Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
maszkar napisał:
Przypomnę tylko co było na początku, jak pewien oświecony(?), czy fanatyk(?) zwyzywał dziewczynę, bo w nicku ma 666, a takich nicków zauważyłem wiele na tym forum. Kto tu jest oszołomem? Niech każdy sam sobie odpowie.

jasta102 napisał:
kate666 napisał:
dodalam tego posta w czwartek bo chcialam dostac info na temat karpia i oplatka gdzie wszystkie ppotrzebne informacje dostalam 2 h pozniej a dzisiaj wchodze z ciekawosci a tutaj 9 stron pierdolenia o karpiu ... jeden lubi jeden nie a nie badzcie francuskimi pieskami ktorzy zatracili polskosc i przestawiaja sie na zachod bo wg mnie nasza tradycja jest smaczna , pokazna i godna pokazywaniu na swiecie , malo ktory narod jest tak konsekwenty co do swiat jak my wiec pomyslcie! a teraz wara z tego tematu ( dotyczy przejmujacych postow o rybie dla kota itp) bo skoro tobie kartp nie smakuje to albo mama twoja ma boski dar kulinarny albo po prostu ci nie smakuje , dla mnie ryba jest boska tylko trzeba wiedziec jak ja zrobic ,

nie podpisuj się suko symbolem Szatana
dla tych co nie wiedzą
666
i będzie tu o wigilii, tradycji i polskości warczeć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
maszkar napisał:

Nie muszę bronić mojego Boga. On tego nie potrzebuje. Aly Ty angażując tyle energii w atak na Niego musisz się czuć bardzo zagrożony. Współczuję. Naprawdę. To Ty masz mowę zależną od stanów trawiennych swojego żołądka i wiatrów. Ty natomiast jesteś oczytany na temat przedmiotu dyskursu, nie znając samego przedmiotu. Gratuluję znastwa.[/quote]

A ty mnie znasz i wiesz, ze nie znam przedmiotu. A to raczej nie jest dyskurs, gdyz nie wyczerpuje jego znamion. To raczej inna forma , bardziej charakterystyczna dla ciebie- zwie sie belkot.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
maszkar napisał:

Nie muszę bronić mojego Boga. On tego nie potrzebuje. Aly Ty angażując tyle energii w atak na Niego musisz się czuć bardzo zagrożony. Współczuję. Naprawdę. To Ty masz mowę zależną od stanów trawiennych swojego żołądka i wiatrów. Ty natomiast jesteś oczytany na temat przedmiotu dyskursu, nie znając samego przedmiotu. Gratuluję znastwa.

A ty mnie znasz i wiesz, ze nie znam przedmiotu. A to raczej nie jest dyskurs, gdyz nie wyczerpuje jego znamion. To raczej inna forma , bardziej charakterystyczna dla ciebie- zwie sie belkot.[/quote]

Oczywiście, znam Cię, ty jesteś blekot.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
maszkar napisał:
maszkar napisał:
Przypomnę tylko co było na początku, jak pewien oświecony(?), czy fanatyk(?) zwyzywał dziewczynę, bo w nicku ma 666, a takich nicków zauważyłem wiele na tym forum. Kto tu jest oszołomem? Niech każdy sam sobie odpowie.

jasta102 napisał:
kate666 napisał:
dodalam tego posta w czwartek bo chcialam dostac info na temat karpia i oplatka gdzie wszystkie ppotrzebne informacje dostalam 2 h pozniej a dzisiaj wchodze z ciekawosci a tutaj 9 stron pierdolenia o karpiu ... jeden lubi jeden nie a nie badzcie francuskimi pieskami ktorzy zatracili polskosc i przestawiaja sie na zachod bo wg mnie nasza tradycja jest smaczna , pokazna i godna pokazywaniu na swiecie , malo ktory narod jest tak konsekwenty co do swiat jak my wiec pomyslcie! a teraz wara z tego tematu ( dotyczy przejmujacych postow o rybie dla kota itp) bo skoro tobie kartp nie smakuje to albo mama twoja ma boski dar kulinarny albo po prostu ci nie smakuje , dla mnie ryba jest boska tylko trzeba wiedziec jak ja zrobic ,

nie podpisuj się suko symbolem Szatana
dla tych co nie wiedzą
666
i będzie tu o wigilii, tradycji i polskości warczeć

nie rozczulaj się tak nad tą dziewczynką francuski przystojniaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NEXT napisał:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...ona_.html#BoxWiadTxt
klientom smak mułu niestraszny,
a po ciepłej wódce i bigosie zapomną jak ten karp przed zakupem wyglądał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
NEXT napisał:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...ona_.html#BoxWiadTxt
klientom smak mułu niestraszny,
a po ciepłej wódce i bigosie zapomną jak ten karp przed zakupem wyglądał

po kiego ciorta targają je do sklepu ,jak można by było sprzedawać prosto z szamba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NEXT napisał:

po kiego ciorta targają je do sklepu ,jak można by było sprzedawać prosto z szamba

teraz klienci się tak wygodni zrobili, że nie chce im się jechać nad popegeerowskie stawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
NEXT napisał:

teraz klienci się tak wygodni zrobili, że nie chce im się jechać nad popegeerowskie stawy

a w norge jedza karpefiske i nie narzekaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
BiZi napisał:

a w norge jedza karpefiske i nie narzekaja

tak nawet ogonami z zadowolenia kręcą i mruczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis: