1 NOK
fakty.interia.pl/ciekawostki/news-holend...-naukowc,nId,1007675
Mam ogromny problem z ustawieniem anteny satelitarnej w Drammen , tak aby odbierał cyfrowy polsat . Czy znajdzie się ktoś , kto mółby to zrobić ??
witam we wrzesniu do oslo przyjerzdza moj przyjaciel zawodowo zajmoje sie tatuowaniem! zapraszam do obejrzenia jego strony "black8studio" (krzysiek) zainteresowane osoby prosze o kontakt ...
gigi borubar
07-08-2013 15:06
277 liter øl, 51 liter vin, 16 liter sprit og 22 liter rusbrus. i dwoje dzieci nastepny 485 liter øl og 12 000 sigaretter, no i oczywiscie to byli Norwedzy bo ...
mariusz kot
07-08-2013 13:38
wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-rymkiew...naszych-oczach/jtxn6 Utrata niepodległości dokonuje się na naszych oczach (...) będzie to wyglądało tak, że (Polska) będzie znikać powoli - będzie jej ...
skradziono mi dokumenty w tym karte do bankomatu chcialbym dowiedziec sie od was czy moge wyplacic pieniadze w swoim banku bez karty .karta jest juz wyrabiana ???? dodam ze to konto firmowe z gory ...
gorol gorol
06-08-2013 22:37
www.nrk.no/sognogfjordane/fleire-er-alvo...oykskadde-1.11166801
Potrzebuje antenę satelitarna najlepiej o średnicy 75cm!!! gapa1984@wp.pl jak ktos ma na sprzedza prosze o kontakt. Okolice Bærum
Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak jest z opłatami celnymi, przyjeżdzam teraz do mojej siostry na wakacje chce zabrać całe zawieszenie do samochodu dla niej koszt około 1400zł, będe musiał ...
Witam! Poszukuję lokum w okolicach Svelvika, ewentualnie Drammen. Jeśli ktoś posiada jakieś info proszę o odzew.
witam niech ktos mi pomoze i podpowie jak najlepiej dojechać z Oslo torp do Lillehammer. Z góry dzieki. niedługo sie wybieram do Norwegii po raz pierwszy i trochę nie mogę sie odnależć
Witam może ktoś mi pomoże odpowiedzieć na następujące pytanie.Jestem w Norwegii u męża w odwiedzinach( przyjeżdżam na trzy miesiące) mąż z naszym dzieckiem mieszkają tam legalnie,on pracuje a dziecko ...
Witam. Kiedyś na moja norwegia był dodany teledysk młodej dziewczyny która śpiewała z tego co pamiętam po szwedzku, utwór był bardzo rytmiczny a teledysk był nakręcony z tego co pamiętam w jednym ...
Kamil K
04-08-2013 22:52
potrzebuje adresów agencji pracy...może ktoś coś wie?
Czy to w pracy,czy na swoim ulubionym zestawie stereo(w swoim pokoju odsłuchowym).A może w aucie?
Nie polecam usług fryzjerskich pani (Ania tel. 46 36 25 01) która ogłasza się pod tym linkiem: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/fr...483/fryzjerstwo.html
Znacie może jakąś strone w internecie z filmami Online w języku Norweskim ?
www.wykop.pl/ramka/1598057/z-ostatniej-c...ctwu-muzulmanskiemu/ wiadomosci.onet.pl/swiat/krwawe-zamieszk...na-temat-ofiar/zs2ht usrael wprowadzil demokracje
Ot Polactwo zakatowalo i zaglodzilo dziecko.... www.polskatimes.pl/artykul/958462,wlk-br...rucienstwo,id,t.html lub po norwesku: www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10105660
ogloszenie na temat ''pomoc w remontie kontrakt 1-2 tygodnie'' to sciema uwazajcie pracowalem dla tego goscia w maju jeszcze do tej pory nie dostalem pieniedzy. wyplacil mi jakas ...
witam dostałem na altinn do wypełnienia formularz o takim tytule rapportering pa tilskudd wie ktoś co to jest może
Dziękuję za tak duże zaangażowanie w dyskusji. Szkoda tylko, że emocje biorą górę i czasem robi się nieprzyjemnie. Mimo to wdzięczna jestem za wskazówki, które warto sprawdzić w realu...
CZESC czy ktos wie ile lat trzeba przepracowac w norwegii, żeby dostac emeryture podstawowa.???
ABW i prokuratura ujawniają kulisy planowanego zamachu na polskie władze Ten zamach miał wstrząsnąć Polską. Mieszkaniec Krakowa planował zamach na prezydenta, rząd oraz Sejm. Był tak zdeterminowany, ...
Yyy.. Jak widze to wszystkie te z hijabami te rumunce maja lepiej od nas jak slyszalem to oni dostaja na wszystko! Na ubrania i jedzenie rozkrywke jakas i szkole i wgl a my to co -.-wszystko musimy ...
Jak widze duzo ludzi sie pyta gdzie najlepiej kupywac ..najlepiej czeba poszukac cos w gazetach czy jest jakas pszecena czyli np 40% lub 50% minus jak widze co polaki kupuja w sklepie to masakra ...
wynajmuje mieszkanie a norwedzy kradna mi prad zwracasz uwage to udaja idiote ze im wlasciciel pozwolil /tylko ze to ja jestem wlascicielem licznika / jeden kabel zabrali ale zostawili drugi ...
Kilkaset litrów alkoholu, m.in. wódki, znaleźli żandarmi w samolocie, który w poniedziałek miał odlecieć z Balic do Afganistanu – dowiedział się "Dziennik Polski". Z informacji ...
Mam do wynajęcia pokój. Norstrand. 4.000( z prądem, internetem i reszta) plus depozyt. Dla dziewczyny. Od 24-35 lat
Jak widze to w gazetach norweskich pisze wszendzie ze polaki to i to kradna a oni co swieci sa?-.- albo ze polaki ci dom ci wymaluja za 50 koron to jest 0 szaczunku!
Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
pati muzia
29-07-2013 21:32
witam wszystkich. Czy ktoś może mi powiedzieć ile zapłacę za cło za Audi A4 B5 1.8 T z 97 roku?
Witam jestem 34 latkiem i szukam kobiety do wspólnego opalania i kąpania w okolicach Oslo i Moss.
Głupota nie zna granic
Yatsek :)
28-07-2013 23:06
witam ponawiam temat jakie potrawy preferuja norwedzy jak sie pracuje dla norwzkiego konsumenta kuchnia tradycyjna skandynaswska?czy tradycyjne polprodukty z elementami kuchni ...
mariusz mario
28-07-2013 21:42
ile kosztuje prom z Stavanger do tau na Preistekolen wie ktoś może
Sebastian Druciak
28-07-2013 00:08
Witam mam 37 lat, mieszkam pod Krakowem, szukam pracy w Norwegii. Wybudowałem 2 domy swój i rodziców, własnymi rękami wraz z wykończeniówką, kafelki, konstrukcje, gładzie itp. nie są dla mnie ...
Hej czy ktos jedzie z polski miedzy 28.07 a 01.08 i moglby zabrac paczke? prosze o kontakt pod numerem +47 93834562 Pozdrawiam Tomasz
Szybko pptrzebuje jakiegos chlopaka do mojej yorki!Jak ktos ma to pisac okolice rogaland
witam tak wyglada rana po operacyjna w norwegi i to nie koniec juz mialem 2 razy czyszczone i szyte dzisiaj wpadlem do szpitala na wk..... i powiedzano mi ze w nastepnym tygodniu bede mial znowu ...
Szukam Yorkshire Terrier psa do zaplodnienia okolice rogaland piaac tutaj jak znasz lub masZ lub napisz na priv place za ta obsluge
Moze jakis ogar? Ja nie jestem jakis zoofil jak wy to mowicie lub chce zaplodnic tyko do mojej psiunki omg jaka logike wy macie (jak by ktos mial york shire terrier to kontakt mnie ) i zero zoofili ...
Sebastian Druciak
26-07-2013 20:11
Szokujące doniesienia płyną z województwa pomorskiego. Otóż miała tam oferować swoje usługi prostytutka, która świadomie zakażała swoich klientów wirusem HIV! Niczego nieświadomi mężczyźni spotykali ...
szukam osoby, która będzie w stanie przetransportować sprzęt rtv z oslo do polski za rozsądną cenę. Podaje mój numer telefonu wrazie kontaktu 792-490-098
Sprawę norweskim władzom zgłosił w końcu Polak mieszkający w Oslo. - Nadzorca, który po kilku dniach do nas przyjechał, odciął nam prąd do lodówek i kazał zabrać krzesła, bo uznał, że tracimy zbyt ...
Szukam Yorkshire Terrier psa do zaplodnienia okolice rogaland piaac tutaj jak znasz lub masZ lub napisz na priv place za ta obsluge
65 78
25-07-2013 17:53
Hej poszukuję wraz z moją żoną mieszkania do wynajęcia w Oslo, najlepiej już od soboty ewentualnie od 1 sierpnia. Przyznam szczerze że nie dysponujemy kaską na depozyt ale można się dogadać( jakieś ...
Potrzebuje zwqzic spodnie szukam osoby posiadajacej maszyne do szycia
Jak w temacie, chcę wyrejestrować żonę i dzieci z Norwegii, gdzie mam się udać? dziękuje
Witam, czy jest tu ktoś kto ma zespół i potrzebuje wokalistki...doświadczonej mieszkam w Tromso
Witam! Czy ktoś z Was orientuje się gdzie jest jakieś kąpielisko w Ski lub w pobliżu, a także gdzie w tych okolicach mozna iść na ryby?
Czesc, Planujemy przenieść się do Norwegi z Wielkiej Brytani. Będziemy szukać mieszkania i pracy. Znamy dobrze j, angielski i uczymy się norweskiego. Będziemy szukać pracy przez agencje , może ktoś z ...
To Polacy otwierają pierwszą dziesiątkę najbardziej ordynarnych i nielubianych turystów na świecie. Zarzuca nam się skąpstwo, głośne zachowanie i pijaństwo. Wskazało na nas ponad 2 proc. badanych ...
fundacja małych stópek prowadzi zbiórkę rzeczy potrzebnych małym dzieciom - ubranka , pieluchy ,wózki, łóżeczka itp. wszystko co zbiorą zostanie przewiezione do Szczecina i tam na miejscu , będzie ...
65 78
23-07-2013 06:43