Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Internet - Norwegia

Czytali temat:
Krzysiek Urbański (990 niezalogowanych)
14 Posty

(siupskyyy)
Wiking
Witam !
Mieszkam w Bergen i chciałbym wziąć stały internet ale nie wiem jak tutaj jest chodzi mi konkretnie o taki internet jak w Polsce np biorę sobie 6mb nie kończy mi się, żaden limit nic nie dopłacam itp..
Kolega polecił mi tą firmę o to link : www.nextgentel.no/privat/bredband/ czy ten będzie odpowiedni internet ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(siupskyyy)
Wiking
Proszę o pomoc, sądzę, że nie jedna osoba ma stały internet w swoim mieszkaniu a widzę, że bardzo ciężko o odpowiedź .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
siupskyyy napisał:
Proszę o pomoc, sądzę, że nie jedna osoba ma stały internet w swoim mieszkaniu a widzę, że bardzo ciężko o odpowiedź .

Czesc my uzywamy z Telenor

z tego co wiem ograniczenie jest tylko na internet mobilny w tym przypadku nie ma ograniczonych Gb. wiec mozesz sciagac ile chcesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(siupskyyy)
Wiking
Prosiłem o odpowiedz na temat tego internetu który podałem wcześniej, czy on będzie odpowiedni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Gości to sformułuj odpowiednio pytanie. Bo co to ma znaczyć że ten będzie odpowiedni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
siupskyyy napisał:
Prosiłem o odpowiedz na temat tego internetu który podałem wcześniej, czy on będzie odpowiedni

napisalem Ci ze tylko mobilny internet ma ograniczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
siupskyyy napisał:
Nie będzie.
Szukaj dalej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
siupskyyy napisał:

Dobry. Mam od roku i nie narzekam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok