gabriel napisał:
Wacek1 napisał:[quote]Gdyby ktos to przypadkiem czytal, moglby odnies mylne wrazenie, ze nasz pijaczyna gabryjel posiada jakas firme - tymczasm, kazdy na forum wiek, ze to bezrobotny zebrak, ktory czesto gesto blaga o JAKAKOLWIEK robote na forum, a jego glownym zajeciem jest siedzenie na permiteringu i chlanie ksiezycowki. Co do siedzenia w budowlance - prawdopodobnie mial na musli siedzenie nw TOI TOI-u na budowie. Tyle potrafie zaakceptowac.
Nikt nie musi mi wierzyc na slowo, wystarczy przesledzic posty pijaczyny.
Jezeli sie myle, to wrzuc tu pijanico swoj org.nr.
Powtarzam .BEKA
Owszem siedzę sobie w Domu , ponieważ mam taki obowiązek i od 8:00 do 16:00 mam być dyspozycyjny pod telefonem .
---
Dzięki temu mam CIĄGŁOŚĆ PRACY W MOJEJ FIRMIE ...! oraz
Za taką czynność jestem opłacany przez NAV i tobie megalomanie Nic do tego ...
---
Tak wszystkich poprawiasz a sam walisz baboły aż wstyd ...
---
ZWROT :
w Mojej Firmie ... nie musi wcale oznaczać iż jest to stricte MOJA PRYWATNA FIRMA ...!
---
Moja , ponieważ mam Kontrakt i w Niej właśnie pracuję , zwykły zwrot ogólnie przyjęty .
---
Taki sam zwrot ... Jak MOJA ŻONA ... Mój teść , Moja teściowa ...
---
Coś jeszcze nie rozumiesz megalomanie ...!?
Tak, jak bardzo jestes uposledzony - tego nie rozumiem.
Jezeli wypowiadasz sie w temacie budowlanym, to kazdy kto jest nowy i czyta ceie po raz pierwszy z pewnoscia odniesie wrazenie, ze mowisz o wlasnej firmie. A wystarczylo napisac tak:
W firmie w ktorej czasami udaje mi sie popracowac( pomijajac stany permanetnego bezrobocia)
Jestes loserem, ktorego "wiedza" na temat technologii w branzy bud zakonczyla sie gdzies w latach 80tych. Natomiast o technologiach uzywanych w Norge nie wiesz literalnie NIC!
Pierdolisz w swoich rozciagnietych do nieskonczonosci postach bzdury, starajac sie nadac im wrazenie profesjonalnosci. Tymczasem ich wartosc merytoryczna jest zerowa!
Nigdy jeszcze nie zauwazylem , bys napisal cokolwiek wartosciowego, do czego mozna sie w jakikolwiek sposob odniesc.
Pajac - tylko ten synonim twojej osoby przychodzi mi do glowy gdy sobie o tobie pomysle