Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1924 niezalogowanych)
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Hehe no można i tak Ja np na biletach oszczędzam, bo uważam, że wizzair czasem ceny bierze z kosmosu. A wolę pieniądze zaoszczędzone wydać na cos innego. Ja z reguły tez jestem oszczędna ale na wszystkim czasem się nie da a nawet i nie powinno.

U Nas tylko mąż na chwilę obecna zarabia, choc ja tez juz bym chciała iść do pracy i mu pomóc finansowo ale to dopiero w przyszłym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Izzy napisał:

a do roboty ,zarób jedna z drugą i wydawaj potem

taaa
a skąd będą wiedziały co się dzieje na MN?
a dzieciaczek taki mały i jak sobie sam pampersa zmieni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Jasta jak kobieta jest zorganizowana to potrafi znaleźć czas na wszystko Ja tak mam, nie narzekam na brak czasu albo, że ciągle się z czyms nie wyrabiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Hehe no można i tak Ja np na biletach oszczędzam, bo uważam, że wizzair czasem ceny bierze z kosmosu. A wolę pieniądze zaoszczędzone wydać na cos innego. Ja z reguły tez jestem oszczędna ale na wszystkim czasem się nie da a nawet i nie powinno.

U Nas tylko mąż na chwilę obecna zarabia, choc ja tez juz bym chciała iść do pracy i mu pomóc finansowo ale to dopiero w przyszłym roku

nie no oczywiście ja zwichrowana też nie jestem lubię rzeczy luxusowe i nie oszczędzam na wszystkim ale na pewno dziadostwa nie kupię ,bo lepiej dołożyć, lecz na prawdę jest gro ludzi co bezmyślnie kupują sama na nich bazuję hehehehe a i myslę,że takie racjonalne wydawanie przychodzi z wiekiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
jasta102 napisał:
Izzy napisał:

a do roboty ,zarób jedna z drugą i wydawaj potem

taaa
a skąd będą wiedziały co się dzieje na MN?
a dzieciaczek taki mały i jak sobie sam pampersa zmieni?

Norweżki maja po siedmioro i pracują o czym my mówimy ........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Też tak mam, że wole dłużej poczekać i odłożyć i od razu kupić coś lepszego niż kupić badziew który za chwilę się zepsuje i będę musiała kupić nowy, albo naprawić. A to jest robota w kółko.

Jak przyjdzie czas to się mozna wszystkiego dorobić. Najwazniejsze to dazyc do wyznaczonych celów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Jasta jak kobieta jest zorganizowana to potrafi znaleźć czas na wszystko Ja tak mam, nie narzekam na brak czasu albo, że ciągle się z czyms nie wyrabiam
a masz wystarczająco dużo czasu aby podjąć jakąś pracę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Tak, mam czas iść do pracy stałej ale nie chcę jeszcze. Chcę zająć się synem i domem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Tak, mam czas iść do pracy stałej ale nie chcę jeszcze. Chcę zająć się synem i domem
tylko żeby się drugi syn, albo córka nie przytrafili, bo znów się odwlecze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Juz Ty się o to Jasta nie martw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj