Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marcin sz Przemek Anonymous Bartek Karpowski Piotr Bucenko (16446 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Izzy napisał:
Gosiagral napisał:
Jeździłam jako opiekun. Nie na wycieczki, ale do pracy. Według Ciebie lepiej nic nie robić dla innych, bo samemu tez trzeba w tym uczestniczyć?

Manipulujesz faktami - Nie wazne w jakim charakterze. wazne, ze za pieniadze podatnikow. Jezeli tam sie szkolilas za cudze, to powinnas to odpracowac w kraju a nie uciekac.

W US gdy typ idzie do West Point to nie moze po ukonczeniu edukacji olac roboty w wojsku i pojsc do prywatnej firmy, chyba, ze firma pokryje CALY 4 LETNI KOSZT jego edukacji. O tym mowie.
A ty zwiedzilas pol swiata za cudze pieniadze a teraz uciekasz.

Tyle

a nie odpracowała myślisz - ja podziwiam nauczycieli - powinieneś spróbować ogarnąć taką przeciętną klasę

taki zawod wybrala i nie robila tego spolecznie. Placili 1900. A kursy to co innego. Od ostatniego powinien uplynac okres karencji.

i bardzo dobrze robi może Tusk w ten sposób z liścia dostanie .........
a on martwi się jedynie tym ,że rodziny emigrują i forsa mu spieprza z zagranicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
W US gdy typ idzie do West Point to nie moze po ukonczeniu edukacji olac roboty w wojsku i pojsc do prywatnej firmy, chyba, ze firma pokryje CALY 4 LETNI KOSZT jego edukacji. O tym mowie.Kontrakt rzecz SWIETA.

Podobnie z "selekcja pozytywna".

Jak cos "gnije i smierdzi" to "perfumy" nie pomoga!

BTW
PRAWDZIWA POLSKA to EMIGRACJA!

PRAWDZIWI POLACY ratuja OJCZYZNE
pracą za granica i BOGACA sie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wanda Szymczyk
(Wandy)
Wiking
znowu myślisz fakty. Ja nie byłam na ŻADNYM kursie. Znalazłam za granica szkoły chcące współpracować z moja, napisałam projekt, zrealizowalam zadania w nim zawarte a pośród tych zadań była wymiana młodzieży. Nikt mi za to nie płacił. Fakt podrozowalam za darmo, ale to nie taki rarytas. Od 2005 roku zostawiać rodzine trzy - cztery razy do roku . Jakoś żaden inny anglista z mojej szkoły nie chciał sie za te sprawy brać. To kupa roboty, ale satysfakcja niebieska. Wyobrazić sobie dzieciaka, który nigdy nie był nawet w Warszawie, bo taka patologia i bieda w domu. ja gościa zabralam do Istambulu .....wiem wiem za Twoja kasę. Tak więc dziękuje Ci za to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Gosiagral napisał:
znowu myślisz fakty. Ja nie byłam na ŻADNYM kursie. Znalazłam za granica szkoły chcące współpracować z moja, napisałam projekt, zrealizowalam zadania w nim zawarte a pośród tych zadań była wymiana młodzieży. Nikt mi za to nie płacił. Fakt podrozowalam za darmo, ale to nie taki rarytas. Od 2005 roku zostawiać rodzine trzy - cztery razy do roku . Jakoś żaden inny anglista z mojej szkoły nie chciał sie za te sprawy brać. To kupa roboty, ale satysfakcja niebieska. Wyobrazić sobie dzieciaka, który nigdy nie był nawet w Warszawie, bo taka patologia i bieda w domu. ja gościa zabralam do Istambulu .....wiem wiem za Twoja kasę. Tak więc dziękuje Ci za to

Po prostu zbijalas baki za publiczne pieniadze. A na tym wyjezdzie to spalas na lawce w parku, jadlas konserwy z Polski?

There ain't no such thing as a free lunch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Gosiagral napisał:
Od 2005 roku zostawiać rodzine trzy - cztery razy do roku [/quote]

...a jednak zostawialaś!!
Więc wyjazdy darmowe były ważniejsze od rodziny?
Jakoś niezbyt sensownie się tlumaczysz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wanda Szymczyk
(Wandy)
Wiking
dobra, dobra chłopaki ! Wyjezdzalam, bo jak zaczęłam te projekty, to nie mogłam i nie chciałam sie wycofać. Możecie sobie to tłumaczyć na swój sposób, ja nie czuje sie żadnym oszustem ani kombinatorem. Mam wielka satysfakcję bo prawie 90 uczniów zobaczyło kawałek swiata. Życzę Wam miłej nocki. Ja spadać spać, bo jutro przedostatni dzień mojej pracy w Polsce trzeba wcześnie wstać.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Powodzenia w Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Optimus, uwziales sie na Goske i cisniesz ile fabryka dala, czekajac kiedy nie wytrzyma, poczuje sie winna i przyzna ci racje.
Ona nie zbijala bakow za publiczne pieniadze, ona pracowala z mlodzieza. Boli cie ze nie zaplacila za bilet lotniczy do Istambulu?
Wiesz kto zbija baki za publiczna kase? Wszystkie nieroby w PL, ktorym MOPS daje pieniadze na wegiel, a oni to przepijaja.
Jak mozesz miec pretensje, ze wyjezdza do NO aby rodzina byla razem i nazywac to ucieczka oaz wmawiac jej ze ma dlug wobec ojczyzny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
uwziales sie na Goske
Goska sobie poradzi mimo "nacisku".

Ktoś kto ma Dyplom Uniwersytecki
i pracowal jako Nauczyciel to juz jest
Czlowiek z Lepszej Klasy.

To nie "plankton" tylko ELITA!

Wiadomo, ze osobniki
o wiekszej Wartosci Biologicznej
lepiej radza sobie z zyciem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hilton napisał:
Optimus, uwziales sie na Goske i cisniesz ile fabryka dala, czekajac kiedy nie wytrzyma, poczuje sie winna i przyzna ci racje.
Ona nie zbijala bakow za publiczne pieniadze, ona pracowala z mlodzieza. Boli cie ze nie zaplacila za bilet lotniczy do Istambulu?
Wiesz kto zbija baki za publiczna kase? Wszystkie nieroby w PL, ktorym MOPS daje pieniadze na wegiel, a oni to przepijaja.
Jak mozesz miec pretensje, ze wyjezdza do NO aby rodzina byla razem i nazywac to ucieczka oaz wmawiac jej ze ma dlug wobec ojczyzny?

W jednym z pierwszych postow staralem sie hamowac beauty wiec komentarz nietrafiony.
W poscie powyzej zyczylem jej powodzenia wiec nie bardzo rozumiem co masz na mysli.
Dokonujesz selektywnych wyborow i jezeli akceptujesz autora to stajesz w jego obronie, natomiast inni niech sobie radza sami.
Krytykowalem system nie osobe - ona byla tylko przykladem.

Nigdy nikomu nie odradzam przyjazdu do Norge. Niech przyjezdzaja, nawet cala Polska, co mnie to moze interesowac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok