Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

brak podpisu pracodawcy ,a zwolnienie lekarskie - Norwegia

Czytali temat:
mariusz hersztek Arkadiusz Chodak Daniel Dziekoński (876 niezalogowanych)
6 Postów

(nkzona)
Wiking
Witam wszystkich którzy mogli by mi pomuc .Jestem cały czas na zwolnieniu llekarskim,ale niestety mój pracodawca nie wykazał inwencji i niepodpisał mi zwolnienia i zostałem bez grosza trwa to już trzy miesiące małe dzieci w polsce ja prawdopodobnie będe miał operację kręgosłupa jestem tak sfrustrowany że mam myśli samobujcze .Czy ktoś z was miał podobną sytuację dajcie znać jak najszybciej puki jestem jeszcze na tym świecie ,wzywam pomocy!!!!!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
nkzona napisał:
Witam wszystkich którzy mogli by mi pomuc .Jestem cały czas na zwolnieniu llekarskim,ale niestety mój pracodawca nie wykazał inwencji i niepodpisał mi zwolnienia i zostałem bez grosza trwa to już trzy miesiące małe dzieci w polsce ja prawdopodobnie będe miał operację kręgosłupa jestem tak sfrustrowany że mam myśli samobujcze .Czy ktoś z was miał podobną sytuację dajcie znać jak najszybciej puki jestem jeszcze na tym świecie ,wzywam pomocy!!!!!!.

Jak najszybciej idz do pracodawcy i popros o podpis...wez go za ryj i wymus na nim podpisanie...ale z drugiej strony wydaje mi sie ze jezeli nie ma podpisu to Nav napewno przyslal Ci pismo....idz do Navu i zrob awanture....jezeli beda mieli w dupie tego samego dnia zglos sie po socjal......pozatym musisz chodzic do Navu...najlepiej co 2gi dzien wtedy napewno cos sie ruszy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(nkzona)
Wiking
Witam .

Chodzę codziennie ,nonstop ta sama gatka ,dzisiaj już niewytrzymałem jak oni tam pracują ile razy można składać te same papiery .Wpadłem w takie nerwy kazałem im zadzwonić do tego skórwiela ,a ten palant domnie po Norwesku ja mu że ja tylko po ąngielsku rozmawiam ,a on dalej swoje jak bym miałbroń to bym go ostrzelił jest mi już wszystko jedno .Dzięki że odpowiedziałeś i życze Ci Wesołych Świąt ja ich niestety nibęde miał moja rodzina zresztą też.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
z chorym kręgosłupem to pewnie tak się nie da nachodzić
a i zwolnienie by się zaczęło wydawać podejrzane
chory kręgosłup a chodzi i podskakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(nkzona)
Wiking
TY Polski cwaniaczku po co tu wchodzisz jak niemasz dobrych intencji znam takich jak Ty Polski biedak w Norwegi milioner w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nkzona napisał:
znam takich jak Ty Polski biedak w Norwegi milioner w Polsce.
a to więcej takich jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
z chorym kręgosłupem to pewnie tak się nie da nachodzić
a i zwolnienie by się zaczęło wydawać podejrzane
chory kręgosłup a chodzi i podskakuje

Blad. Ignorancja. Ciemnogrod
Z chorym kregoslupem nie tylko, ze sie da, ale nawet koniecznie trzeba chodzic
Niewskazane jest siedzenie i lezenie, wylaczajac z tego przypadki uszkodzenia kregoslupa w wyniku wypadku, kiedy wskazane jest unieruchomienie do czasu operacji.
W pozostalych przypadkach wskazany jest ruch

Inna sprawa jest przywolanie do porzadku leniwego, opieszalego pracodawcy, ktory nie przysyla na czas dokumentow do NAVu, koniecznych do naliczenia chorobowego.

Stasiek, nabijaj sie z idiotow, "niwolnikow", ale z chorych, to tak jakos prostactwem zalatuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
właśnie
nie podał ani miasta gdzie przebywa
nazwy pracodawcy
rodzaju umowy jaką miał
kto mu to zwolnienie lekarskie wystawił
norweskie, czy dochtór w Polszy co bierze 50 PLN za tydzień
jakiej narodowości pracodawca
no kompletnie nic i chce pomocy
sama widzisz Zośka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
właśnie
nie podał ani miasta gdzie przebywa
nazwy pracodawcy
rodzaju umowy jaką miał
kto mu to zwolnienie lekarskie wystawił
norweskie, czy dochtór w Polszy co bierze 50 PLN za tydzień
jakiej narodowości pracodawca
no kompletnie nic i chce pomocy
sama widzisz Zośka

Uciekles od tematu chorego kregoslupa, swiadom swojej totalnej niewiedzy

Co do imion, to o ile Ty mozesz tylko zgadywac, jak mam na imie, o tyle ja (i nie tylko) wiem, ze Ci Stasiek na chrzcie dano
I to wcale nie jest brzydko
Zoska tez ladnie , ale wybrali mi inne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wow
to dużo wiesz
nawet, że ma chory kręgosłup
to pewnie i numer choroby znasz