Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (8984 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]buu napisał:
Pociągnijmy to dłużej

Oczywiscie, ze mozecie pociagnac...Kazdy robi to w czym jest dobry. Kierunek wybralas wlasciwy buu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
drjosefmengele napisał:
Wacku, drogi Wacku... Fajna z ciebie postać. Sympatycznie sobie tutaj gawędzimy, ciągle się śmiejemy z ciebie. A ty się coraz to bardziej unosisz, brzydko mówisz. Nie wypada. Ciągle się powtarzasz, brak konsekwencji. No i kolejny raz onanizm... Rączka już boli? Chyba że nawilżasz się farbą. Też sposób.
Osobiście jestem zaznajomiony z logiką matematyczną. Mówiąc o treningu na siłowni prawdopodobnie zbytnio to wziąłem pod siebie. Ty jesteś zwykłym spaślakiem z kompleksami, kobiety na ciebie patrzą z niemałym obrzydzeniem. A więc do końca życia będziesz siedział z wykupionym pakietem erotycznym w tv. Wyzywasz ludzi od "cip" itp. A sam nią jesteś. Masz niesamowicie błyskotliwe określenia, zdecydowany brak klasy i wychowania. Matka nie nauczyła? Może tatuś siedział zachlany w kącie i tylko Cię prał kablem od żelazka? Wiele błędów zostało popełnionych za twojego młodu odnośnie wychowania... Płaczę nad twoim losem i życiem, w tle gram najsmutniejszy utwór na świecie na najmniejszych skrzypeczkach.

Taa, oczywiscie odnisles sie do tego co napisalem. I z pewnoscia jestes zaznajomiony. W koncu bylo zaliczenie z logiki na 1 roku.

Natomiast sposob w jaki zostales wychowany, nie lezy w kregu moich zainteresowan. Nie przypisuj wlasnych urazow z dziecinstwa innym

Beka z was autorzyny. No i waszego psa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Masz stary kompleksy. Stary kawaler. Do konca zycia bedziesz sam, bo kto by mogl z toba wytrzymac. Tak mocno sie starasz a jedyne co tu zyskujesz to ponizenie. Kompromitujesz sie ze swoimi wypowiedziami. Zal mi ciebie. Juz nawet sie powtarzasz. Ile to razy pisales ze konczysz ? A mimo to jak wierny pies powracasz bo nerwy ci puszczaja i musisz odpowiedziec Choc w gruncie cie rozumiem. Nie masz nic, jestes tylko malarzem scian. Zdechniesz sam. Probojesz cos nadrobic treningami by kobiety na ciebie uwage zwracaly. Moze i zwroca ale potem sie przekonaja zes ty tepy i po co na ciebie czas tracic. Za duzo sie masturbujesz i widac to jak co chwile o tym piszesz. Smutne oj smutne.... Naprawde ci wspolczuje. Daj sobie spokoj, odpusc. Bo tylko sie pograzasz a my mamy z ciebie nie zly ubaw. Pozdrawiam cie. Bede sie modlic za ciebie. Amen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
[quote]buu napisał:
Pociągnijmy to dłużej

Oczywiscie, ze mozecie pociagnac...Kazdy robi to w czym jest dobry. Kierunek wybralas wlasciwy buu.

Skojarzenia adekwatne do doświadczenia?
Zawiodłeś mnie, spodziewałam się bardziej błyskotliwej riposty. Nijak się nie odnosisz do tego, co napisaliśmy, a sam innym to zarzucasz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Ireneusz Ko.
(motocyklista)
Początkujący
hehehe .. pięknie podpuścił, a potem wytarł wami buty...
Heheheheh Mistrz! Jako bezstronny widz tej tragikomedii przyznam ze jego się czyta i aż się człowiek brechta. Was nie. Sorry ale przewaga intelektualna Jest! rażąca. hehehehe
Pozrawiam wszystkich. ( ale zaraz dostanę) hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
motocyklista napisał:
hehehe .. pięknie podpuścił, a potem wytarł wami buty...
Heheheheh Mistrz! Jako bezstronny widz tej tragikomedii przyznam ze jego się czyta i aż się człowiek brechta. Was nie. Sorry ale przewaga intelektualna Jest! rażąca. hehehehe
Pozrawiam wszystkich. ( ale zaraz dostanę) hehehe

Widzisz, ale to on obrazal doslownie i wulgarnie. Przewaga w tym, ze kogos obraza i poniza?
Mistrz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
[quote]

Przewaga w tym, ze kogos obraza i poniza?
/quote]

... i to jeszcze "intelektualna".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
Czego Karolu spodziewałeś się po Wacku? Kultury słowa czy w zachowaniu ? Jakoś jej nie dostrzegałam nigdy. Poza posługiwaniem się wyszukanym słownictwem mało zawsze wnosił.
Czasem takie osoby budzą we mnie by nie powiedzieć awersję napisze wstręt. staram się nie dyskutować z kimś takim.
Kiedyś już to przerabiałam ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Purii_id napisał:
[quote]Karol.Ky napisał:

Przewaga w tym, ze kogos obraza i poniza?
/quote]

... i to jeszcze "intelektualna".

wg. Waclawa nie wiemy co to jest intelekt itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok