Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1123 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:
Jak najbardziej, ponieważ jesteś również apologetą, swoim własnym.

A ty jestes blaznem, choc nie takim jak Stanczyk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:

Jeśli musisz podkreślać swoją płytkość intelektualną, to proszę.
A może nie wiesz co to znaczy "apologeta", to miej pretensje do siebie i wójcia google
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:

A może nie wiesz co to znaczy "apologeta", to miej pretensje do siebie i wójcia google

Jezeli nie zrozumiales kontekstu umieszczenia tego wyrazenia to miej pretensje do swego ciasnego lba. Moze wtedy przestaniesz wszystko traktowac literalnie i zaczniesz sie zastanawiac. Google to jedynie pomocnik, od dostarczania wiedzy sa ksiazki, niekoniecznie science fiction "Wielki Biblisto"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:

Jezeli nie zrozumiales kontekstu umieszczenia tego wyrazenia to miej pretensje do swego ciasnego lba. Moze wtedy przestaniesz wszystko traktowac literalnie i zaczniesz sie zastanawiac. Google to jedynie pomocnik, od dostarczania wiedzy sa ksiazki, niekoniecznie science fiction "Wielki Biblisto"

Zadziwiasz mnie? Nie. Dalej potwierdzasz tylko to co wcześniej stwierdziłem, a ten "pomocnik" jest tak samo dobry do nauki czegokolwiek, jak książki. Jaką widzisz różnicę między słowem drukowanym, a publikowanym w internecie? I w czym czujesz się lepszy od drugich, ode mnie? To pozwala Ci na takie oceny drugiego człowieka jak te, które ferujesz? Raczej stosujesz tę metodę, jako bezwartościowy argument w dyskusji, brzy braku osobistego wykształcenia i braku innych argumentów. W szkole Cię nauczono, by bez dania racji obrażać innych, a może wyniosłeś to z domu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Tak, tak,

czuc ducha bozonarodzeniowego jak was sie czyta,

Milych i spokojnych

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:

Jaką widzisz różnicę między słowem drukowanym, a publikowanym w internecie?

Najczescie w necie operuje sie na skrotach, brak repozytorium, mnostwo artykułów smieciowych bez prof recenzji, Mowie o ogolnodostepnych stronach, gdyz oczywiscie specjalistyczne PLATNE portale sa o niebo bardziej precyzyjne. Sadze jednak, ze twoja "wiedza" pochodzi z tych " rozmytych"

I w czym czujesz się lepszy od drugich, ode mnie?

To raczej kokieteria z twojej strony Jestem przekonany, ze czujesz dystans jaki nas dzieli. Lata czytanie biblii zlasowaly ci resztki kory - jakiej? Naprawde nie powiem, ale to kurtuazja z mojej strony, ze w ogole odpowiadam ci na ten belkot.

To pozwala Ci na takie oceny drugiego człowieka jak te, które ferujesz? Raczej stosujesz tę metodę, jako bezwartościowy argument w dyskusji,

Coz tu cie oceniac, kazdy po 5 min czytania tych wypocin wyrobi sobie wlasne zdanie talibie.

brzy braku osobistego wykształcenia i braku innych argumentów.

W szkole Cię nauczono, by bez dania racji obrażać innych, a może wyniosłeś to z domu?[/b][/i]

No tu musze ci przyznac racje - szkoly niestety nie ukonczylem, a bardziej precyzyjnie, nawet nie mialem okazji zaczac. W tym poscie mamy do czynienia z twoja największą wada - piszesz, rozpedzasz sie i nie czytasz rezultatu. Wewnetrzna sprzecznosc to twoja cecha charakterystyczna. Zarowno w zyciu jak i na portalu.

Bywaj maszkarze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:

Jaką widzisz różnicę między słowem drukowanym, a publikowanym w internecie?

Najczescie w necie operuje sie na skrotach, brak repozytorium, mnostwo artykułów smieciowych bez prof recenzji, Mowie o ogolnodostepnych stronach, gdyz oczywiscie specjalistyczne PLATNE portale sa o niebo bardziej precyzyjne. Sadze jednak, ze twoja "wiedza" pochodzi z tych " rozmytych"

I w czym czujesz się lepszy od drugich, ode mnie?

To raczej kokieteria z twojej strony Jestem przekonany, ze czujesz dystans jaki nas dzieli. Lata czytanie biblii zlasowaly ci resztki kory - jakiej? Naprawde nie powiem, ale to kurtuazja z mojej strony, ze w ogole odpowiadam ci na ten belkot.

To pozwala Ci na takie oceny drugiego człowieka jak te, które ferujesz? Raczej stosujesz tę metodę, jako bezwartościowy argument w dyskusji,

Coz tu cie oceniac, kazdy po 5 min czytania tych wypocin wyrobi sobie wlasne zdanie talibie.

brzy braku osobistego wykształcenia i braku innych argumentów.

W szkole Cię nauczono, by bez dania racji obrażać innych, a może wyniosłeś to z domu?[/b][/i]

No tu musze ci przyznac racje - szkoly niestety nie ukonczylem, a bardziej precyzyjnie, nawet nie mialem okazji zaczac. W tym poscie mamy do czynienia z twoja największą wada - piszesz, rozpedzasz sie i nie czytasz rezultatu. Wewnetrzna sprzecznosc to twoja cecha charakterystyczna. Zarowno w zyciu jak i na portalu.

Bywaj maszkarze.

Szkoda jakichkolwiek słów dla Ciebie. Zaprawdę jesteś daremny i zapatrzony w siebie. Ale to i tak ogromny sukces, że po 18 godzinach udało Ci się sklecić tych parę zdań. Ale nie błysnąłeś. No może w obrażaniu mnie. W tym jesteś dobry i nic więcej. Widzisz dużo sprzeczności, ale to twój procesor mózgowy nie nadąża. Ma zbyt mało danych. Bywaj. Wesołych Świąt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
lh4.googleusercontent.com/-DUyx7KLxvVw/U...2855_295890899_n.jpg[/img]

Wszystkim Forumowiczom Zycze Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok