Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przewoznik - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Adamczyk (2522 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Merethe napisał:Poniewaz przewoznik nadal oglasza sie na forum tym razem jako norwegia55@wp.pl nr tel +48 793746530 i +47 96820534 wydaje mi sie ze zanim ktos zamowi u niego transport powinien wiedziec o doniesieniu do organow scigania.
Jego e-mail od razu wzbudzał podejrzenie ... >pampers......< , kto poważny ,daje taką nazwę własną .
---
Niemniej faktycznie , jak się zostanie nabitym w butelką na znaczna kasę , to jedynie pozostaje posikać się w pampersa ... .
---
Pod tym nr tel. figuruje niejaki >Robert Daniel Konopacki< jako taki , oficjalnie nie figuruje w Norweskim rejestrze , pomimo iż takich Nazwisk jest aż -6- i to sami mężczyźni .
---
Cóż innego pozostaje , poza informowaniem o TYM PRZYKRYM PRZEKRĘCIE ... może w końcu , trafi kosa na kamień ...
Oby jak najszybciej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Co pani za bzdury pisze oczernia ludzi współczuję innym przewoźnika którzy bendą wozili towar dla pani domaga się pani zwrotu pieniędzy które pani przelała z norweskiego na polskie konto bank pobrał prowizje powiedziała pani ,ze za prowizje która ja nie odpowiadam mam pani oddać kasę ok ale poczekam aż się sprawa wyjaśni w sadzie lub na policji przedstawię swoje zeznania zobaczymy kto w tej sytuacji ma racje mam wszystkie dane przelewy i faktury które zapłaciłam za towar.A żadnych numerów tel nie zmieniłam mam je od 4lat Nikogo w życiu nie oszukałam.Zanim towar miał do pani dojechać bo o tydzień przesunął się termin wyjazdu zaczęła pani robić aferę bez porozumienia zemną nie potrafiła pani wysłuchać ze wyjazd się przesunęło i zaczęła mnie opisywać i oczerniając to jest jakieś chore Kobieta dwa lata korzystała z usług bardzo zadowolona na dodatek na swoje nazwisko pod naszym adresem otworzyła sobie konto na allegro powiem szczerze tylko ludzie z ograniczeniem coś takiego robiła wstyd starsza kobieta a zachowuję się jak dziecko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Jeśli nie znasz sytuacji to nie opisuj mnie kobiecie prowizje pobrał bank robi aferę oczerniając mnie a ty uważasz mnie za oszusta a nigdy w życiu nikogo nie okradałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dupek11 napisał:
Jeśli nie znasz sytuacji to nie opisuj mnie kobiecie prowizje pobrał bank robi aferę oczerniając mnie a ty uważasz mnie za oszusta a nigdy w życiu nikogo nie okradałem
Mnie nie interesuje co się stało z forsą ...!!! .
---
Trzeba było odebrać nawet i 100 telefonów i grzecznie oraz cierpliwie tłumaczyć , jak Krowie na Rowie , jaka jest przyczyna i jaka podstawa .
Mnie Bank pobiera za przewalutowanie , tylko OSIEM ZŁOTYCH POLSKICH jak przesyłam forsę z Norge do Polski w Koronach .
---
PODAŁEM JEDYNIE SUCHE FAKTY , KTÓRE KAŻDY MOŻE ZNALEŹĆ W INTERNECIE .
---
Takiej Osoby , która widnieje pod numerem telefonu , Nie ma Legalnie w Norwegi .
Nie Pracuje i Nie płaci podatków .
Nie ma Adresu zamieszkania .
Podany jest jedynie adres w Kołobrzegu , a to jest za mało jak na Norwegię .
---
NIGDY NIE POWIERZYŁ BYM KOMUKOLWIEK NAWET JEDNEGO ... ØRE... , a co dopiero większą sumę , jeżeli nie istnieje w Norwegi LEGALNIE .
---
A tak właśnie jest z tym Robertos - Danielinem .
JEST po prostu OSZUSTEM PODATKOWYM i zwykłym kombinatorem !!!
OT i prawie wszystko na tenże tymmat .
