Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (8984 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Nadinterpretacja, dopowiedzenie.

Hmm...pytanie do filologow - CZy mozna tryb przypuszczajacy okreslac jako nadinterpretacje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Radziłabym cofnąć się kilka stron wstecz i przeczytać wypowiedzi Mengele, oraz swoją odpowiedź. Tam również tryb przypuszczający został potraktowany jako pewnik. A może to taka koncepcja? Może kolejny zabieg pseudonaukowy, o którym nie słyszał nikt?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Radziłabym cofnąć się kilka stron wstecz i przeczytać wypowiedzi Mengele, oraz swoją odpowiedź. Tam również tryb przypuszczający został potraktowany jako pewnik. A może to taka koncepcja? Może kolejny zabieg pseudonaukowy, o którym nie słyszał nikt?

Stad pytanie do filologow. Co nie zmienia faktu, ze jezeli to blad, popelnilas go rowniez ty.

Sorry, ale nie chce mi sie z toba gadac, Bedzie milo, jak przestaniesz, wtedy temat umrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
W końcu wzoruję się na moim idolu.
Swoją drogą, tak pokornie, bez ubliżania, porównań i wulgaryzmów chcesz skończyć? Gratuluję i życzę powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Swoją drogą, tak pokornie, bez ubliżania, porównań i wulgaryzmów chcesz skończyć? Gratuluję i życzę powodzenia!

W zasadzie jezeli ci zalezy to moge ci naublizac. Co prawda znow mnie posadza o wszystkie grzechy swiata, ale jezeli sprawia ci to przyjemnosc to powiedz.
Napisze ci na priwa kilka kure..., bo nowy admin jest czujny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
buu napisał:

W zasadzie jezeli ci zalezy to moge ci naublizac. Co prawda znow mnie posadza o wszystkie grzechy swiata, ale jezeli sprawia ci to przyjemnosc to powiedz.

Dajesz! Pokaż swóje poczucie humoru, dystans, intelekt, wyższośc nad robactwem, pochwal się! A ja pódję w ślady coniektórych i opublikuję na forum co ciekawsze perełki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Ireneusz Ko.
(motocyklista)
Początkujący
(ponad 100 oswiedzin przez 30 min... )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Wacek1 napisał:
buu napisał:

Dajesz! Pokaż swóje poczucie humoru, dystans, intelekt, wyższośc nad robactwem, pochwal się! A ja pódję w ślady coniektórych i opublikuję na forum co ciekawsze perełki

Podejrzewam, ze zadajesz sobie pytanie, czy ja zdaje sobie z tego sprawe,jak trudno jest ci miec pewnosc, czy rozumiesz co ja mam na mysli, mowiac, ze ty mozesz wyobrazic sobie jak bardzo moge cie zbluzgac.

5 stopien intencjonalnosci. Dajesz rade?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]motocyklista napisał:
[quote](ponad 100 oswiedzin przez 30 min... )[/quot[/quote]

Podobno cala trojka jest pracownikami polish connection
Nie liczac psa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Pomyliłeś strony, to nie jest okienko prywatnych wiadomości. Szukasz poklasku?
Już dobrze zacząłeś, dalej, zmiażdż mnie! Pełne skupienie, by wypaść jak najmądrzej, jak najinteligentniej (niemalże widzę krople potu wielkiego wysiłku skapujące z twego czoła podczas pisania postów). Śmiało!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok