Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marcin sz Przemek Anonymous Bartek Karpowski Piotr Bucenko (16422 niezalogowanych)
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
optimus reaktywacja napisał:

Odpowiedz jest prozaiczna - marginalizuje transport smieci[/quote]

Przeprosiny!
Z powodu zbyt częstego oglądania w polskiej telewizorni EURO-2012 , tego największego sukcesu naszego kraju od zjazdu gnieźnieńskiego, zupełnie przewróciło mi się w głowie i kompletnie zapomniałem ,kim jestem i gdzie jest moje miejsce. Jeszcze raz serdecznie was wszystkich przepraszam.

Śmieć

PS. Dodam jeszcze tylko,że niezwłocznie ,tak szybko jak będzie to możliwe, postaram
się powrócić na własne śmieci w Polsce,bo i tak za długo zaśmiecałem swoja obecnością
Norwegię. A po powrocie do naszego kochanego kraju zobowiązuję się natychmiast
podjąć pracę na umowę śmieciową aby ciężką i wytrwałą pracą zasłużyć na śmieciowąemeryturę.,która nie pozwoli mi umrzeć,ale jeszcze bardziej zdopinguje mnie do codziennych odwiedzin miejsc ,w których można wygrzebać coś do jedzenia.
I w ten sposób dokonam swojego żywota,umieszczając się tam, gdzie jest moje miejsce,
czyli na śmietniku historii.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
co prawda to prawda

tylko czy ty w realu coś robisz

.......tak jak tu się produkujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
laokon-widze ze cos ci przeszkadza EURO ?

to przypomnij sobie pajacu za czyjej kadencji ,zostala nam przyznana organizacja,tej imprezy,i kto sie wtedy tak puszyl,ze to wielki sukces polski, a w tle jego osobisty......tak tak zgadles,twoj super mini prezes na kaczych lapach,

a teraz szykuja powrot do sredniowiecza/invitro/...,czasem nawet zgadzam sie z tym twoim kurduplem,ale jak widze do czego sa w stanie sprowadzic ludzi,byleby wlezc ojcu rydzykowi w dupe,i dostac jego blogoslawienstwo,to mi przechodzi,nastepny krok to moze palenie czarownic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok