1 NOK
Jedzie ktos w najblizszym czasie do PL w okol Brzeska?? samochodem???
Monika Brożek
06-07-2013 09:25
kiedy oni gnembić narud polski pfrzestanom najpirw dzieciow chcom do szkoły już w 6 wiosen posyłać ludziom do 67 lat tyrać każąm z odblaskamy po ciemku po drogach chzadzać kazują to już teraz ...
pati muzia
06-07-2013 08:32
Norway Manufacturing Production (MoM) Actual: -2.10% Forecast: -0.60% Previous: 2.60% Importance: Currency: NOK Source Of Report: Statistics Norway (Release UR dzisiaj ...
Wie ktoś w jakich godzinach otwarte jest biuro parafialne w lillestrøm? I gdzie ono sie znajduje?
Witam Zna ktoś może jakąś dobrą szkołę lub nauczyciela/elkę języka norweskiego? Interesują mnie okolice Vestfold. Czekam na odpowiedzi
witam chcialem wziac pozyczke gotuwkowa w banku czy ktos sie orientuje jaki bank udziela najszybciej pozyczek jestem dopiero rok w norwegi a umowe mam od 01.08.2012
Witam zaopiekuje sie dzieckiem u siebie w domu. Wiecej info. tel. 93945779
Witam, posiada ktos informacje gdzie mozna wynająć łodz do wyprawy na ryby w okolicach Drammen?? Chodzi o pływanie po fiordzie
kontakt- dk.81@o2.pl
65 78
04-07-2013 20:12
Matka odpowiadająca przed sądem za głodzenie i doprowadzenie do śmierci swojego 4-letniego syna. Troje bandytów skazanych za zamordowanie młodej Angielki. Proces gangu oskarżonego o torturowanie i ...
ja to dlatego, że nie mogę patrzeć na te głupie gęby i wszech otaczającą głupotę PS tylko nie piszcie, że dla paru srebrników
Zapraszam do współpracy, poszukuję dziewczyn, które chciałyby zapozować przed obiektywem na terenie Oslo W Oslo będę do końca lipca, zainteresowane proszę pisać na priv Pozdrawiam Adrian
czy opłaca się wypłacać kartą z bankomatów w Polsce czy lepiej mieć kor i wymienić w kraju
Przed katastrofą smoleńską piloci prezydenckiego Tu-154M wielokrotnie nieprawidłowo wykonywali manewr podejścia do lądowania – wynika z danych zapisanych przez polski Rejestrator Szybkiego Dostępu. ...
Jabin Hazo
03-07-2013 22:05
zapamiętać raz na zawsze
Witam, pilnie potrzebuje plakat. Nie smiac sie bardzo prosze, jestem kobieta a plakat ma byc uzyty w formie zartu. mianowicie powinien byc z rozneglizowana kobieta...hmm.
Hej! Poszukuję kontakt do pani, która pomaga wynająć mieszkanie. Ogłoszenie było na mojej norwegii. Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam.
mam pytanko pracuje rok na legalu i mam konto w nordea chcialem dostac pozyczke 50000 koron czy mam jakies szanse prosze o pomoc
witam wszystkich mam pytanko interesuje mnie pozyczka mam konto w nordea i pracuje dopiero rok mam szanse na 50000kor pozyczki
Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post tutaj, więc jako iż czuję się nieco...dziewiczo proszę o wyrozumiałość, jeśli popełnię jakoweś błędy w netykiecie tegoż forum. Proszę o nią ...
witaj, ja jestem chetna jesli jeszcze aktualne znam kilka slowek ale poza tym nic....
gosia ejsmont
03-07-2013 15:41
Mogę uczyć Norwegian i możesz mnie nauczyć polskiego
Marta Pasciewska
03-07-2013 12:56
Witam Przeprowadziłem się ostatnio do innego mieszkania, zgłosiłem to w e-formularzu przez strone skatt.no następnie byłem w banku żeby zrobić to samo lecz okazało się że adres został ...
Byłem, ledwo przetrwałem. Jezyka norweskiego nie ma możliwości się nauczyć gdy uczy wielka Pani która nauczyła się jezyka pracując w przedszkolu, a jak ją kolega poprawił że żle mówi to wielce ...
Kierowca Koenigsegga nie przyznał się do nieumyślnego spowodowania katastrofy motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpie...y-sa-zarzuty,1933395 znaczy sie umyslnie z parady zrobi sobie rajd ...
Yatsek :)
03-07-2013 00:47
Witam. Może ktoś się orientuję, czy można jechać do Norwegii latem ( w lipcu ) na zimowych nowych oponach? Akurat takie mam założone, bardzo mało jeżdżone. Czy dostanę za to mandat? Proszę o ...
radujcie się rodacy TANIEJE nie mam linka, bo mi się nie chce szukać, ale dziś jedną z głównych wiadomości w norweskim radio jest po raz pierwszy od wielu lat w Rogaland potaniały nieruchomości ...
babol.pl/kat,1025465,wid,15781797,wiadomosc.html?ticaid=510dfa
Zauwazylem ze najczesciej wsrod wiadomosci na tym portalu sa takie zeby na cos mozna ponarzekac. Wiec pomyslalem iz zamieszcze radosna nowine z kraju norskow oraz informacje o tym iz powstaje ...
Witam Mam pytanie mój mąż wyjechał na urlop do Maroko i tam źle się poczuł. Skierowano go na badania , a następnie na operację za którą musiał zapłacić z własnej kieszeni. Dodam , że pracuję tu ...
