Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(966 niezalogowanych)
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Nic specjalnego... Wolę protoplastę tej trylogii czyli zwykłą, starą 'Lolitkę' Nabokova.

Wynika z tego że jakaś dziwna jestem bo wierni fani próbują się zakatować pejczami i innymi powrozami. Wspinają się na szczyty swojego sadomasochizmu... przykre to i .ujowe...

Straszne fujj..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Elise napisał:
Jak juz mamy sie dzielic pdf-ami to mam troche ksiazek Lema.

A niedawno jak 3 dni temu brałam udział w konwersacji dotyczącej Lema zostałam zmieszana z błotem po stwierdzeniu że tylko dwóch polskich pisarzy nie trawię, Lema i Sienkiewicza...
Pytanie pozostaje .... czemu?

Ewentualnie na "Katar" bym się skusiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
sprezentowałabyś po prosty ten shit, a nie jeszcze zarabiała, pfff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
factorytka napisał:

A niedawno jak 3 dni temu brałam udział w konwersacji dotyczącej Lema zostałam zmieszana z błotem po stwierdzeniu że tylko dwóch polskich pisarzy nie trawię, Lema i Sienkiewicza...
Pytanie pozostaje .... czemu?

Ewentualnie na "Katar" bym się skusiła

Ja tam Lema lubie, choc przyznam sie, ze wszystkiego jego nie czytalam. Przyslij mi na PM swoi email adres, to wysle.
Tak na marginesie , to ksiazek mam tak z 1000+++ w formacie ebub, z tym ze oprocz Lema, to wszystkie sa po angielsku. Jak ktos lubi czytac po angielsku, to moge sie podzielic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok