Witam wszystkich !!!!!! Mam pytanie odnosnie zasiłku opiekuńczego na dziecko w wieku 1-2 lata .Przebywałem do 30 stycznia w norwegi i pobierałem zasiek rodzinny i zasiłek opiekuńczy na dziecko . W dniu wyjazdu złożyłem pismo w lokalnum Nav-ie o wyjeżdzie i z prośba o zawieszenie jakichkolwiek świadczeń wypłacanych przez NAV z dniem 30.01 br. W lutym otrzymałem pismo z Nav-u z informacją ze wstrzymują wypłate swiadczenia (bernetrygd) z dniem 31.01.2013 . Pod koniec lutego oraz pod koniec marca( dzisiaj sie zorientowałem bo wszedłem na strone banku wczesnie sie nie logowałem - nie widziałem takiej potrzeby ) otrzymałem dwie wpłaty w kwocie 3300 kr każda (tyle wynosi zasiłek opiekuńczy) .Moze mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy ten zasiłek wypłacany jest na innych zasadach niz rodzinny (970 kr) bo tamten z dniem 31/01/2013 został wstrzymany a ten nadal wpływa mi na konto, gdzie ja juz nie przebywam w norwegi i wymeldowałem sie z tamtąd zgłaszając to w każdej instytucji Proszę o pomoc w rozwiazaniu problemu .Moze ktoś miał podobny przypadek , bardzo proszę o pomoc