1 NOK
nasygnale.pl/kat,1025341,title,Wkrotce-w...=3&ticaid=510a6e nie ma na paliwo ale jest miliard dla kolesiow a mozna by postawic 5 x wiecej radarow
jak to jest czy dostane norweskom kuroniuwke i na ile czasu
Witam kupię iPhone 4S oferty proszę przysłać na adres agus.g90@wp.pl
darek krajewski
25-05-2013 17:56
Interesuja mnie aktualne brania ryb w tej okolicy.
darek krajewski
25-05-2013 17:22
Witam szukam kolezanki z Drammen która chcialaby sie wziasc za siebie i schudnac! Jestem Monika i szukam kogos do towarzystwa do cwiczen i marszu po drammen. odp na priv
witam, czy ma ktos jakas wiedze lub doswiadczenie zwiazane z kupnem samochodu od norweskiej armii. Trafia mi sie okazja ale auto ma zolte, nietypowe blachy wiec beda do wymiany. Czy moga mnie czekac ...
Witam, Nie jedzie czasem ktoś z paczkami z Polski w przyszłym tyg (27 - 31.05) do Oslo? Chętnie bym dorzucił paczkę z okolic zielonej góry, świebodzina. 939 57 707
Polacków nie będą atakować, bo oni nie takie głupie wiedzą, że ci na nich pracują i ich żywią
pati muzia
24-05-2013 19:15
Moja sytuacja wygląda następująco .Od dwóch pracuję w Norwegi sezonowo około 5 miesięcy rocznie .Przysłali mi do domu do pl jakieś pismo ze skate.... i piszą że zarobiłem sumę 99 tyś noków hakiem ...
Pisze poscik bo szukam pracy jako sprzataczka w Skien bodz tez Porsgrunn,mieszkam juz dosyc dlugo w Norwegii doswiadczenie mam w tej BRAZY z jezykiem tez nie ma problemu, moze ktos wie cos o jakiejs ...
witam mam takie pytanie moja firma opodatkowała moje feriepenge za zeszły rok czy jest to zgodne z obowiązującym tu prawem
Znane powiedzenie mówi: „jesteś tym, czym się żywisz”! Tak więc statystyczny Polak, żywiony masowo badziewiem, jakie dawno już wyparło z polskich sklepów nawet uznane w latach 80-tych XX w., za ...
Witam wie ktos moze gdzie w oslo mozna naprawic tel samsung s3 z peknietym wyswietlaczem
lolo han
23-05-2013 11:05
Serdecznie pozdrawiam polonie w Norwegi KOCHANI To jest Stasio Stasio jest cudownym , radosnym dziekiem , ktorego zycie niestety nie oszczedzalo .Chlopiec choruje na mózgowe ...
mam malo oklaskow moze ktos zechce wspomoc /z gory dzieki
Karol Pitek
23-05-2013 04:53
Witam, czy ktos z forumowiczow orientuje sie,czy w Norwegii przysluguje dzien wolny platny lub nie, jesli otzymuje sie wezwanie do sadu np jako swiadek?
Beata Rosińska
22-05-2013 22:25
Witam, mam pytanko czy oplaca sie mi jechac z chlopakiem do pracy w Norwegii za 76 nok netto, za godzine, praca 8h dziennie od 8/16, i do tego oplata 1593 nok za miesiac za 2 osoby juz w jakims domku ...
dla tych co im smakuje ciepła polska wódka napój z napisem piwo polski chleb i wędliny wiadomosci.onet.pl/swiat/zobacz-gdzie-mi...toreportaz-maly.html
mariusz mario
22-05-2013 18:47
Witam wszystkicj. Jade do norwegii 25 maja tj sobota o godz 6:00 z Kostrzyna nad Odra przez Niemcy i Danie. Prom w hirsthals godz 16:30- larvik 20:15 . Przybycie na miejsce Skien ok 21:00 Mam ...
Witam, chciałam się dowiedzieć, oczywiście jeśli ktoś z Was się orientuje, czy składając wniosek do NAV o alimenty trzeba dokonać jakiejś opłaty?
www.wprost.pl/ar/400555/Producent-Bolsa-...an-Jest-zgoda-UOKiK/
Siema może ktoś mi powiedzieć co gra rogalski w 8:20 ?? bo znam ta piosenkę ale nie mogę skojarzyć tytułu.
markus d
21-05-2013 17:53
Witam wszystkich zainteresowanych... Jeśli potrzebujesz wyjść i nie masz z kim zostawić dziecka, potrzebujesz by ktoś ogarnął bałagan w mieszkaniu, prace w ogrodzie itp. bo nie masz czasu ani ...
Szukam pracy jako pomoc domowa, au pair, sprzatanie, mycie okien, prasowanie, gotowanie, robienie zakupow, itp. Zaopiekuje sie dzieckiem lub dziecmi, posiadam stosowne doswiadczenie i referencje z ...
poruszajac sie po terenie mozna poslugiwac sie dowodem osobistym? paszport jest konieczny?
Jaki najtanszy i najlepszy dostawca pradu w drammen??? podpowiedzcie
Yatsek :)
20-05-2013 23:33
szukam osob chcetnych na gre w pokerka w niedziele dekorasjonhus@yahoo.no
Dużo mi pomogliście przynajmniej wiem o co w tym wszystkim biega.Nie wiem czy nie jest za późno żeby zgłosić ten wypadek wypadek był 8 marca.Była policja na miejscu ale żadnego protokołu mąż nie ...
poszukuje osob ktore jada z polski do norwegii i maja wolne miejsce w aucie
jak dlugo trzeba czekac na nr personalny po odwiedzinach w skacie??
witam Czy ktos jest w temacie jak wygląda wynajem mieszkania z komuny? Jakie sa warunki i kto moze sie o takie mieszkanie ubiegac? Z góry serdecznie dziekuje
czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile kosztuje założenie internetu stacjonarnego w telenor po przez kabel jakie sa koszta itp
Witam, kilka miesiecy temu przeniosłem sie do Oslo na stałe ale w sumie bedzie niecałe 2 lata , i nie bardzo mam znajomych ogarnietych w tej dziedzinie, mianowicie mam motocykl w Pl i chcialbym go ...
Hejka ma ktos ochote wyskoczyc potanczyc troche do Sandnes?? mysle o Megleren'ie... ktos chetny?
Witam szukam polskiego warsztatu który robi eu kontrol w oslo, ostatnio był taki w ogłoszeniach na mojejnorwegi,ale nie zapisałem numeru może ktoś zna numer do tego warsztatu albo jakiegoś niego ...
szukam pracy dodatkowej w stavanger.jestem budowlancem,ale inne prace tez wykonam.widomosci prosze na pw
Witam serdecznie Pilnie poszukuje Pracy w norwegii Posiadam zezwolenie na Pobyt w norwegi oraz Karte podatkową Pochodze z Olkusza koło Krakowa Jesli ktos jest w stanie pomuc prosze o PILNY KONTAKT ...
Mam wazna umowe o prace nie dostalem zadnego wypowiedzenia od grudnia jestem w polsce jednak gdy chce wrocic do pracy to moj pryncypal twierdzi ze na razie jej niema co moge zrobic w takiej sytuacji, ...
www.coroflot.com/wierzbowski_lucas/ Poszukuję pracy na stałe w Norwegii (dowolny region) jako inżynier konstruktor ( mechanical designer): - doświadczenie zawodowe 5 lat umiejętności ...
Witam, zaopiekowałabym się dzieckiem z wielką przyjemnością, zacznę tak chcielibyśmy wyjechać z mężem do Norwegi(dowolny region) na stałe, ja jestem biologiem(branża weterynaryjna), mąż inżynierem ...
Witam poszukuje Polki lub Polaka pracujacego w NAV w Oslo ? Dziekuje za wszelkie informacje
...i te ponure geby - tez takie same!
dobra dobra najpierw dogoń andre coś tam w plusach
Witam .Mam w planie wyjechac do Norwegii ,bez zalatwionej pracy i bez noclegu .Czy sa duze szanse na zalatwienie tego na miejscu ,czy to raczej za duze ryzyko ? Myslalem o regionie Oslo lub Bergen . ...
Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa adopcji w Norwegii? Podobno pomijając przewlekłośc procesu i wiele wiele badań, spotkań itp (co jest zrozumiałe), to także kosztuje dośc sporo. czy ktoś zna ...
pie knis
15-05-2013 18:30
Pilnie Pilnie poszukuje pokoju od zaraź w oslo Pilne!!! 96660207
Jak to jest z emeryturą norweską podpowie mi ktos. Ile lat trzeba przepracować w norge by takową otrzymać? ......i taka emerytura to jakiś procent od zarobków jest? wie ktoś może?
Witam wszystkich, jestem 21 latkiem, który planuję wyjazd do Norwegii ze swoją dziewczyną, oraz kolegą. Ja skończyłem technikum samochodowe wraz z nabyciem tytułu technika i certyfikatu, dziewczyna ...
mariusz mario
13-05-2013 21:14
Piszcie, wklejajcie ciekawe linki o fajnych miejscach z dobrymi hotelami i extra polskim żarciem w róznych miejscach naszego kraju : )) Ciągle tylko preikestolen,kjerag, etc..... Podczas gdy w ...
Policja bada sprawę ulotek Brytyjskiej Partii Narodowej, na których Polacy przedstawieni są jako małpy - informują brytyjskie media. Ulotka to odpowiedź Brytyjskiej Partii Narodowej (British ...
Witam Dostałam oferte pracy jako pielęgniarka w Alesund poprzez firmę Rett Bemaning. W internecie znalazłam masę negatywnych opinii dotyczących tego pośredniaka, ale dotyczących innych ...
Witam, pilnie poszukuje pracy w Tromso lub w okolicy,obojetnie jakiej, jesli moze mi ktos pomoc to prosze o kontakt , mam uprawnienia na wozki widlowe , prawo jazdy kat.b , pracowalem jako hydraulik ...
jak w tytule czy mamuski dzieciaczkow moga napisac co potrafily ich pociechy 6 miesieczne ?i jest jakas mamusia ktorej dzieciaczek ma alergie i AZS(atopiwe zapalenie skory)?chodzi mi o to jaka jest ...
szukam ludzi chętnych do aktywnie spędzonego niedzielnego popołudnia jeśli ktoś jest zainteresowany pisać do mnie na priv
Czy ktoś się orientuje, czy takie wydarzenie kulturalne ma miejsce również w Norwegii? Ewentualnie jakiś link to tego gdzie można o tym poczytać?