---
ECH sobotni wolny dzień .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
Ale akurat tej pani pobrało trochę więcej około ze stówy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
proszę przelać większa kwotę z norweskiego na polski to pan zobaczy a tak ap ropo ta pani nie dzwoniła tylko na meila pisała ja cały dzień nie siedzę jak co nie którzy prawdę mówiąc to mnie oszukali za jednego gościa Zakarpacie 2000 tysiące zł i afery nie robię a wiem że wygram nie mam czasu a jak pan chce kogoś oszukać to nie na drobne po prostu bym wiol cala kasę która mi przelała a nie jestem takim człowiekiem co na drobiazgi się rzuca a potem może stracić klientów bo mi sie to nie opłaca a tak ap ropo to bym zebrał wszystko i oszukał ludzi jak się kogoś nazywa złodziejem nie na 100 zł nie jestem takim człowiekiem jak oceniacie to ta pani zrobiła afere nikt mnie od zlodzieji nie będzie nazywał na dobry rozum jak sprawa się rozstrzygnie i okaże sie ze nie jestem winny to jej przeleje ta 100 i poproszę żeby na forum mnie przeprosiła jak jej na tej 100 zależy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja nic nie place za przelewey zagranczne..... w czym wy macie te konta??? w kasie branickiego???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ani składu ani ładu ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Merethe)
Wiking
Do Roberta Konopackiego
Niech pan publicznie przestanie klamac.
Otrzymal pan ode mnie przelewem pieniadze na zakupy, ktorych nigdy nie otrzymalam. StwierdzilL pan ze bank od przelewu patracil 100 PLN czego nigdy pan nie udokumentowal.
W korespondecji mailowej jak i w rozmowie telefoniczne z pana zona stwierdzil pan i zona ze jest mi winien sume pomniejszona o potracenia bankowe i przelejecie to na moje konto.
Od tego czasu minelo kilka miesiecy.
ODDAL PAN TE SUME? A JEST TOI KILKASET ZLOTY
Dotarlo do pana ze oszustwem jest nie oddanie tej kwoty i w tej sprawie jest zlozone doniesienie a pan maci ludziom w glowach ze to tylko 100 PLN.
Mam zamiescic pana maile w ktorych pidze pan ile jest mi winien i ze wplaci pan to na moje konto?Swoja droga ktory bsnk pobiera oplate 100PLN bo nawet banki norweskie nie biora takich oplat
Niech pan poczyta o swoich metodach kretacw w stosunku do innych w tematach ogolnych transport paczek 15-16.05 na forum.
Te osoby ktore pisaly tez wymyslily historie?
Nie ma pan wstydu zeby klamac ze chodzi mi wylacznie o 100PLN choc to tez pieniadze i uprzedza sie klienta ze o takich niebotycznych oplatach.
Ma pan odwage odpowiedzie publicznie jaka sume jwst mi pan winien od 4 m-cy poza tymi 100 PLN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
czy pani pamięta nasza rozmowę chyba nie to co pani pisze ja panią oszukałam na drobne śmieszne a za resztę zapłaciliśmy za towar i dostarczyliśmy na miejsce i nie zabraliśmy 2000 tys tylko jakieś drobne JAK Robert będąc u pani chciał oddać w koronach ale pani powiedziała zęby zrobił zakupy tylko ze Robertowi przesunąwszy się wyjazd i nie dala pani sobie wytłumaczyć ze wyjazd się przesunąwszy tylko zaczęła robić aferę zrobię ten wydruk i czarno na białym pokaże ile bank pobrał a rozmawiała pani zemną przez telefon i nalegała pani zęby Robert kopił on już nie chciał do pani jeździć wiec chciał oddać na miejscu kasę ale pani nie kup pan to ja go namówiłam żeby kobiecie kupił i ostatni raz zawiózł TYLKO ZE JAK PISZE TO WYJAZD SIĘ PRZESUNĄWSZY I ZANIM DO PANI MIAŁ DOJECHAĆ TO PANI ZROBIŁA AFERĘ A DO PANI SIĘ MÓWI I PISZE DUŻYMI LITERAMI I NIC TERAZ ŻAŁUJE ZE GO NAMÓWIŁAM ŻEBY KTOŚ BEZPODSTAWNIE TAK DUPĘ OBRABIAŁ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok