Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca jako alpinista - Norwegia

Czytali temat:
Presto723 (2125 niezalogowanych)
2 Posty
Jakub Kowalczyk
(Kubus25)
Wiking
Witam was.Mam pare pytan(na ktore nie moglem niestety znalesc odpowiedzi w necie)do ludzi ,ktorzy juz dluzszy czas przebywaja na terenie norwegii.A mianowicie jestem alpinista przemyslowym z 2letnim doswiadczeniem.Znam jezyk angielski w stopniu moze nie bieglym ale bardzo dobrym.Moim celem jest wkrecenie sie do jakiejs norweskiej firmy.Jakie myslicie ze mam szanse?od czego mialbym zaczac?jakie sa wogule zarobki w takich firmach(podobno bardzo dobre ale to tylko pogloski od ludzi ktorym nie bardzo wierze).Zanim zostalem alpinista bylem dekoratorem,mam 5letnie doswiadczenie w tej branzy.Takze myslalem moze,zeby zaczac od dekoratorki a z czasem probowac alpinistyki.Jest ktos kto moze mi udzielic jakis precyzyjnych odpowiedzi na moje pytania?Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Kubus25 napisał:
Witam was.Mam pare pytan(na ktore nie moglem niestety znalesc odpowiedzi w necie)do ludzi ,ktorzy juz dluzszy czas przebywaja na terenie norwegii.A mianowicie jestem alpinista przemyslowym z 2letnim doswiadczeniem.Znam jezyk angielski w stopniu moze nie bieglym ale bardzo dobrym.Moim celem jest wkrecenie sie do jakiejs norweskiej firmy.Jakie myslicie ze mam szanse?od czego mialbym zaczac?jakie sa wogule zarobki w takich firmach(podobno bardzo dobre ale to tylko pogloski od ludzi ktorym nie bardzo wierze).Zanim zostalem alpinista bylem dekoratorem,mam 5letnie doswiadczenie w tej branzy.Takze myslalem moze,zeby zaczac od dekoratorki a z czasem probowac alpinistyki.Jest ktos kto moze mi udzielic jakis precyzyjnych odpowiedzi na moje pytania?Pozdrawiam

Kim jest dekorator?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jakub Kowalczyk
(Kubus25)
Wiking
malarz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Kubus25 napisał:
malarz

Wiec dlaczego nie napisales malarz? Czy jest to zwiazane z dodatkowym "prestizem" Jestem ciekaw, bo podobno sam jestem malarzem...A moze juz nawet dekoratorem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok