Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam Pracy/Wyjazd na stałe - Norwegia

Czytali temat:
(1124 niezalogowanych)
5 Postów
Jaxoo Jack
(JaxooJack)
Wiking
Witam i pozdrawiam (Welkom evrybady)
będę wdzięczny za wszelkie namiary, już wysyłam swoje CV do różnych agencji w Norwegii.

Jacek
26.01.1987
kom.795-616-929
E-mail. jack.goda@o2.pl

Wykształcenie:
Politechnika Białostocka Informatyka (Studia Magisterskie)
Kurs rysunku Atelier Klimowicz
Praktyki Studio Reklamy Hot-ART

Doświadczenie zawodowe:
01.09.2012 – obecnie Sklep 4f Galeria Atrium – BIAŁA – profesjonalna obsługa klienta, zapoznawanie się z nowościami branży sportowej oraz technologii odzieżowej, odbieranie dostaw oraz odpowiednie ich wyeksponowanie w sklepie, przygotowanie wysyłek oraz realizowanie zamówień pod klienta.
11.01.2012 – 01.09.2012 Hot Art, Białystok – obróbka grafik fotograficznych, projektowanie reklam, obróbka stron html, pomoc przy projektach i marketingu, pozycjonowanie stron internetowych.
01.04.2009 – 09.10.2010 Hurtowni Lambud zastępca kierownika – prowadzenie prostej księgowości, profesjonalna obsługa klienta, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, wdrażanie poleceń kierownika, dbanie o zespół pracowników.
01.08.2006 – 01.04.2009 Hurtownia Lambud – profesjonalna obsługa klienta, przygotowanie przysyłek/spedycja towaru, skanowanie oraz archiwizacja dokumentów, prowadzenie prostej księgowości.

Dodatkowe umiejętności:
bardzo dobra obsługa komputera (programów biurowych, graficznych photoshop, aplikacje adobe, macromedia, (C++, Java), znajomość sprzętu komputerowego oraz jego technologii znajomość podzespołów oraz umiejętność serwisu komputerów stacjonarnych.
szkicowanie, malowanie, rysunek (duże umiejętności plastyczne),
kreatywność, pomysłowość, umiejętności zarządzania zespołem, doświadczenie, komunikatywność,
doświadczenie w obsłudze klienta oraz umiejętność pracy z ludźmi.

p.s: jak w temacie, tylko wyjazd na stałe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
JaxooJack napisał:
Witam i pozdrawiam (Welkom evrybady)
będę wdzięczny za wszelkie namiary, już wysyłam swoje CV do różnych agencji w Norwegii.

Jacek
26.01.1987
kom.795-616-929
E-mail. jack.goda@o2.pl

Wykształcenie:
Politechnika Białostocka Informatyka (Studia Magisterskie)
Kurs rysunku Atelier Klimowicz
Dyplom techniczny Dietetyk
Praktyki Studio Reklamy Hot-ART

Doświadczenie zawodowe:
01.09.2012 – obecnie Sklep 4f Galeria Atrium – BIAŁA – profesjonalna obsługa klienta, zapoznawanie się z nowościami branży sportowej oraz technologii odzieżowej, odbieranie dostaw oraz odpowiednie ich wyeksponowanie w sklepie, przygotowanie wysyłek oraz realizowanie zamówień pod klienta.
11.01.2012 – 01.09.2012 Hot Art, Białystok – obróbka grafik fotograficznych, projektowanie reklam, obróbka stron html, pomoc przy projektach i marketingu, pozycjonowanie stron internetowych.
01.04.2009 – 09.10.2010 Hurtowni Lambud zastępca kierownika – prowadzenie prostej księgowości, profesjonalna obsługa klienta, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, wdrażanie poleceń kierownika, dbanie o zespół pracowników.
01.08.2006 – 01.04.2009 Hurtownia Lambud – profesjonalna obsługa klienta, przygotowanie przysyłek/spedycja towaru, skanowanie oraz archiwizacja dokumentów, prowadzenie prostej księgowości.

p.s: jak w temacie, tylko wyjazd na stałe

Czekasz na oferte pracy z forum?

Wybacz, ze sie czepiam, ale po co Ci ten dyplom dietetyka? Co takiego mozesz z tymi uprawneniami dietetyka robic?
Jakas teraz dziwna tendencja, im wiecej dyplom tymlepiej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jaxoo Jack
(JaxooJack)
Wiking
Dietetyka zrobiłem dla siebie, w sumie racja umieszczanie całej historii życia w CV nie ma sensu.
Karol.Ky napisał:

*(...)będę wdzięczny za wszelkie namiary(...)

Właściwie nie wiem na co liczę z Forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
mialbym dla ciebie male zleconko w Polsce na poczatek tak zeby sie dalo w srode wyslac do Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
JaxooJack napisał:
Dietetyka zrobiłem dla siebie, w sumie racja umieszczanie całej historii życia w CV nie ma sensu.
Karol.Ky napisał:

*(...)będę wdzięczny za wszelkie namiary(...)

Właściwie nie wiem na co liczę z Forum.

To mi sie najbardziej podoba: "zapoznawanie się z nowościami branży sportowej "
A jak nie wiesz na co liczysz to mozesz dostac kilka ch..ow.

Tego tu dostatek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jaxoo Jack
(JaxooJack)
Wiking
Vatn2121 napisał:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj....gratis..html#220136

dzieki za pomoc tak czy tak wyjade, w polsce zostala juz tylko grawitacja. Pozdrawiam

Wacek1 ty ch@ja nie jednego dostales co ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Alez my zapraszamy serdecznie
Nikomu nie zrobisz na złość
A ludzie maja ciekawy temat bo znają realia i wiedza jakie szanse na robotę sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1