Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Adamczyk (2523 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
przesunąwszy... i dupę obrobiwszy.... skad wy dojezdzacie ludzie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Po przeczytaniu kilku postow w temacie - spadlam z kanapy
Co to za jezyk ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Przeszczepy opadają do samej ziemi skąd Wy się urwaliście??? Czy czytacie to co piszecie!!! ani dupy ani kupy !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
E tam , teraz przeginacie pałę w drugą stronę .
---
Czepiacie się pisowni ...
To są pewnie Ludzie z górskiej Wsi i tak piszą jak Mówią , językiem miejscowym .
I tak bardzo zrozumiale .
---
Dajmy już spokój temu , Informacja poszła w Świat i nie ma co się z Języka Nabijać ! .
W Norge jest ponad 100-dialektów .
I też piszą tak jak mówią ... oczywiście te Osoby po podstawówkach lub gimnazjach .
---
A jednak To My wykształceni Pracujemy u Nich a Nie odwrotnie .
ECH .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
robert ............
(browarek)
Stały Bywalec
drogi gabrielu nie musze prowadzic dzialalnosci ani mieszkac w norwegi nie ma takiego obowiazku piszesz ze trzeba bylo tumaczyc do skutku dzwonic to bylo jednak nie wykonalne tej pani nie da sie wytumaczyc ze czarne jest czarne a biale jest biale bedac u niej nie jeden nie dwa cholera nawet nie wiem dokladnie ile razy bylem u tej pani zawsze bylo a moze jeszcze panie robercie to pan kupi a moze to jak by byla nie zadowolona ta wspolpraca nietwala by tyle czasu
caly ambaras rozbija sie o to ze pan iGRAZYNA SRRMARKEN z calej kwoty przeznaczonej na zakupy abyly dwa pezelewy 1 1700zł rugi chyba mniej teraz nie napisze jestem w szwecji zostala kwota 350 zl jak chcialem pani grazynie oddac stwierdzila ze ne chce tylko mam jej kupic co ona chce i dostarczyc za tydzien lub dwa mialem pozniej dwa wyjazdy do bergen jakos do pani grazyny nie bylo mi po drodze i nagle pojawila sie kwota 650 zl ktorych zarzadala na konto mimo ze w czasie pobytu u niej byla mowa o 350 zl od tego czasu zaczelo sie staszenie obsmarowaniem tu i tam jak nie oddam 650 NO JAK MAM ODDAC COS CO TEJ PANI SIE NIE NALEZY STANELO NATYM ZE POJDZIE NA POLICJE DO SADU OK POSTANOWILEM ZE WSTRZYMAM SIE Z WYPLATA TYCH 350 DOPOKI NIE UDOWODNIE SWOJEJ RACJI RESZTA HISTORI JUTRO PO POWROCIE DO POLSKI BO NET PADA

GABRIEL NIE ZNASZ CZLOWIEKA A BYS GO UTOPIL W SZKLACE WODY ZARAZ OSZUST ZLODZIEJ BANDYTA NIC TEJ PANI NIE UKRADLEM W KAZDEJ WIADOMOSCI MA ZE JA JESTEM JEJ WINIEN 350 NIE WYPARLEM SIE TEGO NIGDY ALE NIE JAKES SUMY O KTORYCH NIE MAM POJECIA I JESZCZE TO PRZEWALUTOWANIE RECE MI OPADLY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
browarek napisał:GABRIEL NIE ZNASZ CZLOWIEKA A BYS GO UTOPIL W SZKLACE WODY
Wysoko się cenisz ... Tyle wody dla jednego cffaniaka ...! .
Szklanka wody do topienia przysługuje jedynie dla " Dobrych Znajomych " których mamy już dość i chcemy się ich pozbyć ...!!! .
---
Dla innych , a już dla wrogów , wystarczy jedynie przysłowiowa ... Łyżka Wody ...

Zobacz jaka oszczędność i ilu wrogów można się pozbyć , tą jedną szklanką jak się przeliczy na łyżki .
ECH ... Człowiek jak się tłumaczy , a tym bardziej głupio , to zawsze ma coś nie tego za kołnierzem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Merethe)
Wiking
to winni pani jesteśmy 340 oddamy te pieniążki i dziękujemy za współprace
Fra: pampers2008@wp.plDato: 29. april 2012 20:37:05 GMT+02:00Fra:
Fra: pampers2008@wp.pl
fakt zachiowalem sie zle wobec pani czekam jak zejdzie mi towar to powiem o wyjezdzie

Umie pan czytac swoje maile widzi pan date maila gdzie tu mowa o tych wypisywanych bzdurach przez pana i zone jakie pozniejsze zakupy?
Czy wy macie choc troche ambicji pierw robilam afere wedlug pana o 100 PLN ktore mial potracic bank teraz jednak przyznaje ze jest winien wiecej tylko stosuje pan wlasne zasady i postanawia poczekac z oddaniem moze zapomni o pieniadzach A to jest oszustwo. Dlug oddaje sie od razu nawet najmniejsza sume.
A te wyciagi bankowe to juz pan zrobil potwierdzajace pobranie oplaty 100 zl? bo tylko pan pisze ale nie udokumentowalNawet teraz po naglosnieniu sprawy nie oddal pan nic
A to na deser

Odp.:transport paczek 1 Miesiąc, 3 Tygodni temu Oklaski: 0
Tez odradzam tego przewoznika , my akurat zamawialismy z allegro na jego adres koszt przewozu byl ustalony jeszcze przed zamawianiem po czym okazalo sie ze gosc przyjezdza i mowi ze koszt jest jeszcze raz wyzszy niz ustalony bo jemu pomylily sie zlotowki z koronami.Nie wiem skad te ceny sa brane ale akurat u niego nie warto nic przwozic.Poza tym kontakt tez zerowy .
Polecam jednak przewoznika oczko tani szybki ,zamowilem juz pare rzeczy u niego i wszystko dotarlo bez problemu .

Odp.:transport paczek 1 Miesiąc, 3 Tygodni temu Oklaski: 0
przewoźnik nie jest wiarygodny-nikomu go nie polecamy!!!!!!!!!!!!!!!

A tu jakie bzdury wymyslicie?
Odzyskaniem pieniedzy zajmie sie policja ze wszystkimi skutkami oszustwa. Trzeba uwazac panie Konopacki co sie pisze w mailach a tych ma wiele maile to dowody w sprawie. Odsetki tez rosna kredytow nie udzielam
Temat uwazam za zamkniety reszta dla organow scigania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok