Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krystian Wojtala K G Cezary Jeż (3171 niezalogowanych)
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
To czyja to w końcu branża na filmiku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
gabriel napisał:

Owszem i siedzę w Budownictwie , jednak Moja Firma nie zajmuje się Malarstwem a jedynie remontami konstrukcyjnymi , resztę wykonują inne firmy , tu jest naprawdę pełna kooperatywa między firmami ...
---
Z problemem malarskim to jedynie do elokwentnego wackagacka od megalomańskiej wyższości , nad innymi ułomnymi
---
A ten tekst ... to rozbawił Mnie do łez ...[/color]

..."Zastosowanie np. Keim Indusil lub Brillantputz albo produktu Weber lub STO." ...
---
To już trzeba mieć dobrze z deklem , by w taki sposób , eksponować pogardę dla innych .

[/quote]
Gdyby ktos to przypadkiem czytal, moglby odnies mylne wrazenie, ze nasz pijaczyna gabryjel posiada jakas firme - tymczasem, kazdy na forum wie, ze to bezrobotny zebrak, ktory czesto gesto blaga o JAKAKOLWIEK robote na forum, a jego glownym zajeciem jest siedzenie na permiteringu i chlanie ksiezycowki. Co do siedzenia w budowlance - prawdopodobnie mial na mysli siedzenie nw TOI TOI-u na budowie. Tyle potrafie zaakceptowac.

Nikt nie musi mi wierzyc na slowo, wystarczy przesledzic posty pijaczyny.

Jezeli sie myle, to wrzuc tu pijanico swoj org.nr.
Powtarzam .BEKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Miła atmosfera u was panuje ale ja tylko chciałem wiedzieć czy robota jest bo jade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
szczesny napisał:
Miła atmosfera u was panuje ale ja tylko chciałem wiedzieć czy robota jest bo jade

"Robota" byla, jest i bedzie. Zapytaj glaba to ci opisze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wacek1 napisał:[quote]Gdyby ktos to przypadkiem czytal, moglby odnies mylne wrazenie, ze nasz pijaczyna gabryjel posiada jakas firme - tymczasm, kazdy na forum wiek, ze to bezrobotny zebrak, ktory czesto gesto blaga o JAKAKOLWIEK robote na forum, a jego glownym zajeciem jest siedzenie na permiteringu i chlanie ksiezycowki. Co do siedzenia w budowlance - prawdopodobnie mial na musli siedzenie nw TOI TOI-u na budowie. Tyle potrafie zaakceptowac.
Powtarzam .BEKA

Owszem siedzę sobie w Domu , ponieważ mam taki obowiązek i od 8:00 do 16:00 mam być dyspozycyjny pod telefonem .
---
Dzięki temu mam CIĄGŁOŚĆ PRACY W MOJEJ FIRMIE ...! oraz
Za taką czynność jestem opłacany przez NAV i tobie megalomanie Nic do tego ...
---
Tak wszystkich poprawiasz a sam walisz baboły aż wstyd ...
---
ZWROT :
w Mojej Firmie ... nie musi wcale oznaczać iż jest to stricte MOJA PRYWATNA FIRMA ...!
---
Moja , ponieważ mam Kontrakt i w Niej właśnie pracuję , zwykły zwrot ogólnie przyjęty .
---
Taki sam zwrot ... Jak MOJA ŻONA ... Mój teść , Moja teściowa ...
---
Coś jeszcze nie rozumiesz megalomanie ...!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Naprawde gbur z ciebie ,nawet wyglądasz jak trep nie wiem kto jest kim na waszym forum ,zadałem proste pytanie ale widze ze tu jak i w Lodynie mieszka sporo zdziadziałych i zakompleksionych Polaczków którym wydaje sie ze Pana Boga za nogi złapali .Właśnie taki pajace i wąsy jak ty nam tą opinie psuja zamiast odpowiedzieć jak rodak rodakowi to pajacowanie oglądam i wraz nic sie nie dowiedziałem pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
gabriel napisał:
Wacek1 napisał:[quote]Gdyby ktos to przypadkiem czytal, moglby odnies mylne wrazenie, ze nasz pijaczyna gabryjel posiada jakas firme - tymczasm, kazdy na forum wiek, ze to bezrobotny zebrak, ktory czesto gesto blaga o JAKAKOLWIEK robote na forum, a jego glownym zajeciem jest siedzenie na permiteringu i chlanie ksiezycowki. Co do siedzenia w budowlance - prawdopodobnie mial na musli siedzenie nw TOI TOI-u na budowie. Tyle potrafie zaakceptowac.
Powtarzam .BEKA

Owszem siedzę sobie w Domu , ponieważ mam taki obowiązek i od 8:00 do 16:00 mam być dyspozycyjny pod telefonem .
---
Dzięki temu mam CIĄGŁOŚĆ PRACY W MOJEJ FIRMIE ...! oraz
Za taką czynność jestem opłacany przez NAV i tobie megalomanie Nic do tego ...
---
Tak wszystkich poprawiasz a sam walisz baboły aż wstyd ...
---
ZWROT :
w Mojej Firmie ... nie musi wcale oznaczać iż jest to stricte MOJA PRYWATNA FIRMA ...!
---
Moja , ponieważ mam Kontrakt i w Niej właśnie pracuję , zwykły zwrot ogólnie przyjęty .
---
Taki sam zwrot ... Jak MOJA ŻONA ... Mój teść , Moja teściowa ...
---
Coś jeszcze nie rozumiesz megalomanie ...!?

Tak, jak bardzo jestes uposledzony - tego nie rozumiem.

Jezeli wypowiadasz sie w temacie budowlanym, to kazdy kto jest nowy i czyta ceie po raz pierwszy z pewnoscia odniesie wrazenie, ze mowisz o wlasnej firmie. A wystarczylo napisac tak:
W firmie w ktorej czasami udaje mi sie popracowac( pomijajac stany permanetnego bezrobocia)

Jestes loserem, ktorego "wiedza" na temat technologii w branzy bud zakonczyla sie gdzies w latach 80tych. Natomiast o technologiach uzywanych w Norge nie wiesz literalnie NIC!

Pierdolisz w swoich rozciagnietych do nieskonczonosci postach bzdury, starajac sie nadac im wrazenie profesjonalnosci. Tymczasem ich wartosc merytoryczna jest zerowa!
Nigdy jeszcze nie zauwazylem , bys napisal cokolwiek wartosciowego, do czego mozna sie w jakikolwiek sposob odniesc.

Pajac - tylko ten synonim twojej osoby przychodzi mi do glowy gdy sobie o tobie pomysle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
szczesny napisał:
Naprawde gbur z ciebie ,nawet wyglądasz jak trep nie wiem kto jest kim na waszym forum ,zadałem proste pytanie ale widze ze tu jak i w Lodynie mieszka sporo zdziadziałych i zakompleksionych Polaczków którym wydaje sie ze Pana Boga za nogi złapali .Właśnie taki pajace i wąsy jak ty nam tą opinie psuja zamiast odpowiedzieć jak rodak rodakowi to pajacowanie oglądam i wraz nic sie nie dowiedziałem pozdrawiam
HE... he...
Trafna diagnoza jak na kogoś kto jest przez chwilę na Forum .
Przecież napisałem podobnie na początku ...
ZAWISTNY karzełek ...
---
A podobno ... tak sam kiedyś napisał ... Ma Własną Firmę Malarską tu w Norge ... .I on siedzi sobie wygodnie na tarasie popijając kawę , a robole zasuwają na jego majątek ....
---
Dlatego poleciłem Końskiego wacka ... lepszy taki szajs , niż łazić po Oslo bez celu i liczyć na łut szczęścia ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
szczesny napisał:

Co prawda nie wiem kogo masz na mysli. ale domniemam, ze mnie, poniewaz w awatarze jest fotka, natomiasta u Gaba jej brak.

Jesli pijesz do wygladu sanacyjnego oficera to jestes idiota i nie warto na ciebie tracic czasu.
Co do odpowiedzxi na twoj nieudolny post - dostales szybka odpowiedz, ze w te technologie sa w Norge uzywane sporadycznie. Jezeli natomiast chcesz pracowac jako sztukator, to takich ofert jest niewiele. I raczej marne szanse. Szukaj gipsmakeriet.

Tu link do chyba najlepszej - ale nie potrzebuja.
gipsmakeriet.no/

Niech ci Jezus stanie na drodze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Spoko będe wiedział kogo omijać
Zgłoś wpis
Oceń wpis: