcialem sie dowiedziec jakie sa firmy w larviku a nie dostac wywód na temat tego czego nie zrobilem. Pozatym szukam pos tronach internetpwych i strone taka jak finn czy nav znam i przeszukuje tam ofert pracy. Nie uzyskałem wlasciwie odpowiedzi na pytanie jakie zadałem ale dziekuje za fatyge i wogole jaka kolwiek odpowiedz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
wd1211 napisał:
Widzę że mam do czynienia z kimś ok. Prosze podpowiedz mi jakieś sensowne pośrednictwa lub strony, bo już tyle ofert powysyłałam z różnych stron i nic.
A jaki masz zawod + ewentualnie doswiadczenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
minik89 napisał:
Po pierwsze do poszukiwania pracy niepotrzebny mi numer personalny, jesli bym dostal pracy to dostaje go potem od reki a przy składaniu cv nikt sie oniego nie pyta. Po drugie nie jest zbyt pomocna chcialem sie dowiedziec jakie sa firmy w larviku a nie dostac wywód na temat tego czego nie zrobilem. Pozatym szukam pos tronach internetpwych i strone taka jak finn czy nav znam i przeszukuje tam ofert pracy. Nie uzyskałem wlasciwie odpowiedzi na pytanie jakie zadałem ale dziekuje za fatyge i wogole jaka kolwiek odpowiedz.

Boże ... dodaj mi sił..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
factorytka ty juz wiecej nic nie pisz

tu szukaj firm i nie czytaj gupot
w2.brreg.no/enhet/sok/index.jsp
www.proff.no/