Około godziny 16. Norweg, kierujący samochodem koenigsegg, stracił panowanie nad kierownicą. Jego auto na prostym odcinku drogi uderzyło w krawężnik, odbiło się od niego i wjechało w widzów. Jak ...
szukam kogos kto ma motor i lubi pojezdzic,narazie jezdze sam najkczesciej w weekendy,fajnie jak by sie ktos podczepil
Witam, otrzymamałam mandat w Szwecji i jest na nim podany tylko numer plusgiro wyglądający tak xx xx xx-x posiadam konto w DnB i nie wiem jak to zapłacić??? Rozmawiałam ze znajomą szwedkąi ona ...
Cześć czy ktoś pomoże lub podpowie czy ja będąc tu z 3 m-ce i pracując na legalu mogę ubiegać się o zasiłek na moje dziecko które razem z matką przebywają w Polsce. Z góry wielkie dzięki
Macie moze namiary na mechanika z rejonu Stv ? Chce wumienic klocki hamulcowe w Scenicu
wzbudzająca zachwyt na świecie
Witam ! Czy ktoś wie jak odzyskać kod PUK w sieci Chess ? Jestem teraz w PL . Pomyliłem kod PIN telefonu z PIN-em karty płatniczej....Byłem w Orange bo taką poradę wyczytałem w int. ale nie ma ...
Witam. Jestem Daniel i mam 22 lata. Aktualnie mieszkam w Oslo. Szukam pracy sezonowej na wakacje. Kelner, zbieracz, pomagier. Jezyki: -angielsko bardzo dobry -francuski komunikatywny. ...
taki sam gnój jak i polska żywność, fachofce, wódka i piwo i naród W armii nikogo nie dziwi, że oficerowie chętnie zamieniają się w sekretarki czy kurierów. To dobra pensja, niewiele ...
Proszę o pomoc rodzina jest w trakcie jazdy do norwegii znajdują się w szwecji dziecko zaatakowała astma , mamy wekennd kurierzy nie pracują w jaki sposób wysłać lek czy może ktoś pomóc?
maria majewska
30-06-2013 13:14
Witajcie pewnie był już przerabiany ten temat ale chciałabym sie dowiedzieć czy można przyspieszyć odbiór paszportu tymczasowego dla dziecka bardzo proszę o informacje jak ktoś wie coś na ten temat ...
Może jakieś plany na wieczór z okazji... np.w Oslo ?
Hej, wkrótce przyjeżdża do mnie rodzina i chcemy zwiedzic okolicę Telemark. Słyszałam o rejasach jednodniowych kanałem, który sie tam znajduje. Są różne trasy, nie wiem która mogłaby byc ...
coraz więcej debili matka Polka rodzi: file:///C:/Users/Vobis/AppData/Local/Temp/WPO%20Alba%20Racing.webm
Witam ma moze ktos do odstapienia butle gazowa norweska ??? chetnie odkupie ,prosze info na priv dziekuje
Witam. Szukam pracy dla mojego chlopaka w warsztacie samochodowym jako mechanik (ukonczone technikum mechaniczne z dyplomem)...jesli ktos cos wie, slyszal prosze dac znac...pilne i bardzo wazne!!
Witajcie! Nie wiedziałem za bardzo gdzie szukać i w końcu wpadłem na pomysł że najlepiej zapytać u źródła, przynajmniej informacja będzie sprawdzona Poszukuję firm developerskich w Norwegii, ...
Według szacunków branży spirytusowej, na polski rynek trafia rocznie do 18 mln l 100-proc. nielegalnego alkoholu, z czego co najmniej 2/3 stanowi odkażany alkohol przemysłowy. Tymczasem w 2012 r. ...
witam. Szukam kogos w Kristiansand z samochodem kto pomoże przewież sofę z centrum na hanes -oczywiscie zapłace za pomoc.Moj nr tel 93983971 Andrzej
Jestem w Oslo Padła mi automatyczna skrzynia biegów w Audi a6 2001rok Miałem w niedzielę wracać Może ktoś jest w stanie pomóc Jedzie do Polski /laweta/ TIR ? Jakieś namiary? ...
mariusz mario
27-06-2013 21:36
Witam ! Kto jedzie dzis do kraju samochodem i zabralby jedna osobe z Oslo? Zalezy mi na wyjezdzie dzis. Mam tylko nieduza torbe! Byc moze ktos z forumowiczow zna taka osobe i moglby podac jakis ...
Witam!!!! Poszukuję pracy w Norwegii. Mam zamiar jechac w jakikolwiek rejon. Jestem zdecydowany. Szukam osoby, która również byłaby chętna na taką podróż. Koszty rozłożylibyśmy na pół. Jestem z ...
Witam Wszystkich, chciałabym się wybrać z Polski tak na 4 dni do Oslo w celu rozwiezienia CV, gdzie szukać taniego lokum na tak krótki czas? Pozdrawiam
Sylwia W
27-06-2013 14:13
Taka mała zagadka. Kto to są skalne małpy ?
piszę z Norwegii. Drogo tu, ale mam na wszystko. To, co tu jest standardem, w Polsce jest luksusem wiadomosci.onet.pl/kraj/polska-to-druga-...45751,wiadomosc.html
Witam szukam kogos kto zabralby mnie z Oslo do kraju samochodem dzis badz jutro we czwartek 27 06! Jedzie ktos taki? Dzieki za info