Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweska księżna Mette-Marit skandal - Norwegia

Czytali temat:
(1501 niezalogowanych)
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
Norweska księżna Mette-Marit lamie prawo
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Skandal-...49840,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Kilka trafniejszych komentarzy pod artykułem;

gytr

bohaterka tego artykułu jest osoba ktora pochodzi z rynsztoka nie jest z rodziny królewskiej ani zamożnej to była narkomanka uzależniona od klucia sie ,była rok w usa na odwyku zanim jej maz ja poślubił patologia rodzi patologie i tyle ,norwegia to biblijna sodoma i gomora ci ktorzy tu byli wiedza ze Norweżki należa do najbardziej rozwiązłej grupy kobiet w europie a i moze na swiecie ,dewiacje sa tu promowane itd wystarczy zobaczyć model norweskiej rodziny kazdy ma dziecko z każdym hahah prawie .ten kraj przestanie istnieć juz nie dlugo i nie mowie tu o finansach ale o społeczeństwie i rdzennej ludności kulturze itd

~aki

Biedne dzieci . To juz kompletne zbydlecenie produkowac dzieci bez matki zeby dwa pedaly mogly sie bawic w tatusiow. Chowac sie bez rodziny, bez matki, byc posmiewiskiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
balum napisał:
Kilka trafniejszych komentarzy pod artykułem;

gytr

bohaterka tego artykułu jest osoba ktora pochodzi z rynsztoka nie jest z rodziny królewskiej ani zamożnej to była narkomanka uzależniona od klucia sie ,była rok w usa na odwyku zanim jej maz ja poślubił patologia rodzi patologie i tyle ,norwegia to biblijna sodoma i gomora ci ktorzy tu byli wiedza ze Norweżki należa do najbardziej rozwiązłej grupy kobiet w europie a i moze na swiecie ,dewiacje sa tu promowane itd wystarczy zobaczyć model norweskiej rodziny kazdy ma dziecko z każdym hahah prawie .ten kraj przestanie istnieć juz nie dlugo i nie mowie tu o finansach ale o społeczeństwie i rdzennej ludności kulturze itd

~aki

Biedne dzieci . To juz kompletne zbydlecenie produkowac dzieci bez matki zeby dwa pedaly mogly sie bawic w tatusiow. Chowac sie bez rodziny, bez matki, byc posmiewiskiem.

a ja dam ci plusika za prawdę...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
czyli jak bogaci z biednych porzadnych matek robia dziwki
dzieci.pl/title,Dziecko-na-sprzedaz,wid,...ml?smgputicaid=6fa59
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3