Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mateusz1318 Madeline Paweł Leksan Doradca Finansowy w Norwegii - Doradc (2962 niezalogowanych)
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Ze mnie wylazi polactwo? Skończ pierdolic. Jestem uczciwym człowiekiem, pomocnym jak mało kto, tyle spraw ile ja tu zalatwilam za darmo takim nierozgarnietym burakom jak ty, to nie zlicze. Nawet dziękuje skurwysyny nie powiedzieli, tylko potem mieli jeszcze pretensje ze nie mam czasu tlumaczyc im smsow z norweskiego.
Hilton, nie denerwuj sie!
Jestes jedna z osob, ktore sa podpora naszego forum.
Jestes Polka, mila dziewczyna a wyaywanie od "polactwa"
swiadczy jak "propaganda komuszkow" zdegradowala spoleczenstwo.

Ja jestem zupelnie inna, moze podobna do Ciebie i Gabriela.
Uwielbiam pomagac ludziom,
ale juz NIE ZA DARMOCHE!!!

Powinnismy zmienic swoje nawyki i przyzwyczajenia!

Zacznijmy pomagac Rodakom, ale Oni musza okazac szacunek
i podpisac choc weksle na poczatek!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:...Ze mnie wylazi polactwo? Skończ pierdolic. Jestem uczciwym człowiekiem, pomocnym jak mało kto, tyle spraw ile ja tu zalatwilam za darmo takim nierozgarnietym burakom jak ty, to nie zlicze. Nawet dziękuje skurwysyny nie powiedzieli, tylko potem mieli jeszcze pretensje ze nie mam czasu tlumaczyc im smsow z norweskiego. I ty taki sam jesteś. Jak masz problem to szukasz pomocy u ludzi, którym potem dupę za plecami obrabiasz! Ciebie nawet chujem nie mozna nazwać,bo żeby być chujem to trzeba mieć jaja!
Takim cwaniakom za dyche to trzeba zapobiegawczo w mordę lac. Skoncz te swoje paranoiczne wywody ciemniaku i idz tworzyc poezję.
Za pouczanie sie zabiera menda jedna i za pierdolenie o polactwie. Byś sie wstydził dziadu...

HALO... halo..!!! .
Znowu zaczynasz ... ! jak na początku Tego Forum ... parę lat temu !?.
A Już Myślałem , że zapomniałaś tego Języka .
---
NIE WYPADA Hilton , naprawdę szkoda Twoich Myśli na takie słownictwo , wyrzucane w eter z bezgranicznym gniewem .
---
Ja rozumiem jednak nie akceptuję , znajdź Inny środek wyrazu na zastąpienie tych wulgarnych określeń .
---
PAMIĘTAJ , niechcący wyrwie się Tobie , tam gdzie nie powinno i co wtedy !? .
---
PROSZĘ ... przeogromnie
ECH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Dobrze ci idzie , wracasz do formy chyba Hilton....takiej jaką miałaś niegdyś,gratuluje.
Myślisz że polactwo jest tylko domeną,czy jak to nazwiesz .....tych najgorszych elementów społeczeństw?
Chyba jesteś tego zaprzeczeniem.
Jednak nie jesteś taka mądra jakby sie zdawało jeśli nie rozumiesz takiego ograniczonego.
Może to jednak ty jesteś ograniczona ......czy raczej zaślepiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

znajdź Inny środek wyrazu na zastąpienie tych wulgarnych określeń .

może niech klnie po angielsku
przynajmniej się polactwo będzie uczyć obcego języka
czytając to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
Dobrze ci idzie , wracasz do formy chyba Hilton....takiej jaką miałaś niegdyś,gratuluje.
Myślisz że polactwo jest tylko domeną,czy jak to nazwiesz .....tych najgorszych elementów społeczeństw?
Chyba jesteś tego zaprzeczeniem.
Jednak nie jesteś taka mądra jakby sie zdawało jeśli nie rozumiesz takiego ograniczonego.
Może to jednak ty jesteś ograniczona ......czy raczej zaślepiona

POSŁUCHAJ ...!!!
Ja nie jestem Kobietą .
---
DLATEGO ...!!!

SPIERDALAJ STĄD W PODSKOKACH .
I DOŻYWOTNIO ODPIERDOL SIĘ OD HILTON ... NA TYM FORUM ... !!!

ZROZUMIAŁEŚ ... !!! pajacu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
retier1 napisał:
Retier, ale czy nie lepiej przeciwstawic sie "wirusowi",
ktory trawi naszych Rodakow?

Czy nie powinnismy sie nawzajem wspierac?

Po co wyzywac od "polactwa"?
Czy nie lepiej ZAROBIC i POMAGAC
bez KOLTUNERII i dzikej agresji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Beauty, skończyłam z pomocą charytatywna. Od kiku miesięcy nie pomagam za darmo, tylko wykonuje usługę administracyjna za pieniądze, faktura na życzenie. Jak Polak zapłaci, to docenia wydane pieniądze.
Gratis pomagam wyłącznie najbliższym i tym których długo znam i lubię.

gabrielu, fakt, zdenerwowalam sie na to, ze mówie do człowieka i jakbym grochem o ścianę rzucala. Bardzo nie podoba mi sie, jak ktoś mnie bezpodstawnie obraza wyzywa od polactwa, a to sie jednak pejoratywnie kojarzy. Ja do polactwa nie należę . I taka już jestem, cierpliwa do czasu, ale jak ktoś przegina to idę na noże. Nie toleruje ciemniakow. Tzn. mogą istnieć, ale niech nie wchodzą w dyskusje, jeśli nie potrafią sie sami przed sobą i innymi przyznać ze czegoś nie rozumieją. To żaden wstyd nie wiedzieć, ludzka rzecz, ale filozofowanie mnie normalnie wk***ia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Beauty, skończyłam z pomocą charytatywna. Od kiku miesięcy nie pomagam za darmo, tylko wykonuje usługę administracyjna za pieniądze, faktura na życzenie. Jak Polak zapłaci, to docenia wydane pieniądze.
Gratis pomagam wyłącznie najbliższym i tym których długo znam i lubię.

Hilton GRATULUJE!!!
Ciesze sie z calego serca!

Jestes osoba WIARYGODNA i SOLIDNA,
bede Ciebie polecala i moze ..... cos wiecej!

Inni Rodacy powinni brac z Ciebie i Gabriela przyklad!

Ja na 100% rowniez bede pomagala
kazdemu, kto bedzie utrzciwy i zaproponuje WYNAGRODZENIE!

Hilton a co myslisz o powolaniu do zycia fundacji lub stowarzyszenia,
ktorego celem byloby wspieranie Rodakow w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:... To żaden wstyd nie wiedzieć, ludzka rzecz, ale filozofowanie mnie normalnie....
Masz oklaska na pocieszenie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok