jak dla mnie to moga ten zabytek zostawic archeologom, historykom sztuki czy komu tam chcą i niech zrobią obok coś czym da sie jezdzić.Bo tam można dostać wstrząsu mózgu, pozbyć się plomb z zebów i kamieni z nerek
yzia napisał:...Bo tam można dostać wstrząsu mózgu, pozbyć się plomb z zebów i kamieni z nerek Dobre ... he...he...
---
Nie jest tak źle , dywanik asfaltowy był położony , jak będziesz jechać z szybkością wskazaną na drogowskazach , to wszystko pozostanie na swoim miejscu .
---
Chociaż z tymi Kamieniami ,to dobrze było by , jednak ich się pozbyć , przed Świętami ...
---
ACH i OCH za oknem puk , puk ... puk Święta .
też słyszałam że przy większej prędkości auto przeskakuje przez te łaczenia, ale jakoś mnie mam litości go tak katować.pojadę sobie dookoła co się będę spieszyć. karp już i tak nie żyje.
No to bardzo nam przykro.Chociaz dziwnym jest, jak nazywasz ten swoj organ, jakby rzeczywisci byl on w ruchu,
a ja ci proponuje, abys okreslal to mianem stercza ,bo to chyba bardziej odpowiada aktualnemu
stanowi rzeczy.
Nie wiem skad u was jakies oczekiwania ,co do stanu drog.Ministru Slawku chyba wyraznie powiedzial
,ze teraz robimy autostrady przejazdne,i autostrady przejezdne sa.Sam premier Donaldu sprawdzal
przejezdnosc z pokladu helikoptera,a jak pan premier sprawdzal to chyba on wie, co on sprawdzal.
A wszystko poza tym to mowa nienawisci i pisowskie jatrzenie.I bardzo prosze zamknac ten watek
i nie siac defetyzmu.
jasta102 napisał: ja tam wolę przez Niemcy do Zgorzelca dorzucić kilkadziesiąt kilometrów
już raz na zabytku półośka mi poszła
ja wlaśnie nie wiem którędy jechać, przez Niemcy dołożyć czy gdzieś przez Polskę.
Poza tym ja tu nie sieje defetyzmu (jeszcze nie) tylko szukam rozwiązania w zaistniałej sytuacji. A drogi... no cóż.. jechaliście może kiedyś przez Drammen?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.